Алекс Раева на тропическа ваканция с гаджето

Алекс Раева за първи път повдигна завесата около новото си гадже.

Обратно в новината

Коментари - Алекс Раева на тропическа ваканция с гаджето | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изтрили сте ми поста, а сте оставили десетте тъпи коментара по него... Много умно модериране, няма що! И кое беше неприличното в поста ми, че съм нарекла някого дърт?! Разбрахте ли контекста въобще... Човек може и на 80 да не е дърт, но когато една жена на 38 се държи като шантонерка, казвам, че е дърта за подобно поведение... Въобще разбирате ли постовете на хората като ги четете... То бива неграмотност, ама вие и за журналисти минавате...

Гаджето , зад акулата лиЙ?

Алекс, Марчето Игнатова , Елен Колева , и подобни , не си намериха ''принцове''. Да почерпят опит , от Деси Банова !

Баси и простаците сте. Вечно се чувствате длъжни да споделите какво мислите и най-вече да съдите хората. Гледайте си работата и вашия скапан живот. Алекс била лелка, била стара, била не знам какво - ми ето за такова мислене не се различаваме от анадолците и близкоизточните въшляци. Потресе ме пост, в който се пише, че тениски с принтове не били за тази възраст. То бива бабешки разсъждения, но изглежда че никога няма да влезем в 21 век, манатлите на простаци от 16 век и то от некоя родопско село. Оставете хората да си живеят живота, бе! Злобили такива!

Да де ама като си поживеят започват да врескат за Анадолски конвенции.

Ти пък точно като оса скачаш! Ами остави жената да си пише нейното мнение. Както ти смяташ, че е редно бръчките и увисналата кожа да се показват с потник или без, така всеки си има право да си живее живота както си иска, т.е. да си пише каквото си иска! ОК?!

Да правиш точно това, в което обвиняваш другите, (в случая - да се чувстваш длъжен да съдиш някого с още по-просташки език), е това ми се струва доста по-далече от какъвто и да е интелект и възпитание и от така наречените "простаци".

Не разбирам тази нездравословна мания - всичките въртиопашки да демонстрират лукс живот. Как една от тях поне не се сеща за баба си на село. Да иде там, да пусне снимки как скубе бурени на нивата или хвърля мисир на кокошките... А то, Бали, Сейшели, Мавриций... шопинг из Европа и т.н. простотии. Все едно, че са родени в кралско семейство. Ами, за сравнение - кога и къде видяхте английските аристократи, или испанските, или холандските, или престолонаследниците на Монако да развяват голи снимки и тунинговани тела по интернет??? Тук у нас всяка свирка се перчи с нещо, което никога не е заработила с градивен труд, а с откровено самопредлагане на богаташите.

Ама тази жена и фенове ли има....?Или просто тук някой се погрижил да се напише нещом за нея и да и се припише някакъв мистериозен фен-клуб.

Много е готина, радва окото. Освен това има интелигентно излъчване. И добре си прекарва свободното време.

Страхотна снимка 5!

Ама , по десетобалната системЪ!

Става дума за снимка 5! Сега разбрахте ли?

Не задържам газове.

тоа дзвер е уплашил дори акулите! Сега зелените ще я съдят за компенсация!

тази Алекс?

Повърнах. Няколко пъти.

Много секс има в тая момЪ!

Като я гледан, вече е взела, дала милата! Стара чанта, мачкан лак!

Има яки цици! Жена без гърди и мъж без пари - огън да ги изгори!

може да си сложиш и ти, ще се бараш и ще се кефиш - гаранция ще ти излезе по-евтино, отколкото да плащаш на комплексарки като нея за едното пипане на гума в кожа.

Мога да си сложа, но не мога да си го сложа между тях ... Затова трябва тя да ми е подръка.

Беше съвсем плоска някога. А гледам, не е напълняла. Значи...

Не си кривете душата - момата е супер парче. Сигурно е отишла на Бали - евтин индонезийски остров където ходят всички леко замогнали се нашенци напоследък.

силиконови гърдички, ммммм, цун-цун-цун!!

Раева ми е наборка. И двете изведнъж остаряхме видимо. Няма как да не се случи. Тя се е набутала с филъри и какво ли не и изглежда изкуствено, а е хубава жена. Дано накрая намери смисъла и да се почувства щастлива с деца или без, но както аз осъзнах, че тениските с щампи вече някак не ми прилягат, и тя трябва да се държи по - адекватно за възрастта си.

"Дано накрая намери смисъла и да се почувства щастлива с деца или без, но както аз осъзнах, че тениските с щампи вече някак не ми прилягат, и тя трябва да се държи по - адекватно за възрастта си."'- това драга бг-маммо строши всички тъпомери!! От къде знаеш как се чувства Раева, дали е намерила смисъл или не, трябат ли й деца или не?? Бъди сигурна, че и товят мизерен живот се струва на някой напълно лишен от смисъл. Що се отнася до тениските-дребна душко, тя е на ваканция, с вечерна рокля ли да се разхожда по плажа??? Вдигай телефоните в колцетъра и си трай, че лъха само злоба и човешка глупост от теб!

Алекс, по-спокойно де, не се ядосвай! Г-жата е напълно права, пък ти се дразни! Истината боли, нали! Нали уж си много ''щастлива'' защо се дразниш???!!

Никой не ви е крив, че сте остарели. А това с тениските с принтове е мега простотия, типична за мозък на бабичка. Очевидно и на 25 си се чувствала така, особено пък ако не си била и омъжена - леле, каква драма. Адски е тъпо да се дават акъли и съвети от хора с мъртви души. Злобата е драматична.

На 37-38 една жена няма как да е остаряла и стара, освен ако няма комплекси, че не е на 18-20 или не се е похабила с "разкрасителни процедури", обилна и вредна храна, или пък драстични диети, и липса на активност. А относно облеклото ... всичко е позволено да се носи, особено ако подхожда на тялото и излъчването, независимо от възрастта!!!

След 30 всички почват да застаряват. На 35 просто не можеш това което можеш н 25. Особено за мъжете - ДНК-то много се поврежда.

Някои са по-остарели, някои по-не. Конкретно Алекс е доста видимо вехта, и то не от днес и не от вчера.

Аз си ги нося тениските с щампите, но вече не ми отиват хаха. На всичкото отгоре не живея в България, имам си страхотна професия, детегледачка и чистачка. Не го схванах това за колцентъра, ама нейсе...Дано е щастлива Александра, дано!

имаш най-вече тонове комплекси, за детегледачка/чистачка- най-вероятно това го работиш ти, а вечер се празниш по форумите, за да се почувстваш човек.

Не знаех, че това да имаш помощници у дома значело да избиваш комплекси хаха. Така де, българката не е жена ако не влачи сама торбите след работа и не прави всичко сама. Ами какво ще кажат съседите?!Бляк.

Шилo

К'ва е таябе?!?!?! Очаква се да я знаем ли???

Гмуркане с шамандура е трудно, тази спортисткa/певица-водеща се гмурка с две шамандури - това е постижение. Само акулата от челюсти умееше да потапя по две шамандури, за крокодили не бях гледал.

Зоза.

Да живее силикона!

Махнете я, прилича на удавник.

с този бюст няма да потъне! за сега.

Тая малко е прекалила с размера на гръдните протези. Но по-лошото е, че вместо да си роди и отгледа децата се занимава с глупости, вредни при това.

Вчера николета, днес леля алекс....утре коя триперова мастия?

Просто да се разплачеш от умиление и да го преместиш в другия крачол....

Тази полурускиня с големите играчки най-накрая си намери тъпкача, но не се знае за колко време. На гол тумбак чифт пищови; като че ли "баба" й все по екзотични острови в Тихия океан се е пличкала! Иначе, като повечето развратни рускини, става за креватна гимнастика, но те вечно се дуят и се правят на големи аристократи! Нали сега тече сериалът за Екатерина Велика, а те се изживяват като нейни потомствени наследници

Между другото, Екатерина Велика е германка, така че не знам рускините какво се дуят толкова...

Да не бега миризмата.

Гаджето ще може ли да й направи бебе най-накрая или само ще я тъпче като другите?

Вуйче, каналите запушени, как да стане това?

Докторе, ами помогни й малко да се отпушат. Още има шанс женицата да роди. На 60 като стане тогава ли да я мъчим?

Алекс е много готина ! Ама оная овцъ Мария за нищо не става ! Дай и да разбива семейства и да оставя накърнени деца ! Еми и Гала не пада по-далеч !

И що ми скрихте коментара с въпрос кога пускат порното? Те са целомъдрени, пазят се за сватбата, и затова си показват снимки по бански по екзотични места?

Много е готина и позитивна ( за разлика от Марчето)! Заслужава хубави моменти!

Неадекватна и противна да немай къде.

Е тая, с тая красота и естественост, верно избива рибата, че и акулите.

Този мъж да снимката ми изглежда просто , че се разхожда по плажа.Не знам защо ни го пробутвате, че е с нашето момиче.А той знае ли?Смешно е!

... яхтата със сигурност не е тяхна... или ако е - то е била, до преди малко...

Изглежда е някой чичак с шкембе и криви крака, но плащащ сметките. За това го няма по снимките.

Бездарна певица-една песен няма, пробутана от Бозаджян за водеща, ама не става и за това, а вече и погрозняла и поостаряла, но ни я навират пред очите

шшшшшшшшшшшш е*ахти и цицата.