Вижте как Нина Добрев се превърна в баба (видео)

Нина Добрев се преобрази на много възрастна дама за нова роля.

Обратно в новината

Коментари - Вижте как Нина Добрев се превърна в баба (видео) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сладурана! Дано никога не се изрусява. В ролята на бабичка прилича на наша Гала.

малко ли баби има ,че са взели нея точно за баба да си губят времето с грим

Всичките селебрита изглеждат с 40-50 години по-стари, ако са без грим и филтри на снимките.

Ооо, как ми се иска да направим един секс с Нина.

като че ли няма наистина възрастни артисти ,да не се нуждаят от грим. Всички са млади с пластични операции и баби няма ,да дойдат да снимат в България ,кой им е крив?!

Очите не могат да състарят. Красивите очи на Нина показват младост под какъвто и да е грим.

страхотни очи, а в същнос очи на повечето

Търси и ти да видиш, а не коментирай, какво виждат другите!

Много хубави очи има момичето. И е винаги усмихната и свежа! Успех й пожелавам

Предният ми коментар беше шега естествено, но наистина, потресен съм от грозните хейтърски коментари на злобни и завистливи българи. От злоба човек се разболява и се умира да знаете! Да, наистина, повечето българи на Запад не мият чинии а точно обратното - преуспяват и работят добре платена и престижна работа. Поне от повечето мои познати са такива. Тези, които мият чинии или обслужват стари баби по принцип не емигрират. Защото и такива познавам, макар и много малко. От селото на баба ми има много от тях и от околните градчета, където има по-голяма безработица. Ходят, работят, и се връщат пак да си харчат спечеленото у нас. А тези емигриралите, които не се връщат и си идват тук само по празниците и през отпуските - те не мият чинии. Не го казвам с някакви чувства, просто това са фактите, казвам ги съвсем безпристрастно, защото това е истината на която съм свидетел. И последно, да, както някой тук уточни, няма никакво значение дали Нина Добрев има българска жилка. Всеки е такъв за какъвто сам се смята. Не можем да и лепнем етикет "българка" след като не живее в България. Дилма Русеф също беше "българка" докато не я свалиха. Сега нещо замлъкнаха - май вече не е "българка"? Българка е толкова, колкото Барак Обама е кениец.

нали от такива отказали се от България и отишли да търсят блага в чужбива страната ни изпадна, останаха само циганите. Кефете са на чужбина и забравете, че сте българи

...те и циганите избягаха, поне тези на които им се работи. Останаха мързеливи и крадливи (поне 90% от населението) и 10% оптимисти.

баце , какви българи какво възпитание бре , ще се изпотрепат за място за паркиране , ще се изпокарат на опашка в супера , гледат те страшно с причина и без причина ... на дърти години уча език . само се чудя норвегия или португалия ...

В българия остана само отпадък! И 80%....

Боже опази! Пу-пу, стреснаха ме с тази новина! Помислих си че наистина е станала баба, викам си кога успя на тази възраст? Тя като някои от малцинствата, дето стават баби на по 25 - 30 години още!

Не е грозно момиче, но излъчване нула..Сетих се за Рене Зауегър преди да си направи пластични операции..може да се каже че в сравнение с Нина е грозна,но чар и харизма страшни...

Много злобни хора имало в този форум!

Нали затова сме на това дередже, докато другите хора работят, тези тук завиждат и злобеят

не уважавам българите напуснали страната си, но тази е толкова посредствена духовно и физически, че е отбълкващо да четем новини за нея.

Българите напуснали страната си нямаме нужда да ни уважават мързеливи и посредствени патрЕоти, които не знаят, че изречението започва с главна буква. И понеже сте големи путинофили, ще ти го кажа и на руски - заткнись!

Прав си, Иване. Х.. му в рот!

Хаха тя не е напуснала страната, а е била бебе когато родителите ѝ са я завели в Канада.

Нина Добрев какво общо има с България като другите българчета израснали в чужбина ? Много от тях даже не говорят български !

На Нина и дреме дали патрЕотични форумци я броят за българка, колкото на Обама му дреме дали го броиш за кениец. И двамата си живеят чудесно. В случая с Нина журналята се дуят да има с какво да се похвалим. Щото то има ли някой дето да е в България и да може да се похвалим с него???? Азис ли, Славчо ли, Бойко ли, Цецо ли, комунягите ли, депесарите ли, кой бе КОЙЙЙ???

Много е вълнуващо да прочетем платена статия за една треторазрядна "актриса".