Коментари - Кристиан Костов получи престижна награда в Грьонинген | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудно ми е защо толкова много коментиращи се интересуват и коментират от сексуалната му ориентация? Закъсали ли сте нещо?

Две блондинки..джъстин и кристиян!

Това какаду ли бе?

Браво на нашето талантливо, упорито и работливо момче. Да е жив и здрав. И още много успехи!

Браво, Кристияне!

Браво на момчето, това е голям успех!

Абе тоя от четвъртия пол ли е?

имаше една руска кола- жигули. тоя е типичен жигулин амбриаж!

има едно много готино парче, казва се Боби Браун. Та там се пее ... Am i boy or a lady, i don't know which... Те това е Кристиян. Впрочем, научи ли вече добре български, или още мяучи на славянски диалект?

Путин още не го е наградил и цункал по коремчето ???

Браво Криси! Истински талант,истински руснак във всеки смисъл на думата и пола.

Какво му е руско? Майка е казашка, баща му е българин.

какво е казашка??

бе от ямбол може и да не е точно българин. помниш блок 20 в ямбол, нали?!

Радва ме момчето и постиженията му , евала. Ама защо трябва да му придават толкова гейска визия , не го знам гей ли не е ли ама .... В началото си беше много ОК като визия , сега нещо го предобриха.

Не знам дали си гледал корейски поп. Това е нова модерна вълна в музиката /KPOP/. В цяла Азия, а и на запад са много харесвани този стил на обличане на момчетата. Дори ги гримират. Кристиян е даже много обран във визия, в сравнение с тях. Просто стилистите му следват тенденциите. Затова е и харесван в чужбина.

Много талантливо момче. Дано успее да се съхрани от тщеславие.

Няма как тщеславието е в основата на артиста. Това е движещата сила. Правиш всичко за да бъдеш оценяван и целият ти живот е подчинен на това. Така е в изкуството а и до някъде в науката. :))

Останалото е в ръцете на мениджърите. Малко ми е мъчно за талантите -роби, но ... няма нещо, което мога да променя, за да не е така, а талантът да се радва безметежно на успехите си. Това важи и за Гришо. От друга страна, без това "робство", талантът би се стекъл в канализацията. Такъв е светът днес. И скоро няма да го видим друг. Така че, нека поне ние, които нямаме нито капацитета, нито напрежението на славата, да им се радваме на успехите и да се усещаме поне мъничко -част от тях -поне от чувството за национална принадлежност към НЕДОСТИЖИМИТЕ!

Щука

Ето как ни набиват третия пол през медиите. Следва и Истанбулската конвенця и сме готови, обработени...

Ще бъда много, ама много откровен, без да изпадам в цинизми. Преди всичко, защото съм противник на ИК. Талантът е велико нещо. В борбата на таланти няма прошка -към върха настъпва безумна конкуренция между свръх таланти. Там вече, талантът става несъпоставима категория. Мениджмънтът там се впряга на сръх скорост, а оборотите са разрушителни. Затова в този етап се включват какви ли не похват -от ПР, през политика, та чак до международно положение и бизнес интереси. Не се учудвам, че при него са се насочили към визия и подход, съответстващи на политическата конюнктура. За мен е важно, че е победител и българин в едно. Аз съм потребител. А подходът на мениджърите е само един от пътищата за това. Той няма как да промени отношението ми към извратените послания и противозаконната(приета без гласуване) и антиморална (прокламираща развращаване на идните поколения) конвенция. Аз се радвам искрено за успеха на Кристиян! Дано схващаш кое и как...

Щука

Разбирам те! Благодаря за коментара!

На хора като вас цял живот някой ви натрапва нещо. Търсите си измислени врагове и проблеми. Иронията е че вие самите натрапвате своята патриархална, остаряла и вредна и потисническа идеология. Природата и светът са една шарена черга, а вие смятате че всички трябва да са под калъп.

А ето едно НПО тролче!

Хубаво момче си, но бъди мъж!

Нищо лично към момчето,но нещо ми се вижда на другият бряг,а на вас?

Няма страшно. Там го чака Анадолската конвеКция.

е и? Искаш да го праснеш ли че толкова те вълнува?

Второ тролче!

Вижда ти се така, защото е така! Той и затова така бързо се лансира. Не казвам, че не пее добре.Само, че бързо, бързо се появи и изгря и успя.А има толкова други добре пеещи и талантливи младежи...А, че е хомосексуален е очевадно!

Браво, дете! Ти си истинският посланик на българите!

Точно, а и,ако говореше и български,а не,като всеки руснак да мячеш на нещо си,можеше да минеш за посланник

Талант е момчето! Но във всички конкурси, талантът не е достатъчен. Затова се добавя, какво ли не. Ами, нека и така да е -креативност му е майката, за да погледне, все пак, някой към таланта. Ами, ето -и креативност, и талант, и всичко, може и от България да се пръкне. Кой нервничи, че този път не са ни изпреварили останалите? Не разбрахте ли, че каквото и да става, България ще си създава съответните победители? Не ни минават нито измисените допинг скандали, нито диктаторското минало, нито беднотията, в която ни стягат. Били сме и ще сме първи, не с помощтта, а въпреки препятствията!

Успех !Но запази детското в себе си .

до преклонна възраст

Нидерландия? Сериозно? На български е ХОЛАНДИЯ...

Хубаво пее момчето, ама с тази перхидролена прическа докарва на жена.