Коментари - Брижит Бардо: Много от актрисите се задяват с продуцентите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Една икона, слязла от сцената в подходящия момент и останала завинаги на пиедестала на изкуството и мъжките мечти. Поколения мъже се възпитахме с красотата и излъчването на Бриджит. Жена, която ни кара, нас мъжете, да се чувстваме мъже в нейното присъствие дори и от екрана. Бриджит Бордо и Ален Делон ще останат завинаги модели на поведение. На нормалното човешко поведение на желани страсти между мъж и жена.

В американското общество има доста обърнати правила. Бриджит просто го изрази публично. Сега и гейовете ако се оплачат съвсем ще бъде по американски.

Време беше някой да се опъне на лицемерните ,полудели американски к...ви.. Е....ли се преди 30 години за роли сега ревът. Защо не са се оплакали на момента? Америка винаги е била свободна страна, не е имало пречки и тогава да се оплачат. Сега искат да изкарат , че огромно количество актриси са били насилвани.

Историята показва, че когато много мъже се надпреварват да наричат дадена жена луда к*рва, то тя е на прав път :-)

Намериха се и жени с нормално мислене! Абе, "феминистки", вие акъл имате ли? Я ми кажете, как сте се появили на тоя свят? Щъркелът ли ви е донесъл или са ви намерили в зелка в бостана? Не осъзнавате ли, че в един момент бащите ви са подложили на "сексуален тормоз" майките ви и като резултат сте се появили вие...Пък може и обратното да е било, но резултатът е бил същият...Тия да не искат да кажат, че е престъпление да се размножаваме, а...

Абе ти си си зациклил и нямаш оправяне. Едно е двама души да са в съюз и да си правят любов, секс, деца и т.н. съвсем друго е майката да не е сигурна кой е бащата, мъжа да не е сигурен от кого му е сифилиса. Колкото повече настоявате, че курвите са вашите кумири, толкова по-малко жени ще бъдат склонни да раждат деца, вие това малоумните мъже дали го схващате? Вие се явявате ненадежден партньор - "днес те има, утре те няма"; "това дете не е сигурно че е мое"; "който си има деца да си ги гледа". Ясно ли ви е, аленделончовци или имате нужда от още по-подробен разбор.

Ти сигурно си професор, нема начин да не си.

За нея няма опасност, споко.

Това жените, вдъхновявани от Рогатия, се взимат много на сериозно, та чак будят смях! Целият този цирк, с ясната цел да не останат нормални човешки същества, би трябвало да им светне лампичката на "нежния пол", но, не биде. Питали ли сте се някога защо дамите са най-големите фенове на гей населението?! Ето въпрос за размишление през уикенда.

Надявам се че бриджит не е печелила роли като презокеанската си колежка м. монро...

Това е истината, те са били готови на всичко за една малка роличка, после някой им бил виновен! Толкова ми е смешно вече и нелепо, че няма накъде! Тя му се метнала в краката и после в леглото за да получи роля, сега се сетила, че ей богу той ме е насилил! Вероятно има и такива случаи, но точно те няма да излязат наяве!

да, Памела първа каза истината, че като ти отворят по халат ако искаш да те е....т влизаш, ако не искаш си тръгваш

Аз жените не ги разбирам, гримират се по 2 часа и си изкарват циците на тепсия и после с претенции. Гади ми се от лицемери..вече са навсякъде!

Ти па, то то това днешното жени ли са!!! Само коври и луди.

Бриджит е била мноооого красива.що народ се е въртял около нея....тя що народ е въртяла.

на практика, да кажеш истината е коректност. а не да извърташ лъжата с подходящи и "коректни" думи. според мен Б. Бардо пленяваше сърцата на мъжете не само с външния си вид, а със своята "дива" и непокорна натура, която натура винаги е струяла от очите ѝ. може би са и налитали много мъже, това не мога да кажа, но аз не бих рискувал да погаля пантера, дори и с кадифена ръкавица. :-) здраве за любимата актриса и мерси за незабравимите роли.

права е бриджит!! виаграта за жени се нарича пари!!;))

невероятно естествена, зашеметяващо хубава, прекрасна. едва ли е имало мъж, който да й налети като тъпанар, макар че е била невероятно секси чаровница - респект, Бриджит.

Представям си и българските продуценти, сигурно едвам смогват.

А със статистите ли да се задяват?

задяват се. на старини!

"добро утро"! при всички актриси принципа е "с гъза и шундата напред!" пък ги били обидждали! Обиждат ги, когато не ги "уважат"!

Ако искаш на заплатата тавана, лягай на дивана.

Това е кифли, положението. Мислите, че като сте на 20 - 30 г. и сте фанали дедо боже за шлифера. Да, ама не. Така е мислела и мадамата на черно-белите снимки.

Онази територия си има навици още от Римската империя, дори християнството не е успяло да ги упъти.

кво говориш бе дебил

Не трябваше ли професорите да четат повечко книги, така и така са несемейни, демек имат бая свободно време.

актрисите не само се задяват, ами се чукат за роля...чук...чук и после олеле Маноле!

да бяха само актрисите! за всяка службичка са готови на всичко, пък после квичат че не ги уважавали достатъчно

"се задяват" ))))

Браво Бриджит....Уникална си. Ти ми беше идол, макар разликата ни да е 25 години. ВИП френска актриса. А сега, па и тогава.....ПЪТЯТ КЪМ ЕКРАНА МИНАВА ПРЕЗ ДИВАНА

е то има ли въбще някакъв път нагоре дето не минава през дивана

Убаче пък мъжките задници са по-скъпи.

Много свястна и яка кака, винаги е казвала,каквото мисли, и си е плащала глобите (май 4 пъти е била на съд заради смело изказано лично мнение по повод арогантното поведение на мигрантите и пр.). Браво,велика си беше, велика си оставаш!

Това е като оня виц с "лек флирт"

Коя е тази дума която се състои от част от ограда и лек флирт?......(колебание)

Били ,,ги таковали,, преди години. Че то това не се брои.

Вслушайте се в гранддамите на световното кино Бриджит Бардо и Катрин Деньов и се СМИРЕТЕ, млади феминистични кучки!

Щото съ задяват, то за тва им го ,,надяват,,.

.върви и ,,вдяват, ,.

Феминизмът е мракобесна и античовешка доктрина и представлява фашизъм по един нескопосан начин. Както и целия либерално глобалистки фалш и кич. Наглият и насилствен толерантизъм, пропагандата на ненормални отношения и сбъркани индивиди, рушенето на културния код на цивилизацията и подмяната му с дивашки са все белези на бесен сатанински фашизъм. Винаги идва Видов ден обаче.

И Бриджит, и Катрин си мислят, че след като те са нямали нищо против да спят за роли и даже са си го търсили, всички актриси са като тях.

Има и друг вариант - по тяхно време продуцентите не са били толкова нагли... За разлика от сега

ти шматко би преспала с рота за истинска роля, но щото си грозна, си феминистка

Колко красива жена е била Бреджит ,истинска французойка..явно и честен човек. Носи си годивите с достойнство.бравооо7

Отдавна не гледам холивудски продукции. Актрисите са им толкова бездарни че се залага изцяло на сексапила им и на специални ефекти. Факт е че са пробили с г...ъ..з, ама не защото са им го искали, а защото са го предлагали. Интересно ми е сега режисьорите на безмислените им филмчета какво ще правя? За една роля ще кандидатстват 10 актриси, избира се една другите те обвиняват в сексуален тормоз щото си отказал да им дадеш ролята за да добият пари и извесност, това ако не е тормоз здраве му кажи

недостойно е да не публикуваш мнения, по този начин манипулираш истината.

Искаш да ажеш, мила Бриджит, че се е.ат като свирки, нали ?

Че защо не!?!

на френските актриси. Най-после някой да каже точно за какво става дума. А както всички добре знаем - в крайна сметка става дума за пари. В случая на Холивид - за страшно много пари.

Брижит Бардо е малко по-голяма на години от Катрин Деньов, но и двете са израснали през 50те години, когато не е съществувала "политическа коректност"... и затова казват на черното черно и на бялото бяло. Тогава , а и до средата на 70те години френското кино е било еталон в кинематографията. Сега е на системи, но затова пък си имат разни ангажирани защитнички на правата на "сексуално тормозени"... Ален Делон го беше казал преди около седмица по малко по-друг начин за да няма обидени: че мрази сегашната епоха и фалша ѝ... какво друго да добавим.

И Бардо и Деньов станаха звезди, защото не са имали нищо против ... галантните режисьори. Виж, колко по френски звучи само. Не врат, ами шия. Те са едновремешните горещи момичета, с хубави дупета и лица, за които всички мъже са бленували и те са намерили начин да осребрят този интерес на макс. Е, как да кажат нещо лошо тогава за ... галантните мъже? MeToo движението започна с актриси, но е масово от обикновени жени, не секс-бомби, които явно не знаят как да осребрят интереса на ... галантните мъже. Е, няма как бивша секс-бомба да разбере що е то сексуален тормоз за обикновената жена, тя в него вижда кариерна стълбица.

Ами сигурно голяма част от тези които сега се оплакват също са осребрявали.

Значи искаш да ми кажеш, че коя да е текущо не известна холивудска актриса ще има нещо против някой от известните холивудски режисьори и продуценти да и го напори, при положение, че и даде макар и малка роля в някой от неговите филми! Ако си мислиш така значи не само не живееш не познаваш и не си и чувал за света в който живеем, но и си достатъчно тъп за да си опасен дори сам за себе си! Но след време когато тази холивудска актриса стане достатъчно известна, след 20-30 г.се басирам, че ще седне на диванчето на тогавашната Опра и ше се разреве как са я разпорили като риба! Но ще премълчи че те го е искала и се е стремяла и го е желала това! Това е пролетата истина момче и ако мислиш, че в това време има друга то или мнооого се лъжеш или си мноого доверчив на всичко което ти кажат!

Що? Салма Хайек не е осребрила нищо? Опра Уинфри дето я има на десетина снимки плътно прегърнала Уаинстийн също сигурно не е осребрила? Ами ако са станали толкова големи звезди и не се е наложило да ги изнасилват, тогава какъв им е проблемът???????????? Да, тормозът винаги е съществувал - сексуален, психологически и всякакъв. Да се борят колкото искат

Жената е единственната плячка която сама си търси ловеца!! Ала ме хвани ме,а после даи даи пари.Имало виагра за жени нарича се пари!!

От дядо си съм чувал, че всяка главна женска роля минава през кушетката на режисьора.

И тя като един наш професор с 80- те процента, смекчава истината. Тук не говорим за лек флирт с маниер и достойство, оплакващите най-вероятно директно са духали на продуцентите и/или хората с власт, за да получат това което искат. Това по никакъв начин не трябва да служи като параван и/или оправдание за каквото и да е насилие !

че смене ли..

Напълно подкрепям казаното от актрисата! Те минали 30 години те се натискали за роли, за слава в Холивуд и сега били малтретирани!! Холивудско лицемерие и пошлост!

Страшно е права!!!

Браво Брижит!!! Рекна им го в очите!!!

Памела Андерсен първа им го каза. Направо ме изненада.