Нора Шопова: Мога да се омъжа за президент

Моделът Нора Шопова, която зае мястото на Деси Банова в Nova, даде първото си интервю, откакто е в новото си амплоа, пред "168 часа".

Обратно в новината

Коментари - Нора Шопова: Мога да се омъжа за президент | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Със сигурност,ПРЕЗИДЕНТ на някоя "БАНИЧАРНИЦА" !!!

Искам си деси банова! Тя е красива и говори хубаво!

Това безполовото ли ще го дават по престижната нова тв? Ми тази може да е идеал за красота на хора КАТО алекзандър маккуин карл лагерфелд и готие...демек все суперпедали

НЕ СТАВА ЗА ПРЕД ЕКРАНА... КОЙ ЛИ Я ПРОТЕЖИРА? АКО МОЖЕ, СМЕНЕТЕ Я, ИМАМЕ ТОЛКОВА МНОГО УМНИ КРАСАВИЦИ!

Гадна грозница плаши и африканските крокодили

Не е красавица тази Нора, но не мога да отрека, че има много интересно лице, когато е натъкмена за фотосесия. Прилича ми малко на Мишел Пфайфър с тези раздалечени очи. Всъщност това е една от предпоставките за женската красота. Браво на човека, който я е открил, добро попадение :)

Грозна е

Тая е толкова фалшива, изкуствена и елементарна. Говори на диалект. Интонацията й е повече от непоносима. Може би става за детска учителка в Панагюрище. Да се замисли!

Много е плоска, горката, на ръба на анорексията! Какви са тия извратени модни агенции да набират такива модели?! Не говорим за силикон, говорим за съвършената красота на Невена от Шоуто на Слави! Най-красивата българка! Ето това е модел!Съвършена! И невероятен глас! И се бори много години да излиза на сцена без да легне в ничий креват!

Боже господи!!! Тук пишат толкова много комплексари озлобени от собствения си живот. С тази злоба живота ви няма да стане по-добър. Но вие не се отчайвайте. Плюйте,плюйте! Стискам ви палци !

Тя е наистина търсен модел в чужбина. С тази разлика, че моделите, които търсят дизайнерите и фотографите не винаги се припокриват със стандартите за красота, които имат обикновените хора. Аз също не я намирам за красива и смятам, че може би е идеална за фотосесии, но не и всеки ден по телевизията. Това са две различни неща.

Нищо лично, но е грозна! Не че ми пука кой ще ми каже утре дали ще вали или ще духа вятър, но е.................. грозничка!

Момичето е прекрасно. Виждала съм я , слушала съм я и ви уверявам, че е много мила и интелигентна. Самият факт, че за толкова години никакви пари не я съблазниха да се снима гола, нито за си остави приятеля за сметка на богато годже, трябва да ви говори, че тази хубава глава не е празна. Постиженията й в областта на модата са много и големи, но това вече може да се прочете и види, за който се интересува.И изобщо не е анорексична, а фина и нежна. Има огромна разлика.

Нора има снимки гола. Преди няколко дни бяха публикувани в т.н. Жълт сайт

Няма. Жълтите сайтове са си жълти затова, защото не може да им се вярва. Ако е художествена фотография, няма нищо лошо, но Нора няма голи снимки.

Не, че някой ме пита, но нещо не ми харесва на мен тази Нора. Няма никаква свежест и живина в нея ... като умряла скумрия е.

Леле, това дете гладно ли го държат ? И защо на тази възраст има такива торбички под очите . Че то на безполово прилича, а не на здрава, нормална жена .

"... всеки има отговорност към собствените си постижения ..." Някой разбра ли за какви постижения говори тази мома? Аз виждам, че работата й е да чете прогнозата за времето по телевизора. Четенето е нещо, с което всеки посредствен третокласник би могъл да се справи ... за кви постижения бълнува тази???

Да, ама не всеки може да стане синоптик, ерго, известен за нула време в България, на голяма заплата и с не кой знае колко трудоемка работа :))) Абе трамплин в живота си е, виж Деси Банова

Красива е точно колкото Джоди Фостър, демек: хич!

нито е красива, нито е толкова умна, за каквато се опитват да ни я натрапват! поредната обикновена провинциалистка, кояти си мисли, че е нещо

Това момче много прилича на бъдещ президент.

но в момента има само един по-активен в този сегмент ..

Изчетох всичките ви глупости за това момиче. Тя има нежна и неподправена красота и няма нищо общо със силиконовите ви идолки. Освен това е наистина интелигентна, за разлика от повечето коментиращи тук. Толкова по въпроса!

Ма красива, та знае ли се! Толкоз е красива, че е направо грозна! И интелигентна - има излъчване на табуретка! От интелигентните табуретки де ...

Давай! Вече си в играта.Първата крачка е най - трудна!

ЩЕ СЕ ОЖЕНИШ ЗА ЦИГАНСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ, НЕ СЕ ЛИ ВИЖДАШ КАКВА СИ МИШКА?

НОРА НАГЛАТА, ТАЗИ ДА НЕ Я ВИЖДАМ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА! МАРШ!!!

панагюрскка парантия ;)

Аз мога да чукам манекенки,ама съм си загубил чукчето :)

Нема свободни.

ДРИСЛА,със самочувствие !!!

Тази е чак страшна. Как може въобще да я показват?

ще я видим скоро и тая кифла колко и са ценностите в живота. Като стане известна сега и скоро ще почнат предложенията от разни комплексирани чичковци с пари, та тогава ще видим дали все още ще твърди че е щастлива с настоящия си приятел. Още повече, ако иска да изпълни мечтата на всяка селска кифла да се омъжи за президент, явно ще трябва скоро да го разкара - прекалено млад е за целта

Според мен и гримът и фотошопът ама хич не помагат - от едно постно същество, става едно лице стандартно, ширпотреба, нищо запомнящо се, нито чар, нито излъчване. Само дето отвреме на време гледа втренчено, все едно не му дават да яде. А останалите физически данни няма какво да се коментират, това е от дядо Боже, колкото дал, толкова. В случая моделството и телевизиите, и по-специално прогнозирането на времето не печелят нищо от присъствието на туй девойче в пространството, но затова пък вероятно правото печели от отсъствието й.

Това е мечтата на всяка "кифла" без мармалад. Но е разбрала, че първо трябва да се "качи на екран", макар и като "синя птичка". Телевизия е туй, реклама, безплатна, че и даже и плащат! Само не разбрх, приятелчето ли ще става президент или ще пристане на друг, в името на целта?

Ще предават ли на живо мача и с Деситу, бих си взел билет :)))

За президент на улична тоалетна ли?

Преди се забавлявах с отговорите на подобни "умници", но сега съм отвратена от самочувствието и празноглавието им.

Човека до себе си... АААААаааааааааааааааааааааа

Грозни неправилни черти и огромен нос!

Днеска чух по радиото един виц от шоуто на слави. Един глас казва на синоптика Емо Чолаков: Емо , много си добър, много те харесвам, искаш ли да отидем да пием кафе? И Чолаков отговаря" А, не , РОСКО, имам работа.

НЕ СЕ Е СНИМАЛА ГОЛА?!ДОКЪДЕ ДОКАРАХА ДЕЦАТА ГЕЙОВЕТЕ МУ С ГЕЙОВЕ! НЕ,МИЛО МОМИЧЕ,НЕ СЕ ОПРАВДАВАЙ,А СЕ ГОРДЕЙ С ТОВА! РАНО ИЛИ КЪСНО НЕЩАТА ЩЕ СИ ДОЙДАТ ПО МЕСТАТА И ЩЕ ВИДИШ,ЧЕ СИ БИЛА ПРАВА!

Кандидат местата за жени на Президенти , са заети .

Норче, що пък не се омъжиш за неук просяк бедняк .......?!?!??!?!

В лицето е доста грозновата, няма сексапил, няма меко излъчване, не ми е приятно да я гледам. Иначе днешните модели по света има такава тенденция жени дето напомнят момчета и може би затова да е успешна навън, но тук за синоптичка не става. Българите си харесваме по женствени жени с по меко излъчване.

Делчева, знаеш ли значението на думата БИБЛИЯ? Vogue - Библия ? Всеки ден ръсиш безсмислици и вече падаш "до земи".

Значение на думата библия ж.р., само ед.ч.- Сборник от книгите на Свещеното писание у евреите и християните. Справката : link

Ти ли поставяш минусите ? По-полезно ще е да погледнеш указания линк. Човек може да е невеж,, но съчетано с упорство става - гьон сурат(хубава и точна "българска" дума)

да, не се е снимала гола, само има безброй снимки на които зрънчата прозират!

Не ме кефи много, но снимката , по пътят на пилигримите Камино, ме учуди много. Трудно ми е да си представя, че е преминала около 800км пеша. Ако е така - поздравления.

не е задулжително пеша- аз ги своварвам директно на плостада ; ) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Можеш. Президентите напоследък нямат висок критерии.

Плашеща красавица.

Искрено се посмях сутринта на зимното слънцестоене, когато дългокосата блондника, която казва прогнозата по БТВ обяви: "Днес е най-късият ден в годината." И водещият сутрешния блок допълни: "Значи от днес денят започва да нараства." И тя отговори: "Не знам дали започва да нараства, но знам, че днес е най-късият ден..." Е, нямам думи!!! Къде отиде общата култура?

Общата култура ли ? Какво беше това?... Тя е за зубрачите, а не за дългокраките моделки, които се правят на специалисти и капацитети- такива са критериите на работодателите.

Така е, но какви страхотни крака има Наталито и като цяло атлетична и стройна фигура. То Господ не дава всичко - на едни дава ум, на други красота и невероятни крака :)))))

При тази дори не става дума за обща култура, а за мислене - най-елемнтарно задвижване на двете сиви клетки, които тази бтв -гърла има в главата си. Но тя така е научена = да подава само предвариелно сдъвкани неща.

Един баща евреин повикал сина си, който бил зле с момичетата, но пък бил вече за женене. Бащата казал, че му е намерил три кандидатки. "Трябва да си избереш една от тях" - му казал бащата - "ето ти 600$, дай на всяка по 200 и ми кажи после коя ще избереш". Синът дал 200$ на първата, тя излязла на пазар и си купила скъпи дрехи и бижута само за нея. След това дал 200$ на втората. Тя си купила дрехи и бижута с половината от парите, а с другата половина купила на момчето дрехи и обувки. Накрая дал на третата 200$ и тя ги похарчила само за него, като не купила нищо за себе си. Бащата отново повикал сина си и го попитал коя от трите избира. "Е, как коя, бе, тате?! Тая с най-големите цици, естествено!"

Одухотворено, интелигентно и стилно излъчване има, нещо което по нашите ширини не се тачи, особено съдейки по коментарите по-долу.

Много ниски критерии за одухотвореност и интелект имате, съдейки по коментара Ви! След като една заучено срамежлива усмивка, раздалечените очи с леко телешки поглед и бледоликата кожа за Вас издават одухотвореност, интелект и стил! П.с.Не подценявайте преценката на хората по НАШИТЕ ширини! В повечето случаи тя е доста правилна и реална!

Хайде пък сега - ширините виновни. Като в оня виц за космоса.

Затова правосъдната система е на този хал- куцо и сакато станаха "юристи", а момето ще отрази повече внимание ако се омъжи за селския идиот /то за президент лесно/