Гала се потопи чисто гола в снега след сауна

Водещата на "На кафе" - Гала, е посветила уикенда на романтична почивка с половинката си Стефан.

Обратно в новината

Коментари - Гала се потопи чисто гола в снега след сауна | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да си показва голия задник по този не еротичен, а вулгарен начин е пошло..., но са да защитава рейтинга с голия си г . з, си е направо падение!

Тази е много нелепа и грозна, справка снимките и за Плейбой-къде по дяволите са и гърдите и как може едно момчешко и недоразвито тяло да ни се натрапва за хубаво!

този Стефан по добре да се грижи за собственото си дете, а разгонената Гала не му разрешава даже да вижда детето си камо ли да се грижи за него

Стига сте обръщали внимание на това несъразмерно извънземно същество!

Всички тези "хватки" в предаването й са последните "напъни" на арменеца да съживи предаването, защото рейтинга му пада всепо-надолу и само надолу !! След някой ден ще видите не само "половинката" й, а и дъщеря й !!

Гала, подобно на всички останали хора по света които имат акаунт в инстаграм е свободна да прави каквото реши и да качва в инстаграм каквото реши. Друг е въпроса доколко е редно Дир да трупа коментираща аудитория публикувайки клипчета от акаунтите на този или онзи.

Гала е една смешка, не стига че е заприличала на спаружена лелка ами се кичосва всеки ден да я гледаме на екрана с такива парцалети, че излагацията е пълна. При това Стефчо до нея е такова ломотало че не виждам защо Гала изобщо излиза на екран, че тя я обели дума я не.... И докато Кременчето фризьорката - пардон моделистката на Гала ѝ е приятелка, то ясно че ще се мъчим да я понасяме от екрана. Не че я гледам, ама от време на време спра на този канал. Другото е че всичко има начало и край, това предаване вече е пълна боза, както и на Славчо, както и на тези двамата Андрей и Иван, малкото човече от семейни войни дето се кълчоти всеки ден също е вече безинтересен и предаването е блудкаво и скучно...Абе има много остарели и безинтересни предавания които е време да слязат от телевизионните екрани.

Стефан, това е поредния тъпкач, дето се е набутал при тази 50 годишна женица да я ползва

като я изритат от телевизията и той тогава ще я изрита

мазния ХалваДжиан е държи тази без образование жена толкова години на екран за мъка на зрителите

хората се блъскат, учат, защитават научни звания и нищо, а разни такива дето не знаят може би да четат и правилно да пишат, но са хубаво вдигали крака си живеят живота

Браво, мила. Остави хейтърите.

40 годишна, а прилича на 50...

Гала е на 50, не на 40.

егати новината и тя ако е гаола аз сьм гол ама не само пи ар

много глупава новина

Ефтин, безинтересен дебелашки номер.

Гала е на 50 г. и има какво да покаже жената, за разлика от много други на тази възраст.

и другите имат, но по-добре да не показват!

Ама , кой се интересува от изкуственото битие на тази блажна провинциална особа?Кой финансира подобни медийни изяви?Това струва пари...а и някой трябва да ги плати?Кой има интерес от такива "новини"? Защо трябва да се четат подобни бози?За да не мислят за важните неща?

Както казва Стефчо:Всичко е бяло...само Гала е толкоз матооваа....

Хайде всички грабвайте камерите, а булките ви да започват да се търкалят голи в снега. Плюийте си на сората, важното е да изкараме някой лев или да ни видят всички сеира.

Да вземат двамата да се снимат в порнофилм много добре ще направят.

Гала да жени по-бързо дъщерята за синчето на Джуджи, че това е последният й шанс. Дъщеричката не се котира въпреки усилията, а Гала се крепи на едно отдавна замряло предаване, за което е въпрос на време да изчезне завинаги. Тъпите клипчета няма да помогнат, необходими са драстични мерки.

Защо не пишат за Гала в учебниците по Природа и общество? Поучително е как трябва да се закаляват децата ни.

Това клипче е направено, защото предаването й вече не се гледа ли. Едва ли ще помогне.

Интересно е как я информира: "Видя ти се дупето за малко." После, защо мъжете, които не се държат като женчовци, нямали приятелки. И защо децата от новото поколение са с толкова психични увреждания. Ами защото жените започнаха да се чифтосват със селските идиоти.

Аз щех да го покажа повече, да умрат от завист форумните плъшоци, като знаят какво си пошляпвам по време на ездата.

...както се kaзва ..." никога не касно да стенеш за резил " !...Gala била на 50...а акала и като на Cтефан !......добре че чембери и мамби в ефир не са започнали да си враткат ...!...ма нали трябва да са в крак с евро -ценностите.....не бих се учудила на видео сас следня сюжет :...Cтефан снима Gala пред очите му "...ми като е трагнал да споделя в нета ..не виждам защо да не сподели и изван него !?!??

Права си. Някой трябва да му каже на Стефан, че съществува лечение с мъжки хормони, които явно му липсват.

Гала стои облечена с дебела хавлия в сауната и Стефан идва да я изненада и да й отправи предизвикателство. Ама хич не е нагласено. Само дето тя не се изненада, а чакаше на прозорчето като невестулка. Много спонтанно .... ще повърна. Егати смотаните. Това без познатите си Холваджиянови, ще умре от глад ако чака да печели от телевизия. И не е само то.

след сауната се намажи с оборска тор ...против целулоид и бръчки и после се хвърлив снега.

Проститутката Гала отново се пуснала, този път в снега.каква новина!

Бездарно. В стил "Имам камера и не ме е страх да я използвам". Както винаги Гала няма какво интересно да покаже. Клипът е тъп, колкото и магазинното й предаване. Посланието е "аз съм в луксозен имот и най-умното нещо, което мога да измисля е след сауна да се изтъркалям гола в снега". Стефчото има за задача да я снима, така, че всички да я видим каква хубавица е, ама да не е порнографско. И накрая след толкова мъки е излязла една боза. Пълно разочарование. За хора с толкова дълъг опит на екран, това е пълна излагация. казват, че и лошата реклама е хубава, но тъпата си е тъпа.

Там в снега имаше един дебел чекор.....

Нема го вече там....

Моя беше!

Ала-бала! Ненаситни са, ей, не се наиграха, не им стигат телевизии, вип-ове, постове, хонорари, ами съвсем изперкаха на преклонна възраст. Смееш ли да им припомниш как се чепатеха, мълчаха като скумрии на сцената, хилеха се неумно и отваряха таблата на Къци като момичета на късмета в шоуто "Невада"? Но това беше преди век, сега вече са фактори божам.

да не я набаря митьо питона ше има суингове мингове барабар със мъжо и там ша гледа как я пори чичо Митко и ше снима

Добре де, можеше да покаже и мушмулата. Кво толко? Като е гола- да е гола. То си беше просто гала.

Я бегом при психолога..

Простотията на тази Селянка край нямат !

Никога не е късно човек да стане за резил...

И да се разчекне на снега си остава Плевенска слугиня

гола в снега след сауна

Ще я лижа по точицата между филийките и посля ще има дълбока оран! ........

ква точица..дупка пулна с кал и луга

остави човека да се наслади на мерака и поезията си за него точица за теб дупка с кал :)))

И? МЕтнала се в снега и кво? Снегът се стопил от ужас? Или просто требе да й видим кръшната снага и да облазяваме мъжо й? Да си се показва гола на тоя що си ляга с нея, не пред хората, дете има, срамота е.

Супер изглежда Гала! На 50г е, а изглежда на максимум 40. Но млад мъж явно така действа... подмладяващо. блазе й

Така действа пластичната хирургия и диетите. Всичко под ножа.

Сигурно чете ,Как се каляваше стоманата,.

Ех, бе Гала, как пък сега даже и 2сек отрязък от половин г*з от 2м разстояние успя да издразниш дирниците. Трябваше да се хванат за нещо все пак .... Контрастните бани са здраве, хора! Стига вече негативизъм

Ден не минава , без да не съобщите нещо за Гала ! И защо ?Кой се интересува от тази ? Сигурно си плаща !

Който пише коментари, той се интересува.

на това не му ли казват ..спаружена слива..

Гала - парцала!

местя си го... няколко пъти... ляв крачол - десен крачол - ляв крачол - десен крачол - ляв крачол...

Е добре това са си техни работи, що трябва да и гледаме голотиите на таз

МАЛИЙ, КАК СЪМ УПОЩИЛ ТА ДА СЕ И ЯЗЕ ХВЪРЛИМ ГОЛ ПО НЕЯ ,ПА СТЕФЧО ДА НИ СНИМА ДВАМКАТА

Щом я кефи, да се показва. Не е крайно зле за възраста си. Е, можеше да не си показва гъзъ, но то не беше точно нейна вина.

Едно да знаете от дедко си.Когато една жена си показва прелестите това е знак за напредване на възраста.Та и Гала,нема бягане от това ,по добре се спотайвай та да личи толкова много.