Красавиците на СССР през 1989 година

Идеалът за красота е подвластен на определени тенденции.

Обратно в новината

Коментари - Красавиците на СССР през 1989 година | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рускините не са много красиви, но пък са едни от най-лесните жени. Това мже би се дължи на пияните им мъжу /мужици/.

от тези е по-красива от Мис България 2017 с нетипичната красота! О, времна...

Както е казано и аз го потвърждавам, красотата е различна едва ли не за всеки отделен идивид! Така, че тука красота няма да коментирам! Но ще каза, че съм 100% сигурен, че на тия бяш девойки на тия сними са 100% оригинални! Т.е. нямат силикони, нямат ботокси, нямат допълнително вградени коси, нямат йиурини муорини и прочие! Немат и импланти и т.н. И въпреки това да го кажем, че стават. Но в наши дни ни една мис по целия свят не може да се похвали с подобни екстри! И пак като се загледаш ше има некоя мис дето да не става! Защо така се получва не ми е ясно!

Д-р Енчев е виновен. Имал двойка по рисуване като ученик

Хайдеее,почна се! Време е да почнете да пишете за това какво е казал Ленин за красавиците,Ленин и красавицата, Путин и мис Силикон, рускините-най-красивите жени на света,руската красавица и Мастурбанчо.....

едва ли е казвал нещо за красавиците, но има много интересни негови писма до Троцки и Зиновиев. Не е ясно защо Сталин не ги е унищожил, та и днес да можем да разберем какъв палавник е бил чичко Ленин :)

Айде, почна последния месец на,, президентски избори. Сега цял месец ще се пише ,, Русия, руснаци , рускини....

На мене момичето от снимка 9 ми харесва, много нежно излъчване има.

Ало, Нели, не ни пробутвай пак Скалистите планини! Това не е "Мис СССР 89", а е " Московская красавица" то ли 83-та, то ли 88-ма. Поне да си беше погледнала качените снимки! По онова време на подбни конкурси в СССР не се гледаше с много добро око (пък и все още нямаше спонсори с дебели пачки за тях) и се явяваха не най-красивите, а най - открехнатите. Често такива бяха каки с не много подобаващо поведение, за да не използвам по-хард дума! Но ти откъде да ги знаеш тези неща? А и не ти плащат да знаеш. Но поне не се излагай и си върши работата, за която ти плащат!

Същата работа! Кое вменяемо момиче би се явило на подобен конкурс, освен ако не е "професионалистка"? И сега и тогава повечето от участничките не са чак толкова атрактивни. Разликата е, че сага се пудрят и тунинговат повече.

Много неестествени, неприродни, неестетични, отблъскващи същества, с къси, криви патешки крака. Личи си, че конкурсът е правен след аварията в Чернобил. Уж русоляви тьотчици, пък с тъмни мустаци и бради. Брадата на Кончита Вурст пред техните попски бради е като наболият мъх над плювалника на пъпчасал пубер. Дори Лев Толстой не може да им се намаже на пръста. А тази плешивата на портрета само на мен ли ми прилича на Ленин? Всъщност те всичките мязат на Сталин, Брежнев, Андропов и Черненко.... Ужасяващо партийно подмазване. Само не можах да видя "красавица", приличаща на Горбачов. Е, толкова ли е било сложно някоя да си оскубе един кичур коса отпред, та да замяза на белега на Горби. Не знам какви мешавици са ставали между якутци, дагестанци, ескимоси и таджикистанци, ама резултатът може да докара и полубременна 12 годишна ромка да пометне начаса. Ама тези плоски креатури жени ли са или юноши бледни? Отпред нямат месце биля за камуфлаж. Защо не турнаха едни домати под сутиените си, да замязат барем на нещо - Кейт на Уилямс 2 години носеше по приеми и балове възглавница под изпокъсаните си сукмани и никой копче не ѝ каза. За щастие космалъците под мишниците са успели някак да прикрият, нищо че по няколко извити косъмчета стърчат издайнически напред! Обаче черните косми по краката трябваше да обръснат, все пак не дефилират с кюлоти, а по бански! Дори в тогавашния СССР можеше да се намери без връзки електрическа самобръсначка "Харьков" и литри "Тройной одеколон" за дезинфекция. Пък в краен случай можеха да използват боярщник или спиртен препарат за миене на кенефи. И какви са тези ужасни пъпове - та те отдавна са немити, с дебели косми са обвити, с благоухания пропити и със коричка кал покрити!!! Чак на поезия ме изби от ужас, отвращение и гнус!!! И не стига другото, ами 20-те Баби Яги са се снимали на обща снимка - наредени като дебели, разплути матрьошки. Дъщеря ми като ги видя, се наака и повърна едновременно от ужас, горката. Махайте снимките веднага!

Замислена?? Лъжеш и мажеш.Мисленето е кауза пердута за селска пръчка като теб и го потвърждаваш с примитивните злобарски оплювки.

Ало, задави се в жлъчтта си! И със словесната си диария не си казала кой зна колко! А това, че ти пробутват кон за кокошка не те впечатлява, май? То бива да си безкритичен тъпанар, но твоето избива на болестно състояние! Иди на лекар, да не стане късно! Или вече е?

Всичко каде си го написъла е верно. заради рускити жени мъжети им са пропиха а други станаха хомисексоалисти и геьове

Ако наистина имате дъщеря и я възпитавате с такава ужасяваща злоба, ГОРКОТО ДЕТЕ. Бог да й е на помощ с такава "майка".

Една Замислена патка взела, че се удавила.

Разликата е,че тогава имаше ретуширане,колко" естествена и красива"ще изглежда миската зависеше преди всичко от таланта на фотограф художника,сега всичко зависи от броя на пикселите и мощността на софтуера!

с изключение на една снимка, останалите всички "мацки" са плоски като дъски за гладене. К'ъв джендър са тия бе?

За Вас - мед.сестрата от снимка 4

Мога само да кажа, че до Ленин която и шафрантия да сложиш - няма да влезе в историята...

Много тенденциозно подбрани тия снимки. Особено първата, на фона на Ленин, гледащ строго от стената се забелязва мършава девойка по бански. Добре се справяте с анти пропагандата.

Да си изясним -преклонение пред жрнската красота ли искаме или джендър идеологията? В крайна сметка, кому е нужна тази красота, ако до нея достъпът минава през пандиза? А! Сетих се -може да се продава, според качеството на стоката. Обаче, това, не се ли нарича сексуална експлоатация? Страхотна каша! Няма оправия!

руското джудже най-високото джудже, прости и елементарни комунисти

За най-високото не знам, но определено е най-якото...Вие-про-западните джендъряги само като му чуете името и веднага напълвате памперсите...:)

Другарю, елате спешно в русското пасольтво на инструктаж. Поздравяваме ви за ентусизма, с който браните нашите русски идеали, обаче си личи, че не сте школован и мало прекалявате. Така соросоидите може с право да ви упректнат и всеят съмнение, че като малък някой ви е изнасилвал и затова сега само повтаряте джендър джендър (а преди еврогей еврогей). В понеделник започваме от 08:30.

Тука се разисква женска красота, от славяните няма по красиви- като първо. И ако искаш едно нещо още, ако харесваш американки знай че кравите им са леко по красиви от тях, а американките са една идея по тежки от кравите.

Орлин Данев

Какво им обясняваш за женска красота на тия джендъри бе колега?При толкова рускинчета накуп...тия обсъждат Ленин и Путин как изглеждали...Сбъркана работа...

Прегледах внимателно снимките - най красивият бюст си остава този на товарищ Улянов!

Гледам вече се събрахте осем човека от вашия прайд (нали така се казваше)...Сега е време да извадите и знамето с цветовете на дъгата....

Бабишкер смени цайсите.

Каква е разликата на хубава жена от преди 40 години и сега никаква е може прическа или облеклото-

Който не е бил там преди 89,нищо не знае.Незабравими преживявания и само хубави.

Не искат нещо протестърите,джендърите и соросоидите да ходят на натам.Според мен би им било интересно,ама Дедо Сорос ги шашка ...разправя им за някакъв глад,за някакви лагери ГУЛАГ...щели да им разпорят дупетата,щели да изчезнат в Сибир да ги изядат белите мечки...Аз им разправям, че няма такива неща, ама на мен не ми вярват...предпочитат да си захлебват някакви дребни евроцентове и да вярват на Дядо си Сорос....:)

Някакъв ГУЛАГ...чаровен цинизм...още и мутра си сложил на снимката.

Дърт еротоман

там е само за комунисти те трябва бъдат избивани като хлебарките в името на този бюст са избити милиони, ама много милиони единственото радостно е че повечето са руснаци, китайците на Мао не ги броим за хора

Ето линк и за почитателите на Запада пак по същото време. Това е Меркел-ът на млади години по нашето Черноморие като млад ЩАЗИ-комсомолец...хи-хи-хи https://www.dailystar.co.uk/news/latest-news/531044/angela-merkel-naked-pictures-nudist-nude-naturist-freik-rperkultur-nackt-photos

...пояснявам -Меркел-ът беше от ГДР...

Голям си интЕлегент.

Орлин Данев

Мерси...

Любопитствам само, как стана така, че имаш публикуван линк в репликата си? Сподели, и аз искам да поствм линкове...

Орлин Данев

И какво лошо има в това да постваш линк?Просто подкрепям коментара си с "доказателствен материал".Линковете в сайта на ДИР-а не се отварят (за разлика от тези на БЛИЦ примерно,както и на други сайтове,където можеш да коментираш директно от Фейсбук профила си )...Всеки сайт си има собствена преценка на нещата и води собствена политика.Така са преценили от ДИР-а така са го направили- в техния сайт линковете да не могат да се отварят...Но за сметка на това можеш да си копнеш линка и да си го отвориш на Чичко Гугъл...Все същото е...:)

През далечната 1989 г. бях в Москва,през лятото...Студентче на бригада.Два месеца.Рускинчетата не ме впечатлиха.Но едни немски девойчета-ох,лелее,изпиха ни соса,буквално.Бях се превърнал накрая в кълбо от мускули,биотокове и хормони!

Говорим за славянска хубост, руска или сссрска? Това не едно и също. Русские, только глаза узкие. Нали?

Че какво му е на силиконеца когато е сложен точно на място където трябва без престараване ?!?

Точно така, когато е сложен на място...например на оная работа на Азис, или на циците на Кончита Вурст, които се намират малко под косматата и брада...:)

Кончита Вурст е забравена от всички, но не и от запутинските тролове. Фройдови комплекси..

Винаги ми е била интригуваща трансформацията на руската жена, която в резултат на социалистическия реализъм се превръща от младо, красиво и неопетнено девойче в отвратителна, дебела, нагла тьотка-матророна, обикновено тикаща след себе си ръчна количка за прибиране на пияния си съпруг.

грозновати а някои и направо страшни ссср беше сива и грозна история този който нарече тези красиви е напълно заслепен от пропаганда или копейски

Ако тези не ти харесват, мога да предположа, че просто харесваш мъже.

Рускините са едни от най-красивите жени в света, ако не най-краасивите.

И най-*бливите

Орлин Данев

Да, лошо няма. Дори е много похвално....И много,много издържливи бих добавил аз...

Е, точно това ги прави красиви ч !

Общо взето идеала е като сегашния, слабички и красиви девойки :) Явно затова сега направиха и разни други конкурси, като тези за плеймейтки, че да може и тунингованите да се явяват, не само естествено красивите :) Не че има нещо лошо в това де

На мен тези от снимките ми се виждат повече от неугледни и грозновати...

Баце, то след тонове силикон и напомпани джуки, напълно си забравил как изглежда естественото тяло, нали се сещаш.

През 1969 г. бях в Ленинград (Санкт Петербург). По-хубави девушки дотогава не бях виждал у нас! По-късно на гарата във Виена видях руския състав Березка! Това бяха и досега най-страхотните красавици, които съм срещал и виждал! Извънземни същества, неописуема гледка! Около тях се бяха струпали почитатели и ги аплодираха открито! Но, има една много хубава руска поговорка - Хороша Маша, но...не наша!

Prez 1989 г бях в Москва. Видях доста натруфни с кожи и бижута мамаши и доста блезникави девойчета. Смятам , че митът за руските красавици е леко преувеличен! За готовността на рускините и тяхната дашност обаче, сувсем не е преувеличен!

Напротив, Маша беше наша, ама сега е Никол...

копейките валят! днес ще има пица с хлеб за теб!!

Ти не ме мисли мен. Ти и вашите от НПО-то какво ще ядете? Чух,че щели да ви правят вегани...щото вече нямало пари. Бай Дончо Тръмп спрял кранчето на Дедо ви Сорос...:)

какво е това сесере

Как да ти обясня-СССР, беше едно такова нещо,една голяма червена машина с голяма мечешка глава и с голям мечешки топуз,дето двамата руски национални предатели Миша Белязания и Боря Алкохолика успяха колкото можаха да развалят, и дето сега Дядя Вова доста успешно я възстановява за ужас на всички третополови джендъряги и розови фашаги...:)

ссср беше лада - копиран фиат на който му свърши бензина и затова бяха обвинени шофьорите мишо и борис - изпили са парите

и преди и сега че даже и в древността идеала е един и същ :))) ... здрава , права , не много слаба , не и пълна , с хубава коса и усмихната :)))

ИДА МОЖЕ ДА ПИЕЕЕЕ ЛИТЪР ВОДКА НА ЕКС !

Орлин Данев

Тежко ти и горко, ако тя носи на пиене повече от теб...Което означава,че ти после "работа" няма да можеш да свършиш...от което следва, че и пердах можеш да отнесеш...Щото рускинчетата,освен всичко друго са и бойни мадами-правят въргал наравно с мъжете...:)

Помня този конкурс - чичко Ленин, естествено, стана пръв, а девойката до него - втора.

И аз го помня. За да няма злоупотреби руснаците бяха извикали жури от Европа. Членовете на журито пък съобразно техните "европейски ценности"игнорираха всички девушки и се вторачиха в бюста на Вожда,като му присъдиха първата награда. Стана болшой скандал...или казано по западняшки "Биг мама скендъл"...Веднага след този случай руснаците изгониха всички про-западни НПО-та....така е и до ден днешен....такива"ценности" не виреят в Православна Русия и членовете на журито може да се каже,че извадиха късмет,щото ако не бяха чужди граждани,можеха и на Лубянка да се отзоват, а оттам и в Сибир....:)

Платена публикация, идеална за тролове. А сега покажете и нашите красавици от 60-те, истински европейски, а не ориенталки като сегашните.

Не е прието да показват нашите красавици,нито от 60-те, нито сегашните. Сегашната ни лакейска спрямо ЕвроГейския Халифат политика изисква да се показват джендъри от всичките 32 пола,мъже с цици,жени с бради и т.н....по възможност и да са цветнокожи...

Абе вие сте болни мозъци. Как във всяка новина намирате начин да намесите гейовете, джендъри, християнство, абе направо сте уникум. Спрете се малко, че ме е добре за психичното ви здраве. Дано Путин измисли нещо ново, че ми втръсна навсякъде да чета едно и също - за джендъри и гейове.

много от тия родиха полубългарчета. Някои от тях останаха тук и за нищо на света не искат да се върнат в матушка.

Аз съм резултат на тази вечна дружба :) Като виждам снимки на майка ми тогава напълно оправдавам решението на баща ми. А и се чувствам българин от всякъде, мразя всички турци, ям лук и пия ракия.

мило руско другарче, кой те заблуди, че да си българин значи да ядеш лук?? Аз съм по-българин от теб, но лук не ям, а и не смятам това да е национален приоритет. Иначе, радвам се, че се чувстваш българин, аз от руснаци лошо отношение никога не съм видял и ги харесвам много.

Да внеса едно уточнение - американците нагъват суров лук като ябълки, слагат го на какво ли не и си го хрупат. Българите сме доста по-назад по ядене на лук от тях, не се косете!

Май не са кой знае какво...

Друго са си западните третополови ГМО-джендъри,викаш...:)

Мили деца! Ей такива идваха по нашето Черноморие в онези години. Неепилирани. И много дащни.

Педофил нещастен.

Ех,времена...така беше.Тогава и аз бях млад софийски гларус. Сега като видях снимките пак се възбудих...:)

Само дето свирки не обичаха да въртят, но то по това време и българките бяха на същия хал.

Това са хубави жени. Без грамче силикон, без пластични операции, а и умни и интелигентни, с възпитание.

А ти как разбра че са умни, интелигентни и с възпитание? Да не си наследник на Ванга

Тогава това бяха изисквания. И не само в СССР. В някои щати също имаше такива изисквания. Това са елементи на вътрешна красота. каква е тази хубавица, която е кифла, не може да каже две думи и е без образование.

По принцип нямам мисли против Русия и руското , но след като сме в България защо не се показват нашите красавици от това време а чужди ?

Защото България за кой ли път отново е в антируския и антихристиянския лагер и нашите трябва да наблягат на джендърското,хомосексуалното,пошлото и сатанисткото...