Обяснение в любов: татусите, които ни свързват

Всеки има собствен начин да изрази любовта и то не само един ден в годината. Свети Валентин пък е хубав повод да сме в празнично настроение.

Обратно в новината

Коментари - Обяснение в любов: татусите, които ни свързват | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пошло... има изключително малко секси татуировки, останалите са пълен кич... И не само в тези снимки...

Tатуси? Научете го този български, да му се невиди.

Простотията която свързва такива, това е по-точния израз.. татуиуровки пред време в БГ носеха само пандизчии или шофьори на камион. Сега обаче - уааа, мноо готино, мноо куул абе кво да говорим... да си нарисуваш кожата с игли и мастило - красота! Заимствано от диваците живееще на островите из Тихия океан на принципа на маймунското подражание: моряците на капитан Кук видели че аборигените си рисуват с игли шарки по кожата и решили и те да не останат назад... ами то по тая логика, да вземем да имитираме и тия от Папуа , които си хапвали човешко месо, а?? Същата простотия е и пирсинга - заимстван от разни аборигени и считан също за мноо куул от такива които явно няма с какво друго да блеснат освен с копчета по носа, езика и къде ли не... отврат!

Малко простотии ли се ширят у нас та сте взели и на тази да правите реклама.Като толкова се обичат да вземат да се оженят (може и съвсем скромно с няколко приятели и без излишна показност)и да си направят няколко бибчета с общи усилия и удоволствия.Знам ,че трудно се гледат и парите не стигат но докато се усетиш порастват и ако сте ги възпитали правилно и те и вие ще сте щастливи.

Ей, тъпанари от медиите, не може ли да популяризирате нещо стойностно. Ако някой иска да се татуира, си е негова работа, но да убеждавате тинейджърите че това е адски готино - това вече е прекалено. На мен татуираните хора са ми гадни. А като остареят малко и провиснат, става още по-гадно.

Гадни, гнусни и нечистоплътни са хората с татуировки.

Щото ти нито ще остарееш, нито ще провиснеш нали, Дънкан Маклауд? :D :D :D

Ако ви е страх от постоянната - сложете си временна татуировка. Вече има фирми - качваш им картинка и ти пращат временно тату, каквото си поискаш.

Защо да ни е страх?! На мен не ми харесва - изглежда пошло и мръсно. Отделно, ми говори достатъчно за характера на татуирания, че има нужда да се украсява за да е "привлекателен", което говори за комплекси.

Татуси, джендъри, трансове, фемиНАЗИта, леворезбари, рибките на лили ... Само за отпадъци ли ще ни пускате статии?

И за разврат, разбира се, до дупка (всички дупки)! Свети Валентин е католически светец, който е пострадал заради това, че въпреки забраната, е бракосъчетавал. Става дума за тайнство, което днес мнозина отричат. Какъв по-добър начин да се отпразннуваме кончината на светията, като се отдадем на блуд? Някои предпочитат да се напият и по този начин да "почетат" паметта на св. мъченик Трифон - лечител безсребреник, убит по особено мъчителен и садистичен начин, заради това, че не се е отрекъл от християнството. Интересен начин, да уважиш някого, наистина! Съвсем помеждудругото православната църква днес отблязва успението на св. Климент Славянобългарски, но пък ние предпочитаме шльокавицата във разнообразните й форми!