Вижте женския сексапил в цялото му многообразие

Sports Illustrated представи секси дамите, които се съблякоха тази година за традиционните сесии по бански.

Обратно в новината

Коментари - Вижте женския сексапил в цялото му многообразие | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Различните видове женско несъвършенство! :D Накъде всъщност биете?

Снимката на Ашли е ужасна. А останалите са си нормалните скелети на които сме свикнали. Добре че поне има няколко с по-нормален бюст...идеалите за красота са много изкривени....

че има само едно нещо у тях по темата - косата. Това е причина първобитните религии да забраняват показването й!

НОВ ИНДИЙСКИ СЕРИАЛ ЛИ Е ? КАК СЕ КЪЗВА ДА НЕ ГО СТЪРВА ?

О тези девойки мъжът може да получи еректилна дисфункция, и моя милост да се сдобие с претрупан график. Но...тези sexless девойки са представени с друга цел, различна от афишираната. Чрез тях се цели насаждането на една друга секс култура и идеал, които ни подготвят за едно sexless (безполово) бъдещо общество, където половия акт няма да изпълнява своята роля като средство за продължение на рода. Мъжете стават все по-женствени (не само външно), а жените с все по-мъжки черти в характера и поведението. Първите същества са били андрогенни , т.е. жена и мъж в едно. Някой упорито ни тласка в тази посока. За да разберете каква е тенденцията, сравнете 25 год. мъже и жени преди 100 год. с днешните на същата възраст?! Днешните са като недорасли и недооформени представители на своя пол. Тази тенденция умишлено се преследва с всички възможни средства: ваксини, храни, среда, възпитание, обучение/образование, масмедии, развлечения и т.н.

Стамбулската Конвенция е най-яркият пример за това. Целта, която тя преследва е тъкмо тази. Но никой от нейните пропагандатори не иска да го признае, тъй като му е внушено, че това е неизбежното бъдеще на човечество. Подобно на онези Guide stones в щата Джорджия, на които е записано, че бъдещето човечество, за да процъфтява и оцелява възходящо, не трябва да превишава 500 млн. души.

1/ Тези спортни девойки са интересни, но са далеч от истинския сексапил на мамещата мекота и негата на едно женско тяло. Всъщност, кой определя тези класации? Сещаме се за едно заглавие от мрежата: Why all porn is gay?!

2/ Няма ли някоя джендър организацийка да се възмути и осъди подобни мероприятия, превръщяаяи жената в предмет на нездрави желания и страсти (чийто вдъхновител е Рогатия)?!

това са реклами на бански костюми за девойки , какви сексуални обекти виждаш не знам , нещо да не си на сухо от доста време , а ? що се вреш да гледаш снимки на момичета с бански , а ? влизаш в "hамстера" и си гледаш на воля клипчета с аматьори ... кат си закъсал толкова... има и БГ секция :))) ... пфууу ... освен това повечето модели са спортиски , с изключение на 4-5 :))) ... ти как искаш да изглеждат спортиските - като ашли пълничката ли :)))

Някой си заслужават да бъдат ръснати със светена вода

И това ако са сексапили, тези които ги рекламират за това са се напили

Един тюлен видях кое му е сексапилното че не схванах?

Ашли Греам има баси пърдюхата целулитна (снимка 22)

Повечето са с млади, стегнати , изпечени тела, снимани професионално. Това не значи, че в по- закръглените дами липсва сексапил-напротив! Аз лично не обичам мускулести, прекалено слаби жени тип момченца. Харесвам женствени, пропорционални, леко наляти фигури-това са истински жени за мен!!Пример- Катрин Деньоф

дедо кой те пита теб за мнение :))) гледай си бабите закръглени и остави девойките на младежите :))) ... за да е политкоректно има и две сланинки :))) радвай им се ...

Къф дедо те гони ? На 29 г съм и мразя кокалаци!

Това, кое харесвате вие зомбитата, няма нищо общо с истината. Като се направите на коледни елхи, не ви ли минава през мозъчетата, като как ви възприема нормалният мъж, и как изглеждате в неговите очи?!

последната е ...

Има няма от 20-тина години не бях разглеждал подобни снимки. Какво е станало с интимното окосмяване?!

Отново е на мода да си обрасъл

Имам повече косми на гърба, отколкото на главата - дали ще съм актуален (метросексуален)?

Уникални, изключително красиви девойки. С 2-3 изключения, които ще спестя, вие сами ще видите за кои точно иде въпрос

Oт грозни, по грозни, че има и Hай грозни!!;))

това малкото Кейти ... готово е

Не би било добре това да е цялото разнообразие на женския сексапил. Ама никак!!!

И под общата им снимка на последния месец има въпрос от календара : - Познайте кои 4 са мъже!

сн. 3 - познах ли?

За "цялото му многообразие" липсват кончита и азис.

Дайте и тарифите им, да видим кой може да си позволи.

нито една не можеш да си позволиш :))) ...