”Пенсионираната” Алесандра с децата на Бахамите

Алесандра Амброзио, която миналата година "хвърли" крилата на Victoria's Secret, показа перфектно тяло на Бахамите и в Мексико.

Обратно в новината

Коментари - ”Пенсионираната” Алесандра с децата на Бахамите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дай Боже всекиму такава... ПЕНСИОНЕРКА! :) Хубавата жена осмисля и изпълва със съдържание живота на мъжа. Децата осветяват спомените като малки светулчици в мрака...

Това означава ли, че животът на мъжете, които не могат да си позволят да имат манекенка или красива жена, е изпразнен от съдържание и смисъл? По принцип красивите жени, особено манекенките са достъпни само за богатите мъже. А и красотата не е най-важното нещо, все пак е до време. Така мисля аз.

Онези в Швеция, нали складират разни работи за бъдещето. Да ѝ вземат някой друг кичур за ДНК след фризьора, че след някой друг век да си я направят пак. Все пак от расовите представителки е.

Баси...земем ли тоя месец пенцийката и отлитам...На Бали! Бабата да ме дири къдет ще.

Ммм, не е чак толкоз хубава!

жж вероятно е женска жена или жабешка жаба

Така е и е 81 набор, а е много свежичка. Но наборката й Лима за мен е номер 1. Хубави жени, но и естествени, а не като нашите китосани и тунинговани 20 год. "хубавици". Като станат на техните години ще са сабичосани и амортизирани. Плашещо е да виждаш 24-25 годишни момичета с деформирани лица, изсъхнала от химикали кожа, с подпухнали от интервенции части на лицето. Но явно те се харесват, а има и определен кръг мъже, които ги харесват. Лошото е, че се налага като мода и малките момичета им подражават.

Този тип момичета, за които говориш, се влияят страшно много от вкуса на този тип мъже. Ако той харесва гигантски цц, тя си слага гигантски цц, ако се заглеждат и глезят някоя с деформирани устни, и тя ще си деформира устните. Въпрос на комплекс на малоценност. Понякога съм виждала толкова естествено красиви момичета да се съсипват буквално заради капризите на някой селски бек или за да се харесат на този тип мъже.

:) естествено красива жена! Без силикон, коси, мигли, устни и т.н.!

Ей, такива "пенсионерки" ми дай на мене!!!

Мацка отвсякъде! Нищо общо с нашите плеймейт, мис и прочие крокодили.

така е, ангелите са перфектни, но са много малък процент от човечеството. Дай шанс и на родното производство.

В България има страшно красиви момичета. Проблемът е, че или не знаят как да запазят и подчертаят красотата си, или бягат като подпалени от този свят на модата, рекламата и т.н., който в БГ е синоним на простит*ция. Затова никога няма да видим български ангел на Виктория Сикрет.