Николета: Ще бъда модерна, съвременна бременна

Николета Лозанова, която сподели, че е готова за второ дете, разказа за премеждията си около раждането на дъщеря си - Никол.

Обратно в новината

Коментари - Николета: Ще бъда модерна, съвременна бременна | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А кой ще ще е осеменителя наречен баща.Или кой и да е.Важно е че ти си готова

Тя тия мисли, дето ги е "написала" сигурно не ги чете, щото не ги разбира!

При женските маймуни, когато настъпи момента за оплождане се наблюдават силно оголемяване на задните части и другите устнички, а цвета им става ярко червен за да се вижда от далече. Тая статия много сполучливо играе ролята на оголемяването и промяната на цвета при Николетка. Горката златотърсачка щом го добута да си търси балък с такива плоски статийки явно нещата отиват много на зле.

А при мъжките маймуни се смалява мозъкът, който от размер на грахово зърно намалява до размер на троха

По-добре троха отколкото нищо

Не ни занимавайте повече с тая досадна персона!Или си плаща да я пишете непрекъснато?

Ако ще и ядрен физик да стане , на кой му пука :)))) Време е да спре да се вре в публичното пространство , много е досадна ! И да си остане в пекин , крит или коала лумпур .

Хайде сега за Мара Гущерова или каквато беше там отварачка-затварячка.

Има страхотни гърди, това не може да й се отрече!

Ти май не си разбрал, че тая гърди НЯМА! Това е силикон и пластичен хирург! Всичко в тая кифла е изкуствено! И мъзъка е засегнат! А детето - да го ожалиш с такава майка и с такъв баща! Ама нищо! И то ще е от серията "тъпо" като тях!

Има, благодарение на чудесата на пластичната хирургия. Намерете в нета снимки от зората на "кариерата" й и ще видите на тях едно трътлесто, изрусено цигане.

Често казано може би само мъжете харесват такъв тип пластмасови гърди, но като жена определено не намирам хирургическата намеса като успешна. Бюстът й е голям, но несъразмерно надут и стърчащ като балон. Личи си от километри, че са правени гърди, зашити за тялото й, а това отдавна вече не е тенденция. Една от известните жени в България със сполучлив изкуствен бюст е Камелия.

Защо я прогониха Иван и Андрей, като единствената и задача бе да размахва пръст в едно предаване, което нямаше никаква културна стойност?

Дано всички,които смятат да забременяват не решат че им трябва Николетиния сексоален опит...

Перфектната жена, но само в очите на бедните и простовати странични наблюдатели. Перфектни снимки, екзотични дестинации, луксозни парцалки, мили жестове на майчински чувства и спонтанна романтика!!! А в действителност ... провален брак и много неуспешни връзки, нещастно-изглеждащо дете, за баща и не знам дали се гордее с нея, но мисля, че селските хора не приемат токова разкрепостено поведение. Е и, какво е постигнала въпросната особа ... комплексирано от нямане селско девойче, готово да продаде и майка си, че и дъщеря си за внимание и пари. Не благодаря, не ни я навирайте!!!

Кво луксозни парцалки бе...тая три пъти я засичам да пазари в h&m . Въобще не е толко богата колкото си мислите! И в кипър да живее пак брои стотинките

На кой му дреме за тебе , Силиконов плондир, та се навираш без да те викат. Прочети коментарите , преди да доскачаш пак с някое тъпо изявление ...примерно : Спирам тутурутките и започвам да залагам на задни шморци.. Даже и на чикиджийте идваш в повече....

Ще бъде модерна бременна ще ражда от към газъ

хоп, преди да си скочил - българска народна поговорка, или тя вече е малко бременна?

Удърте дедовото, удърте.

papion

Нещо не разбрах, Никито в Кипър ли играе или Николета играе с някой местен милионер-осеменител?

Добре де, с какво тази е известна изобщо? Какъв е СМИСЪЛЪТ ОТ нея в публичното пространство??? С какво ни "обогатява"? Какво прави??? Изумявам се как такива хора стават известни и получават милиони за нищо-правене...

Kalin

Явно е осъзнала че за да е в хорските усти и за да има мъж до себе си трябва да го върже яко иначе определено не стана за майка просто защото е златотърсачка и лапачка

Разбирайте: Търся нов спонсор-осеменител, с висока издръжка на живот, но с ниско ниво на сиво вещество, който да ми се върже... Тази отново се предлага и хвърля въдици... Или вече има улов, може би?!? Нали тези дни нейните форми и полуотворените и джуки пак се разнасяха из нета, редом с Никито Михайлов! Толкова му е багажа и на този, щом се занимава с нея, пък и отговаря на условията! :D

Никито решила пак да забременява. Хайде, милионери, започвайте наддаването! Аз залагам на Ицо манекенките - време му е за детенце, а и той е крупен инвеститор в ....ляк.

... и патка!!!

Амортизирана и комично посредствена, провинциална бръмчалка, с много силикон и евтини послания.

Хубаво е да има повече щастливи, доволни от живота хора, но тази е една от дразнещите. Като започне някой да обяснява публично как всичко му е наред, значи има нещо дето мнооого му липсва. Освен мозък, в нейния случай.

куха, та дрънка. Дразнещото е, че тя е наясно с това какво представлява, но не и пука и се навира в публичното пространство. Младите момичета гледат и си казват: "е това ще стана като порасна", което разбира се е страшно.

Изобщо не е страшно. По-страшно е да работи за 800 лева, шефа и да я чука, а тя вечер да се прибира убита от работа, да пазарува, да готви, да пере, да живее в панелна гарсониера и когато мъжа и се прибере, да му прави салата и да му сипва ракия. Е ТОВА Е СТРАШНОТО. Тази си го слага само с двама, защото е голддигър и е успяла да изпозлва ресурса си да ги омае, поне не е в АЛО-то за по 100 на час, че много от провинциалните студентки са точно такива, а вие дори няма да разберете, ако ви е дъщеря. Кофтито е, че не всички момичета, за чийто морал толкова мислите могат да се продадат скъпо като държанки и да имат нейната визия. Не че я харесвам, но явно е вървежна, съдейки по стандарта и на живот. Всички сте лицемери от класа и не обичате да наричате нещата им с истинските им имена. Затова все за морал и етика пишете. А забравихте как за кутия "КЕНТ" и бонбонки "ТИК-ТАК" по соца хубавите жени вършеха същото.

Е, като получава алименти за две чавета, по-добре ще живее :))

И по соца имаше "николетки"/нарочно с малка буква/. Разликата е, че не ни ги навираха в очите. И много моля не слагайте всички дъщери под един знаменател. Като толкова я харесвате, моля заведете я на "любимите" и Малдиви и точка.

Перфектен отговор !

Шефът винаги чука само дашните-кариеристки, на роботещите нормални жени - не посяга ... все някой, трябва и да работи. И след като се прибереш, скапана от работа но имаш нормално семейство, заедно ще намерите и време, и сили ... за салата , верчеря, домашни и даже други неща. А след време, когато остарееш има вероятност да имаш до себе си, добър другар и загрижени за вас деца ... а от тоя разгулен живот - какво остава???

Единственият проблем( който ти убягва) е че нл е публична личност и малките момичета й подражават! Какво поколение ще е това ако се подражава на николета или криско? Или сузанита? Тези неща не ги е имало по соца

Забравихте да напишете че е ''единствената бременна'' и ще да роди ''чудото на света'' като такава.. Кой го вълнува освен такива като нея и агенции като вас които се вълнувате от това кой с кого спал и какво ял защото интелигентни интереси нямате а и акъл за тях ви липсва.

Щатната държанка на футболисти пак си търси спонсор, когото да върже с дете. Що не й дадат на тая една мотика, да види как се изкарват пари, и тя се втурнала звезда да става...

Не й трябва мотика, нали вече си има eдна - Ники ;-)

За какво й е мотика, като си има Перука? :)

Поредна ВИП персона. Като цяло голям праз Важно е какво ще стане от агнето,овцата я знам

И най-вече умна, мислеща и естествена.

Айде, баджанаци! Напред с гегите! Тая, кифла, с все още "небременно коремче", е готова за заплождане!

еи злобни хора, злобен народ.затова на някои хора от злоба не им варви в живота

Искам да си ударя гъза в тавана! Кажи ми евала, щото съм световно непознат, еле па за ДИР-а.

След като ония сами се тикат, естествено, че хората ще ги коментират. Нали точно ако не ги коментират, ония ще получат нервно разстройство.

А на теб ти очевидно ти вАрви, нали?

да обясни на николетка че модерна не значи куха, че много ги бърка понятията!

Откъде се появи този израз "бременно коремче"? Много тъпо и лигаво звучи.

Е, трудно се забременява от банкноти.

Одъртя вече, не става пред новите млади бръмчилки.

И кои са новите бръмчалки? Нора Недкова, хаха

Много важно!

И ся 'кво стана? Детето на Божинката ще бие детето на Ники Михайлов :)))

Ама те отдавна си ги менкат, така, че няма значение...

Българи печелят олимпиади по математика,химия и физика. Други българи работят по световноизвестни проекти, като Falcon Heavy. А Вие пишете за подобни личности, като тази ... как да я определя?

Бе я бягай. Ако тук почнат да пишат само за тия дето изброяваш ще умрем от скука и пак ще почнете да мрънкате. Има списания на такива теми, като те интересува купувай и чети, сигурно и сайтове има, не знам, аз искам само за такива миндили да чета и коментирам :)))

МОЖЕ ЛИ ТРАБАНТЪТ ДА БЪДЕ СЪВРЕМЕНЕН?

Да е жива и здрава и забременява ако иска 5пъти, но за първи път виждам публична личност да говори за несъществуваща бременност. Хората не случайно го крият това до 3м, защото това са е Божа работа. Ти може и да искаш много, ама Господ решава кога и как. Малко ми е грандоманско това нещо, но все пак говорим за Николета.... много самочувствие без покритие.

По-скоро е.ане му е майката.

skromna35

А може вече да е бременна със сигурност и да ни намеква за това...

Обади се на Никито или Валерката да те напомпят. Може и тройка да си спретнете. Звъннете и на Алисия за четворка скул..

Нищо по-лесно от това да забременееш. Забременяването е като бурените - не ти се налага да ги сееш, напротив, налага ти се да се пазиш от тях. Всяка жаба и крава може да забременее. Да стане МАЙКА, обаче, далеч не всяка родилка успява.

Е не е баш така. Колко жени с години се опитват и не става. Подобен коментар не е много уместен.

Дядото

Ако човек има малце акъл в кратуната, ще се сети, че не става въпрос за изключенията. Ми хайде да не говорим за храна, щото има гладни, да не говорим за деца, щото има бездетни, да не говорим за картини, музика, танци, щото има инвалиди. Хайде бактън с тази каубойска политкоректност! Пропуснах - не трябва да говорим и за дебили, щото такива като теб ще се засегнат.

Абе тая какво работи или откъде печели пари, че да има, за да живее в Кипър? Или оня гологлавия я издържа?

Недейте с лошо. Като се замисли човек, около нас, само орките се множат. Нека да се раждат повече българчета, пък било то и от Николетки. Един ден децата ще поемат по собствен път, като не е задължително те да вървят по стъпките на родителите си. А и дъщеря ѝ ми изглежда щастливо дете, така че, няма лошо.

Лошото е, че дали ще са орки или николетки, май вече няма никакво значение. За съжаление ще се окажа пророк - Сорос младши е тръгнал да прави циганска партия у нас. Яловата ни власт не може да го спре. Само след 40-50 години циганите ще са мнозинство и ще могат да се вземат властта съвсем демократично. Единствената надежда е лакомията за власт да ги разцепи, но пък не виждам начин българите да се обединят пред каквато и да е опасност, та все тая. Приятен ви живот в Мангалия!

Въпросът е не дали е бременна,а дали знае от кого е бременна. Доста забременители са се изредили при това недоразумение.