Ратайковски свали почти всичко за Vanity Fair

Тя не се срамува да се съблича, но на корицата на испанския Vanity Fair разкрива значителна част от прелестите си.

Обратно в новината

Коментари - Ратайковски свали почти всичко за Vanity Fair | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С РОКЛЯ Е ПО-ХУБАВА МАЙ?

НенаРайТакова се Райтаковски.

Ония нейните колежки се изтрепаха да носят траур по БАФТИ и Грамита в протест жените да не се използват за подобни цели, тая се е изтипосала в поза "Ела Вълчо, изяж ме!!!" и след някоя и друга година когато географията ѝ тръгне към екватора и парите секнат ще ревне как са я накарали да позира против волята ѝ, облечена само в ръце и колко унизително е било това за нея и ще ги съди пак за лесни пари.

moket1

Емили, НиЛо, Норчето, ГеритУ и комай още знайни и незнайни героини. Минете един тегел по Витошка, оплакнете обектива, качете тук и дайте да говорим сериозно. Другото си е д-р Енчев...

Тази не съм я виждал облечена. Да се впуска в аматьорското порно, че с тези половинчати опити да привлече медийното внимание, доникъде няма да стигне.

Жена само за кекс.

...но всичко е точно!

Тя хубаво е само за кекс, ама ти имаш ли яйца и достатъчно сметана, че повечето мъже не стават за нищо и само след 20 секунди умират и увесват ... нос.

Нищо не е останало вече за фантазията на мъжа, всичко е на показ. Жените станаха лесни и без свян, после се сърдят че получават твърде малко внимание от мъжете. Няма романтика, ухажване, сърдечни трепети, останаха само по старите филми. Няма и обществен морал и норми на поведение. Твърде голямата разкрепостеност влияе не добре и на мъже и на жени и на децата които растат и знаят единствено само това.

ко да праш, кинти требет

А увисналия си задник? И него ли свали или пак беше в обектива, пфу!

Браво на момичето! Има какво да покаже и само ни радва тази нейна разкрепостеност.

"Ратайковски свали почти всичко за Vanity Fair" А за мен кога???

какво толкова ви е направила Ратайковски?

Искаш да го пипнеш ли?

За да свалиш нещо първо трябва да си го сложил там. А тя май не слага нищо.

За секс с тази кака, дали ще ме вкарат в затвора? Току що прегледах материал по нова за лицемерието на Брксел в тази насока. Явно в Брюксел свободни и либерално съжителстват автори на конвенции за защита на жените от насилие и сексуална експлоатация и законни публични домове, в които всяко момиче "работи" за сутеньора си с шест клиента дневно, след което, каквото заработи, си е за него...

аиде марш в политическите теми тролче

Ти да я видиш облеченаа!! Ммъ! Уоу!! Еггатии!! Бахххх ...

просто една млада гола жена. Не знам кое е тука новината. Жените са се разсъбличали за пари от преди векове, правили са секс за пари от векове и ще продължават да го правят. Нормално е има търсене на красота и секс, които се предлагат от жените. Няма драма...

Драма няма, но има КОНВЕНЦИЯ ...

Ало, хейтърите, вземайте се в ръце и почвайте да търсите кусури на тялото й, изоставате.......

Да ти кажа честно за толкова слаба жена има учудващо виснало дупе, което колкото и да си кълчи кръста, за да изглежда стърчащо, пак си виси. Момата никак не спортува, да си слаб не значи сексапилен.

Че тя си се снима чисто гола открай време - предимно това прави. Който има очи и търсачка - да гледа.

Е те такава ратайка да си имам. Дай боже всекиму!

Нищо ново, тази цял свят я е виждал гола и не е нужно да си купуваме списание за това, просто и отваряш инстаграма и гледаш. Безплатно! Не е нищо особено, просто е много слаба и стройна, нещо което при американците се среща изключително рядко, за това се харесва.

тя обича

"Тя не се срамува да се съблича, НО на корицата на испанския Vanity Fair разкрива ЗНАЧИТЕЛНА ЧАСТ от прелестите си" ?! "Но"? Съюзът "но" изразява несъответствие, противопоставяне на предходното и следващото - тук той стои нелогично. Би имало смисъл с "и" вместо "но".

"Ратайковски свали почти всичко за Vanity Fair" - включително асистента на фотографа ...

Харесвам я, но наистина 99% от споменаването на името ѝ е в комбинация с "гола". Почвам да се чудя облича ли се изобщо или има фобия от сутиени.

Емили е хубава винаги - със свалени дрехи и с облечени дрехи!

ако се снима облечена.