Джулиана Гани с гореща фотосесия сред природата

Еротичният модел и финалистка във VIP Brother Джулиана Гани показа огромните си форми във фотосесия сред природата.

Обратно в новината

Коментари - Джулиана Гани с гореща фотосесия сред природата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква начетеност, каква ерудиция, какъв изказ и финес, какъв стил на правописа и правоговора, ум да ти зайде. Неповторима. Жена от сой, както казват на село. Пък и благородна, жертвоготовна и себераздаваща се, винаги готова да помогне. Браво.

на кое да ти завидя. на силиконовите цици, които никога няма да сложа, защото са нелепи, на уголемените джуки, които също са нелепи. на изкувствената коса, разбира се нелепа. Тези изкувствени кифли, един ден няма да могат да се разложат.

Абе, пр.......ка от всякъде!!!!!!!

Много е смешна тая карикатура.

Тази изкуственячка само замърсява природата.Гиликонова грозотия.

Българките били хубави, ха-ха!

Тая прилича на циганка, така че не обиждай българките! Моля-моля!

Боже, боже, колко мъка има на тази земя! Мъка да гледаш обезобразени кифли, мъка да четеш за същите как им завиждали / то има ли на какво/, мъка, че не мога да забраня млади момичета и жени да се правят на орангутани!

Да си приведеш в такъв вид говори за сериозни психически проблеми. Изглежда като надувна кукла. Изключително грозна!

Съвременна жена джендърка

Джулке,няма да ти завидим,душо,не бой се.Ожени се за него,и се вземете,щом се искате.Само махни тоя силикон,скъпа.Младо момиче, хубаво.Направила си се за смях с тия гърди и лице.Има снимки,на които си страшна.Айде,със здраве.

турбо кифла

Много се кефя като видя такива БАЛОН600, а аз съм до мойта кака където всичко е естествено, от горе до долу!!

що за швестер ще да е това.....е ама недейте така да завиждате

Адски ама адски грозна. Не знам защо си мисли че хората й завиждат. Пази боже да изглеждам по тоя начин. Ще се обеся на секундата.

Еротичен? Модел?? Евтина найлонова торба- хипер надута и напомпана до спукване.

Плондер и половина.

Тази да вземе да си събере краката, че става течение. Ще настинем

Да ги събере, ама не може.Ще спаднат балоните.

Ако погледна положително на новината, или там както се нарича тоя пасквил, мога дори да кажа, че е информативна, забавна и има интрига. Информативна е, защото става ясно, че извънземните са сред нас и трябва много да внимаваме, току-виж изскочат от някой храст като от филмите на Луи дьо Фюнес. Това бие на кухо навсякъде, където го удариш и явно се зарежда на бензиностанция с петролни продукти. Второ, забавна е, защото е като в театър "Сълза и смях", толкова е смешно, че да ти се дореве или пък обратното, ако много си депресиран, грозен и тъп, такава гледка като тая кака моментално ще те ободри и развесели. И трето - има интрига, като например - кой е тоя, дето й завижда? Дали е един, дали не са двама, дали не са дебили или с други дълбоки увреждания? Хайде, ДИР, покажете го тоя дето завижда, ето това вече ще е постижение. Като казах ДИР, знам, че ви е толкова акълът, че да пускате глупости, да ги четат хората и да се ядосват, ама ще цъкат на сайта и ще продавате реклами. Само че с тия "новини" само до няколко години няма да остане грамотен да ви чете, камо ли да пише и да цъка, дебилите ще гледат само клипчета от Ютюб с мазни чалгии или разни идиотщини и ще цъкат емотикони в Сурат тефтера. То пък и що ли се хабя да ви обяснявам, не ми пука кой как как сам се затрива.

С всичко съм съгласен, добре написано, определено. Но, има само едно но. Тая мома нещо кривогледство ли има или ѝ са се разрепили миглите при навлизане в атмосферата?

африканка ли е или българка

Затова и завиждате че тя има пари че пътува в чужбина каквото иска ще си прави с тялото а вие завистливи хора си гледайте ваште циганета ясно ли е циганьори.

Май тя е циганка. Много са и сини венците.

Горкичкият или горкичката! Будиш чувство на жалост в мен! Горката ти жалка миша душичка. Чукам на дърво да не срещам такива боклуци!

На тая Иванка Ганева ли й е името по лична карта? Сещам се за песента "Жик-так", дето се пее "Тресе две огромни кълба силикон, прилича на малък разгонен бизон", хахаха....

Странни представи за това какво е фотосесия имат някой хора. Явно я е правил стероидният и приятел със сапунерка. Виждал съм снимки направени с телефон, които в сравнение с това нещо са като произведение на Ани Лейбовиц. "Моделът" с татуираните надписи в цигански стил въобще не искам да коментирам.

аз не бих се прежлил да легна с тая разпоретина

Е и тя едва ли би легнала с тебе така че спинкай спокойно.

Защо не ? Зависи, колко МУ са ДЪЛГИ доларовите позиции в джобовете,нали ???

Само, докато ТИ притреперат колената,нали ???

Victoria

Въх! Ще уплаши децата. Сесията била подчертано еротична заради "големият им размер". Българската журналистика бъкел не разбира от еротика, ако така вижда нещата.

Въъъъй, ебати синтетичното куче. Ако сега се смята за красива мога с ужас да си представям на какво е (не)приличала преди това - вероятно на смазана от фадрома изгнила круша. Тази, ако ще да е последната жена на света, даже няма да я помириша, толкова е отблъскваща. Чувствали били завистта... вероятно се бърка завист с ненавист. Тази помия напълно описва парадокса "VIP" в българската ни действителност - блъснати кучета се мислят се мислят за примадони, а за интелекта мога да кажа само - ефектът Дънинг-Крюгер.

Излезе снимка - била е плоска като дъска.

каква е тая ромка

Джулияна Ганьова сред природата. Демонстрация на силикон, в основата му е пясък. Нищо еротично. Само едно кълчене и муцки. Природата не заслужава такава обида.

Не съм пробвал, но разправят, че скърцали като ги мачкаш.

И целулутът и е с огромни размери, не само силикона.

Защо ни занимават със сватбите в махлата не мога да разбера

простете за невежеството ама огромните й форми истински ли са?!, и да внимавате с коментарите да не я урочасате, че ще вземат да се спукат и няма да има с какво да се хвали!

Шилo

Не разбирам що за идиот трябва да си, за да харесваш такава "жена". Гнусна чак!

Ами, то тази куха лейка си е за У гората! Но с еднопосочен билет, да хваща гората и да не се връща! АМАН от такива "съществени новини" за изпразнени от съдържание и изживяващи се като "ВИП персони" КУХИ ЛЕЙКИ!!!

Егати и недоразумението!

Ха ха ха, на третата снимка кърти. Яко е "играл" фотошопа.

Пиках на това дърво, преди фотосесията на Джу Гани.

От Джибрияна ми се догади!

Главата и на третата снимка е покъртителна просто. Като на Е.Т. от Извънземното

Шегувате се, нали!? Това е най-ужасната 'еротична' фотосесия, която някога съм виждал! 1. Лицето просто не става - грозна е. 2. Гърдите са прекалено големи за тялото - отвратителна форма. 3. Няма никакво секси дупе - плоско е. 4. Дрехите - кво да си говорим - пазарувала е дрехи от Втора Употреба.

Те тоз екземпляр може да направи гореща фотосесия в гората само и изключително при горски пожар.

Да се снимаш по бански с телефона в гората не се нарича фотосесия, а простотия.

За колко лева мога и аз да си драскам с маркер по баджаците ти?

Сто пъти съм по готина.

Ооо, финалистка, ВИП, ко? Ако това е вип-а, не знам за къде сме :)

На бута пише : Не размразявай повторно !

Алили ужас какъв модел е таз краката са и като толупи!!!

От арабски бордей ли са и тези татуировки?

неква циганка която е събрала пари за цици от кражби в мола и вие я изтипосвате в новина , защо не е в затвора