Мария Илиева разкри дали е скъсала с приятеля си

Мария Илиева проговори за слуховете, че се е разделила с приятеля си и баща на детето й – Георги.

Обратно в новината

Коментари - Мария Илиева разкри дали е скъсала с приятеля си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама ние отначало си знаехме, че е просто осеменител. Къде е новината?

Жената е гледала да си роди дете. Сега е щастлива с този мъж, да не мислим какво ще стане след 10 години. Сякаш някой от нас знае какво го чака утре...Да е живо и здраво бебето и нека Мария си го гледа докато стане на годинка. Време за пеене има.

какво ни занимавате с Мария Илиева? Защо не пишете за мен например?!

Боже, на кой му пука! Пфффф......

Каква пък Дива е тая мънкаща певачка?

Селянка е изтървал....

Щял да гледа детето! Гледах го тоя инфантил нещастен, даваха го как отива в родилното, нарамил някаква мечка метър и нещо и отива при бебе!

Едва роди и бърза да "пее"... Може и да й се иска, но ние предпочитаме да си отгледа детето, та малко да ни лиши от тези кълчотещи, грозни и немузикални "песни". Пиарката й по-куха идея не е могла да измисли, смешни са и двечките!

България-Белгия, все си Мара!!!

със застаряваща кака трудно се прави семейство.. жалко че ще объркат детето

Ех Мария, Мария все агнешко забърсваш, ама и това е до време!

в бг-то са останали некви епаси извергите и сичко е толкова гадно.

Боже, тя и пиарка имала, и хукнала родилка да работи, а и както иска да се развива, защо дава публичност на личния си живот... ужас. И аз не се сещам за нейни песни.

Не се сещаш, защото тя е "голяма певица", само се фука където не трябва!!!!

Дедовеца кви ги дроби тая некадърница от нивото на Владимир Ампов- Графа- с новото прозвище ШРЕК?

Хахахахахаххах........най-накрая видях моя "любимец" Ампов да го изпишат с подходящо име...тоя смехотворен бездарен човек със смъкнати панталони на късите крачета и сдъвканата си реч ,сплескана в някакви измъчени ритми........

И тая е една певица,мани...мани...Защо ли не мога да си спомня една песен изпята от нея?!Къде ли пее и кой ли я слуша,чудно ми е.А се е напънала прясна родилка и да пее,тц,тц...

и на мен това ми е интересно, кой ли я слуша пък тази бездарница. То тя е нещо като Кардашиян (даже и визуално си приличат по смуглия тен и ниското окачване)- известна с това, че е известна... Но в България такива само просперират.

Жена съм на средна възраст. В разбиранията ми е залегнало, че мъжът трябва да е по-голям от жената, защото при всички положения никога не излиза от пубертета. Винаги са ми били странни разни "лелки" с много по-млади мъже. Обаче като се замисля... Моя стереотип е , че мъжът трябва да е "силната" личност. Да е мъж. Добре , но в съвременния свят много често жените имат добри или големи доходи. Ами защо една по-богата жена да не издържа един по-млад мъж, както богатите мъже си издържат кифла. От друга страна - младото момче. Ами намира си начин да бъде издържан, без да се преработва. Пък какво ще стане след няколко години- божа работа. Жени много. Такива работи.

Дали един човек е силна личност или не не зависи от възрастта му. Първичните и материални хора, които виждат в другия само плът и пари разсъждават като теб. Твоите разбирания важат за твоя живот, но светът е голям и хора и любови се срещат всякакви. Няма как твоята представа за щастие да важи за съседа ти, примерно. Ето ти три примера за дългогодишни бракове на мъже и жени, при които жените са с години по-възсрастни от мъжете си: Блага Димитрова и Йордан Василев, Ангел Каралийчев и Вела Ушева, Мая Плисецкая и Родион Щедрин. Султана и Стоян от "Железният светилник" на Димитър Талев. И въобще не е вярно, че при всички такива връзки по-младият мъж е само заради пари с по-възрастната си партньорка. За обратния вариант важи същото. А как ще се развият нещата във връзката на Мария Илиева никой не може да прогнозира.

щом имаш такива листи с връзки на по-възрастна жена с по-млад мъж явно нещо те засегнаха много лично. За съжаление обаче, подобни връзки не свършват добре, а това че някой се води женен за по-възрастна жена нищо не значи. Обикновено се скъсват да им слагат роги, ама на някоя като теб й е по-важно пред храта и по документи да е омъжена, та си трае и търпи.

Право думаш, но истината е, че 15 години са си 15 години. Колкото и да е зрял един човек за възрастта си, повече от 10 години житейски опит, няма как да се навакса. Мислиш ли, че това младо бизнесменче с богати родители е много зряла личност? Истината е, че ако си достатъчно рационален и улегнал за възрастта си, ще знаеш, че математиката бие любовта по точки. Ще знаеш, че една 40-годишна жена е все още млада жена, както и ти си млад мъж на 26. Но когато ти си на 40 - млад и енергичен, тя ще гони 60 и в никой случай няма да е на твоята "вълна" - биология, живот, както щеш го наречи. И тогава какво правим? Сменяш с млада, с която си пасвате ли? А детето какво го правим?

аз бих добавил и френския президент Макрон... лично за себе си- не си се представям с МНОГО по-възрастна жена... и също съм си позволявал да изказвам крайни мнения, но случаят Макрон.... определено ми разби всякакви теории и концепции... просто хората сме различни

Разбира се, че мъжът трябва да е по-голям. Не всяка жена има търпение и желание вечно да напътства и наставлява. В такива връзки мъжът трябва да е жената. Мъжете съзряват по-късно, а когато са и по-млади....положението е страшно. Жената може да се чувства добре само с зрял и опитен мъж, а не с неосъзнат хлапак.

Ами тя защото е "много" богата, та тръгна да пее, пък и феновете (дето ги няма) не могат да чакат.

Ама "звездата" имала и "пиарка"!!! Ми може ли пиарката да ни обясни и какъв е "бизнеса" на невъстния татко?? Обзалагам се,че макс да е вечен студент там. Или пък да върти публичен дом, то в Белгия отва е основното препитание на българите.:) Велика Мара, звезда!

Отдъхнах си! Така се бях притеснил за вас двамата..

Тая трябва да я съдят за педофилия.

Обречена връзка - когато той е на 35, тя ще е на 53 Познай как ще им се получат нещата..

Хайде малко по позитивно да гледаме на нещата, оставете хората да бъдат щастливи поне тук и сега, след десет години могат да се случат или да не случат много неща.

никой не е застрахован, че няма да му се обърка животът. А и да се разделиш с някой, не е толкова драматично... Любопитно ми е вие сега щастлив ли сте? Прогнозата за собстве ното ви бъдеще безоблачна ли е за период по-дълъг от 10 години? Има нещо жалко в това, да предвиждаш и чакаш нечий живот да се обърка...