6 зодии, които са неразделни

Може да не вярвате в зодиите, но начинът, по който са се подредили звездите по време на раждането, някой път оказва влияние на партньорските отношения.

Обратно в новината

Коментари - 6 зодии, които са неразделни | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми нз

Аз съм Козирог но никога до сега не съм имал дева приятелка и незнам кво е! Явно съм пропуснал

Имал съм страстна и дълга връзка с риби. Не ми се получава с водолей и лъв по никакъв начин. А най-съм щастлив с жената дева, с която съм и сега. Но времето е това, което направи нещата хубави. В началото не мога да кажа. Бавно се разкрива, но това е най-страстната и обичаща жена. Девата е скритата лимонка на зодиака.

Скрита лимонка друг път.Девите са възможно най-СКУЧНИТЕ, БЕЗИНТЕРЕСНИ И ДУШЕВНО СТЕРИЛНИ ИДИОТИ. А да не говорим за в леглото, нула на квадрат са.

Не са та харесали, брат. От жена дева по-голяма развратница няма!

Ами правила съм секс и с мъже и с жени, на теб нещо проблем ли ти е?

нема проблем, ти си сексбомбо

Зодиите са глупост за хора, които и хабер си нямат. То по навик човек винаги отрича нещата, които не разбира. Хората, които четат астрология и наблюдават хората, могат много успешно от първо четене веднага да познаят зодията на човека отсреща.

А овен и овен, казвам ви не правете този експримент. Та в този ред на мисли търся необвързан стрелец или водолей, най са ми симпатични някак си.

пълни глупости

Първо прочетох "6 зодии, които са надървени". Статията е пълна глупост, а относно надървянето най-големите мръсници са скорпионите, независимо от кой пол. Еб.т се като АК 47 и мъжете и жените от таз зодия. От опит знам.

това каде са го писали са пални глупости.аз сам риби, сапругат ми рак и цял живот се дарлим като кучето и котката.

Толкова много грешки в един ред не съм виждал. кЪде, пЪлни, сЪм, сЪпругът, дЪрлим. Много моля, запознайте се с българската буква Ъ. Не се заяждам, добронамерено обяснявам.

Аз съм Козирог и вече наближавам 60.Никога в целия ми живот не срещнах дори една Дева,с която да общувам нормално.Впоследствие всички Деви,които знам ме отвратиха.И с други Козирози разговарях- и те са на моето мнение.

Козирозите са големи сухари, такъв мъж не може да обича, той е роден егоист, лишен от емоции и чувства. Козирог верен на една жена - няма такова животно. Депресирани и пусти души.

Luna0102

Само моята зодия не си пасва с никой, тц, тц, тц...

Както казах, мъжът Водолей е много приспособим и навярно няма знак в зодиака, с който да не е съвместим.;) :D Коя зодия сте ако не е тайна?

Luna0102

Лъв.

Имам двама бивши зодия водолей-аз съм рак и повече не смятам да се събирам с такъв-двете зодии са несъвместими.

Грешката която най-често правят жените спрямо половинките си водолеи, е, че ги притискат, а ако искате да загубите този мъж точно за ден, направете именно това - притеснете го. Макар,че е свободолюбив,не го приемайте лично - той е с вас, но свободата му е неприкосновена и е за предпочитане да не го поставяте в някакви измислени от вас параметри. Водолея обича и цени своята свобода, предпочита да бъде независим и да разчита на себе си преди всичко. Трудно влиза истински във връзка точно поради тези причини. Дори да ви "подари" сърцето си, да бъде "обвързан" за него не е най-голямата мечта. Мъжът Водолей не влиза в никакви рамки - той обича да бъде себе си, не само като характер, външен вид, но и в заниманията си. Обича всичко, което може да докосне душата му, което ще донесе наслада на сетивата му. В тази връзка материалното в света на мъжа Водолей е просто част от живота, нещо необходимо. Мъжът Водолей не се вписва в никакви правила и никак не обича някой да го ограничава. Повечето мъже от зодия Водолей са много внимателни по отношение на финансите си. Тези мъже са умни и винаги усещат кога една жена е твърде меркантилна и се интересува повече от парите им, отколкото от личността им. Този мъж е готов да харчи средства за приключения и хубави емоции, но трябва да е убеден, че си заслужава. Не можете да правите Водолея на глупак, когато става дума за пари!

Жена Овен с мъж водолей. Мъжът Водолей е много приспособим и навярно няма знак в зодиака, с който да не е съвместим. Трябва доста да се постараят, за да се разделят с тях. Това са верни мъже. Жени, омъжвайте се за Водолеи! И особено жените Овни тези неуравновесени, непоследователни, емоционални същества. Ще почувствате, как при всяко избухване ще ви обгръща меко покривало от нежност, омиротворение ще изпълва вашата неспокойна натура. Мъжът Водолей действа подобно на валерианова тинктура върху темперамента на жената Овен. Другият плюс за вас, прекрасни амазонки, е че почти всички Водолеи, с редки изключения, до преклонната си възраст запазват спортното си телосложение, а това означава, че няма да се притеснявате да се покажете с такъв мъж пред вашите приятели дори след 20 години съвместен живот. Жената Овен привлича Водолея с дръзкия си характер, тя е отривиста, нейната енергия действа на този мъж, дарявайки го с оптимизъм и жизнелюбие. А най-важното жената Овен не умее да лъже и това е истински подарък за открития Водолей.

Никога не притискайте мъжа водолей, каквото и да е станало не му викайте Думата "Обичам те" е може би най-трудната, която може да излезе от устата на един водолей. В леглото са.. Красота, страст, желание, всичко! Но само, ако и жената го усеща. Като цяло те усещат когато една жена не е в настроение или и има нещо. Ако жената се развихри и самият той ще се вихри. Ако е статична и той ще е статичен.. Винаги готов да експериментира, да научава нови неща и да дава максимума от себе си. в тях е че са новатори,много различен начин на мислене -абсолютно нетрадиционен. Несправедливостта , жестокостта, дискриминацията,пошлостта и простащината силно ги разстройва. И не спират само с това,а се борят за каузата. Ако са те приели за приятел,ще ти бъдат верни до край независимо от опасности или че целия свят е скочил с/у теб. Да те омае, да ти говори сладки думи, да дава значение на най-малкото нещо като най-велико - друг такъв мъж, жени, няма да намерите. Ще измисля разни малки подаръци, които все едно ти подарява диамант. Както казват от 10 реки вода ще ти носи. Ако искаш да му бъдеш интересна, изплъзвай му се постоянно, трябва да си непредсказуема. Да те има и да те няма. Никога да не знае всичко за теб. Никога не го пристискай или искай нещо от него

Открити и емоционални, Водолеите имат много приятели. Те обичат да изслушват хората и да помагат в разрешаването на проблемите им. Анализирането е тяхната стихия. В любовта, за да обърнат внимание на някого, те трябва да бъдат впечатлени от неговия интелект и начин на мислене. Физическият и сексуален контакт идват едва след като осъществят необходимия за тях интелектуален контакт. Не обичат да правят първата крачка- това се дължи на тяхната вродена стеснителност и пасивност. По природа са изобретателни и иновативни- затова не обичат скучни професии, не могат да стоят зад бюро цял ден. Предпочитат да има свободата да действат и изразяват идеите си. Водолеите не признават никаква победа над себе си и винаги постигат целите си. Мъжът Водолей има скулесто лице и хубав глас. На пръв поглед изглежда като човек от друг свят. Каквото и да похване, то се превръща в уникално произведение и при това той го прави съвсем естествено и непосредствено. Той винаги е изпълнен с фантастични и екстравагантни идеи, които остават чужди за повечето от обкръжаващите го и биват оценени от шепа хора. Всеки Водолей в дъното на душата си е анархист, той дълбоко ненавижда преклонението пред авторитети и порядки, у него винаги тлее скритото желание за разрушение, за конфликт и за промяна. Водолеят не може да бъде изкушен, не може да бъде купен. Той мрази да взима заеми, но и не обича да дава заеми и ако все пак ви даде пари на заем, то върнете ги в срок, защото иначе ще ви се обиди и ще ви отпише от списъка си с приятели. Водолеят лесно приема новостите, поддържа демократичните идеи, тъй като идеята за равенство и братство е заложена у него. Всяко посегателство към независимостта на Водолея е обречено на неуспех, това е най-свободолюбивия знак в целия зодиак. Водолеят остро чувства всяка несправедливост, с която се сблъсква и упорито се бори против нея. Ако го провокирате, ще окаже достойна съпротива.

скорпион и везни-това е просто невъзможна комбинация- пишете пълни глупости

Везните са страшно комерсиална зодия. Вниманието се изразява в ПАРИ.

Аз не вярвам в зодии, иначе съм везни. В крайна сметка - да, комерсиален съм, обичам качествените (но не луксозни) неща и не се колебая да купувам това, което съм оценил като най-добро. Някои ме смятат за колеблив и нерешителен (характерно за везни), но това не е вярно, аз просто проучвам всичко от различни гледни точки, независимо дали става дума за покупка на кола или за избор на кой концерт да отида. Не вземам импулсивни решения и затова рядко се разочаровам. И в крайна сметка - след като реша нещо, трудно се разколебавам и трудно някой може да ме разубеди. Ако "комерсиалното" е една от характеристиките на моята зодия, тогава вероятно е единствената характеристика, която ме причислява към везните. Както казах, не вярвам в зодии и знам зодиите на изключително малко от хората около мен. Знам само, че колежката ми по бюро е скорпион (тя вярва в тези неща и често говори за тях) и знам, че с нея трудно бих имал връзка ... камо ли пък дълготрайна. Чувал съм, че водолей много ми пасва ... е, имам бивша приятелка от тази зодия. Т.нар. връзка продължи около 2 месеца, а от позицията си днес се чудя как изобщо съм погледнал тази жена, какво в нея ме е впечатлило, за какво сме си говорили 2 месеца ... напълно невъзможна комбинация.

Това е невъзможна комбинация....Какви глупости сте писали???

водолея е най-студената бездушна и егоистична зодия -две мои познати се обесиха след развод с водолей на късна възраст -изводите оставям за вас... иначе останалото е вярно

Хм? Интересно. Аз пък си мислех, че ние мъжете Близнаци държим палмата на първенството като най-големите гадняри

Вие и двамата сте кухи лейки след като обяснявате нещата със... зодии. лол!

Във всяка зодия си има изключения и черни овци. Но за щастие повечето да не кажа почти всички мъже водолеи са както аз ги описах в по-долните коментари. Така казва астрологията за нас и е вярна за 95% от мъжете водолеи.

е аз изложих факти -не разбирам защо слагат минуси.... два случая при това от кръга на познатите не са малко все пак това не е статистика а кръг познати тоест тежи много повече

by the way: Водолеите заемат първо място по чистота на духа от природата. btw2: Водолея е мъж, на който не можеш да се наложиш. btw3: Наистина само секс им е в главата Laughing и добре се справят. btw4: Истината е, че водолеите трудно можеш да ги сложиш в рамки и още по-трудно да ги разбереш. затова ги приеми такива, каквито са. Това са децата на бъдещето. btw5: Има тенденция да живее при ниско напрежение. Това се отнася и до професията му. Той е творец, но не е работяга. Може би ще се наложи да го подбутвате тактично, защото водолеят не позволява превъзходство. Отказва да дава обяснения на когото и да било. Най-малкото неразбиране го затваря в черупка. Външно студен, той е силно емоционален. Не искайте от него да се променя. Не може. Единственият му начин на отношение към тенденцията е да я разчупва. Според него така се постига прогрес. Той трябва да бъде свободен и независим. Обича да пътува. Едно не толкова щастливо обстоятелство: за него казват, че независимо от многото компаньони трудно може да развие истинско приятелство. Разкъсва връзките, които го обвързват, даже ако са само приятелски. В компания се проявява като човек, готов да достави удоволствие, комуто е приятно да е сред хора, но мнозина рано или късно забелязват, че всъщност няма истински контакт. Мъжът водолей се изплъзва като живак в ръка. Скоро той се отегчава и обръща внимание на други хора, на други завоевания. С финото си домогване са способни на най-неочаквани чувства. С високо сексуално въображение са. Една фригидна жена няма да остане дълго фригидна с водолея. За щастие си губи сексуалната енергия в мечтание, еротични фантазии и онанизъм. Той е неуморим, винаги търсещ. Лесно се влюбва, но се колебае, преди да се ожени. Ако най-сетне се хванете, ще видите, че е голяма закачалка. Чувствителен, любезен, експресивен, жив. Добре преценява характерите на познатите си. Той харесва и е харесван. Въпреки че може да изглужда студен, стопля с мъжки магнетизъм.

Бах тая реклама дето си удари :)

Така е, но това си е факт. :) Не е лъжа. Даже имам още много хубави неща да казвам за моята зодия, които са така при мен, но да не стане прекалено много спрях до тук.

Мога много добре да си представя защо си безработен, след като се занимаваш със зодийки и простотии, още повече пък "мъж".

Гледай си работата и не се занимавай с мен. Със зодийки по долу писах че не се занимавам и не вярвам много в тях, но съм си извадил най-важното за мен което казват тия сайтове. И го споделих тук. Пък колко съм "мъж" защо не пратиш жена си да ме пробва, ако ти стиска?!

Така и не разбрахме какво е водолеят. Общо взето една куха лейка, едно нищо, дето и той не знае какво е.

Но като цяло мога да кажа, че Мъжът Водолей е много приспособим и навярно няма знак в зодиака, с който да не е съвместим. Трябва жените доста да се постараят, за да се разделят с тях. Това са верни мъже. Жени, омъжвайте се за Водолеи!

Не че вярвам много в тия неща като зодии. Но по мои наблюдения най-си пасвам с жени: овен, близнаци и стрелец. The perfect. На другия край никакво разбирателство с жени: дева, козирог, риби. С останалите три неутралитет: телец, везни и скорпион.

Забравих рак и лъв. С тях ми дават само пълна сексуална съвместимост, но за краткотрайни връзки, за в дълга връзка никакво обвързване. Затова и тях слагам в графата неутралитет.

Ама ти коя зодия си?

Определено са много по сексът,не могат без него,а и им идва отръки От седем години съм омъжена за Водолей . Инициативата беше негова - той ме преследваше , той ми предложи , беше много упорит

Абе, котато пишете тези статии, поне си направете труда до прочетете собствените си умотворения в раздел "Зодиак"->"Партньорски". Вижте какво пише за Рак-Везни и си съгласувайте измишльотините!

Аз като Близнак имам собствени наблюдения, че най си падам по Рибите жени. Абсолютни гадове, по-меркантилни и долни са дори от нас - мъжете Близнаци :) Обожавам ги, всъщност тези дето сте редовни тук знаете, че си падам изключително много по крви и простиутки. Другите, но много по улегнали и добри са Овен и Козирог (за жени говоря) , с тях също много ми върви връзката и отношението. С Водолей съм имал връзка, скучна до полуда, а сте написали че си допадаме :) Е, знам, че е астрология все пак, ама само да си кажа. Девите са добрички, но и те са ми скучни. Първата ми жена беше не само Близнак като мен, но и родена на същата дата. Много се разбирахме, но и много се карахме, някак си сме от една порода и не ни беше интересно един с друг. Абе определено най-мистични и загадъчни са ми жените Риби, никога не знаеш какво им става в главите

За доуточнение само да спомена, че съм имал връзка, не клиентска, а връзка с жена Пиби която беше прости*утка и с после с жена Риби , съвсем нормална. Ами да ви кажа, нямаше голяма разлика в поведението им. И двете добри слушатели, по-скоро мълчаливи, говорят малко, но думите им са като стрели, много са точни и премерени и са ужасно добри психолози, сякаш ти гледат в душата. Абе обичам ги тези Риби жени и това е :)

Рибите са най-старата зодия. Всичко, което на тебе ти предстои, те вече са го преживели и тоя свят им скучен.. затова витаят в облаците.. ;)

Рибите са опасни чаровници, умело влизат под кожата на мъжа. Почти всички представителки, които познавам са големи красавици. Лошото при тях е, че са много влюбчиви, но обектите често се сменят. Трудно може да им задържиш интереса за дълго време, а притиснеш ли ги, веднага ще ти се изплъзнат. Обикновено имат доста обожатели, абе с такава жена няма как да ти е спокойно.

естет

Всъщност първата риба, платения ескорт е една от най-красивите жени, с най-красивите очи които съм бил. Просто бях поразен само като я видях, щях да припадна. Много тежко понесох после това, че все пак всеки от нас продължи по пътя си и се разделихме. Ама вчера ми се обади, пак ще се видим, абе има надежда. :)))

Голям плюс от жена - Риби. Всичките ми бивши съпрузи биха се съгласили с Вас :)

писали сте шест зодии, а сте изброили общо дванадесет... като не може да пишете, поне се научете да броите?

Всъщност ти не можеш да четеш. Шест по две колко прави? Какви други зодии търсиш? :D

Аз съм мъж водолей и с жени близнаци си пасвам наистина идеално. Но има и по идеални за водолея. И това е жена телец. Поне според статистиката. Аз не знам, не съм имал още приятелка. Изследването е проведено в няколко европейски страни. Количество на разводите в процентно съотношение: Мъж-Водолей и Жена-Овен 17 % разводи; Мъж-Водолей и Жена-Телец - 9% разводи; Мъж-Водолей и Жена-Близнаци 13 % разводи; Мъж-Водолей и Жена-Рак 19% разводи; Мъж-Водолей и Жена-Лъв 33,4 % разводи; Мъж-Водолей и Жена-Дева - 35 % разводи; Мъж-Водолей и Жена-Везни - 21,1 % разводи; Мъж-Водолей и Жена-Скорпион 22,3 % разводи; Мъж-Водолей и Жена-Стрелец 34 % разводи; Мъж-Водолей и Жена-Козирог - 23,3% разводи; Мъж-Водолей и Жена-Водолей - 32% разводи; Мъж-Водолей и и Жена-Риби 22,1% разводи.

Телците просто не обичат да се развеждат. Имах връзка с водолей - хубав човек, но живееше в свят, който, образно казано, беше негатив на моя, а това че противоположностите се привиличат, са пълни глупости.

А телецът с говедо ли? ;)

а Лъв с какво?

С Лъвица!