Меркел триумфира пред майка си, мъжа си и доведения си син

Ангела Меркел стана канцлер на Германия за четвърти път. На церемонията по встъпването в длъжност тя бе подкрепена от майка си, съпруга си и доведения си син.

Обратно в новината

Коментари - Меркел триумфира пред майка си, мъжа си и доведения си син | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

всички. -така както и вие обиждат само ориенталците. Останало ни е от османците - значи още не сме освободени! Хей, това е канцлер на 80 милионен народ - силен и богат,а не на 10 милиона въшкари.

тези журналисти извръщават всяка новина? Какво е това: Меркел триумфира ? Защо триумфира? Не се ли знаят значенията на думите / е, верно че не са български/ Триуфират световните по футбал с поскачане, крясаци , танцуване като деца! Едно е да си доволен а друго е УРА победа- триумфирам!

съпръгът Йоахим Зауер не исзглежда чак толкова щастлив, тои си знае наи-добре защо! да не говорим за щаинмаиер, които едва преглъща!!

А ОНЯ ,ДЕТО ГИ ПРИБИРА ОТ ТОЯ СВЯТ ЗАЩО НЕ Е ПРИСЪСТВАЛ...ВЕЧЕ И Е ВРЕМЕ НА ТАЯ КОШНИЦА ИСТОЧНОГЕРМАНСКА

Меркел не беше ли некъф строителен матрал? Штом е от истока значи мое да копа, вода да носи, да готви и да мъкне. Мъшко момиче и да е жива и здраа да иляди с манадатите. Ше се радваме унучката като закръгли педесетака един ден, Меркел да я поздраи лично още като канцелар на швабите.

Абе няма ли да сменят вече "режима" на Шмеркел в Германистан?

Чи ко ,той Макарон ходи с баба си по церемонии

Нарочно въведоха син , макар и доведен на тази баба Яга , въпреки , че скоро някъде писаха , че е джендър и си има любима ... Във всички случаи германците са страшни мазохисти да я избират нея , ама и ние страдаме ...и цяла Европа !

двамата с путин ще станат лидерите с най много мандати!! и наш боце ги догонва де!!;))

Избирайки Меркел, Германия сама си сложи таралеж в гащите, но защо и на нас ни го сложи?

Колко от лидерите на Европа имат собствени деца? Николко.

Добър въпрос.

Хубаво събитие за едно семейство, хубави човешки отношения между тях, НО.............ТЪПО НАПИСАНА СТАТИЯ

И реееече Господ :"Ще дойде тя със закърнял клит-р,но късо подстригана в главата,облечена веечно в панталон! Усмихната, като майка с добро ще Ви

Мен това лично много ме притеснява!Светът и Германия се оставиха една шизофренична бабичка да вилнее и да ни разиграва както си поиска!Не ми е ясно как и защо оставяме тази смахнта Бабка на власт?!

Пожелавам на германците в края на мандата да бъдат с по-висок жизнен стандарт и с повече свобдно време, през което да опознават света, да се отдадат на хобитата си и да се радват на живота! Това разбирам аз под успешен мандат!

Световен шампион по отпуски и туризъм, никой не ги спира и си имат и парите за това. Пък нека хората да си пишат глупостите си.

и по брой на имигранти.

Само мен ли тази величествено-колосална снимка на политически свръхпотентната интелектуалка, изтъкната атомна физичка, фина жена и майка на германската и световните нации, фрау Меркел, ме хвърля в небивал екстаз, разтърсващ духовен оргазъм и проникновено-космическа нирвана?! Поклон пред най-успешния нов-стар германски канцлер вовеки веков в световната история! Поклон пред толерантно-човешкия ѝ миграционен повей, задухал отначало като свеж бриз, прераснал по-късно в силен вятър на надеждата, любовта и почитта към милионите мигрантски душици, един вид духовен мистрал, психическа бора, ментален пасат, майчински мусон - не вятър, а мощен атлантическо-натовски циклон, обхванал във вихъра си и своите дълбоки обятия 2 000 000 мигранти, завихрил ги със страшна сила към най-развитата страна в света - Германия, стоварил ги директно в пулсиращо-очакващите ги пазви на тяхната европейска майчица-сенчица - Фрау Меркел или по турски Меркел-ана!!! Дълбок метан пред тази велика дипломатка, успяла да вкара в руслото на Истината разюздано-плешивия Шулц и неговата партия-гном, убеждавайки ги да подкрепят нейното правителство на Надеждата, Песента и Мирозданието!!! Дълбоко-триумфален поклон и пред нейната мама (Mutter), която за своите 95 години изглежда като Младенеца! Меркел е наследила красотата от майка си! Аз вярвам в Меркел!!! Всичките 6 000 000 турци в Германия и 15 000 000 мюсюлмани-мигранти сме впили жадуващо-изпиващи погледи в нейната политическа програма, чиято първа точка е построяването на 20 000 нови джамии през 2018, предоставянето на 4-стайни жилища на клетите бежанци, социални помощи по 3000 евро на чалма респектовно на бурка, безплатни детски градини "Егалия", училища и следване на майчин език, като в учебните заведения се осигурят общо 4 500 000 молитвени килимчета за изпълняването на сакрално-религиозните ритуали към Аллаха по 6 пъти на ден, а през Байряма и ежечасно!!! Иде ми да сграбча Меркел и да я "задуша" от искрящо-малцинствена любов в моите нежни обятия!!!

това е шедьовър. който ти пише минус, няма грам чувство за хумор. моите поздравления.

чАК ПЪК ШЕДЬОВЪР?! нЯКАКВО ШИЗОФРЕНИЧНО ХВЪРЛЯНЕ НА КЛИШЕТА, несвързани, противоречащи си изречения, ОТ КОЕТО НИЩО НЕ СЕ РАЗБИРА. нО яВНО И НА ТЕБЕ ТОВА ТИ Е НИВОТО. Пък и защо ви е да разбирате нещо

Kalin

Това колко мандата име едно на ръка по ми е интересно като се знае че е била и в комсомола техния че и длъжност е имала там как не са я отлюспили като обичаме да искаме у нас.На германците не им преми явно.У нас щеше да е олелия до небето.

изнинадващо - папагалството на българите. Спомняте ли си какво е било значение на учиническият ДКМС? НИКАКВО, какво се пенявате и повторяте като ненормални. В ГДР е нямало комсомол, а организацията беше "свободната германскка младеж." Не се правете на тъпанари измислете си други аргументи!

Когато избират Путин за пореден път, било диктатура, Меркел, демокрация....Пфу...долни лицемери.

Меркел триумфира, Европа агонизира.

Ше триумфира, я, гнусното бабе! Съсипа Германия и Европа, а дебилните германистанци пак я избраха!

Kalin

Явно немците имат други критерии и си гледат интереса като избират.У нас избираме цветове без съдържание и после се чудим що сме на опашката.

Никой не е гласувал за Джендърката,но 4 мандата е окупирала властта. Тия надминаха СССР.

боката и гони рекорда...!!!

абсолчтише диктарурише и шуробадженащише!

Яловица!

тъпанар,да се обижда някой на тази тема е срамота

Да ходи на поклонение в Мекка и там да се моли да изкара мандата докрай.