Катрин засия в зелено за Деня на Свети Патрик

В събота светът отпразнува Деня на Свети Патрик. В Лондон принц Уилям и съпругата му Катрин се включиха в честванията за националния празник на Ирландия.

Обратно в новината

Коментари - Катрин засия в зелено за Деня на Свети Патрик | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"отпразнува Светът"... КОЙ Свят?!?!?! ОНЯ Свят Хаххаха 5 пари не давам за някъв зелен патрик, джак изкор... ли там как беше. ТЕ знаят ли кои са Кирил и Методий, например?!

ПИПО

Коментарите са такива защото начина на предлаганата "новина" ги предразполага. "Светът отпразнува" Празнуват ирландците, на по голямата част от света не им пука за св Патрик. "Катрин засия" тук вече е без коментар. Непрекъснатото и натрапване идва малко с повече.

Прочетох всички коментари и не искам да вярвам колко злобни хора съществуват, като в същото време са и неграмотни. Нямаше един злобен коментар без правописна грешка. Ето затова си заслужаваме орисията - лоши сме! Затова и всичко "читаво" вече е извън България, в "лошите" държави. А ние тук нека си "лаеме" силиконов ли е коремът на Катрин, дали се усмихва като спи, какъв е празникът на Св.патрик и още, и още!.

"ЛаемЕ"???? Неграмотни, послушни верноподанци, колко банално

хей злобарчета, тази статийка е поставена в "лайв", а не в "жизнь"

Хей, незлобарчето, кво рече ?

ами рекох нещо , но си неграмотен, не разбираш..

Голямо сияние , направо засенчи Аурора Борелис ;)))) Няма такава досада , повдига ми се от тия " новини " . Пфууу..

Ами не ги чети като ти се повдига! На мен ми се повдига от хора, които хем не харесват новините, хем ги четат, хем ги коментират!

На сватбата ще е с 58 см талия ! Доста ниско са и прекрачили силиконовия корем ...

А на българският гражданин "трябва" да му пука, защото....???

Абе тая не ви ли се струва малко понапълняла и то пак в областта на корема . . . ?! Тоя нейния Уй-лям ще и развали съвсем фигурата.

Видяла жабата, че подковават коня, и тя дигнала крак. В случая на медиите, които ни повтарят едни и същи тъпизми за английското кралско семейство- и двата крака.Що не ни разкажете колко ги "обичат" техните насилствено принудени да бъдат техни поданици в Ирландия и Шотландия например, ами само с тъпи "новини" за роклята на Кейт и кюлотите на оная черната- на рижото жена му.

В Англия ги обичат! Казвам го като човек, който живее от 20 години там! Но в БГ определено не ги обичат, защото е важно да злословят, пък било то и за хора, които нищо не са им направили!

Е Що не прескочиха до Дъблин да се окъпят във всенародната ирландска любов

Катрин има много грозни ръце , а според науката хиромантия тези които имат грозни ръце ,имат грозна душа.

Колко оригинално ...

Изнасилени деца в градовете ви, цели мрежи на секс робини- деца! А медиите ни показват облеклото на разни клоуни!

Kalin

Що не са отишли в Ирландия да го почетат тоя празник?

Страх ги е от силата на любовта на ирландските им поданици.

там ли се млатят католици и протестанти в името на оня дето клати клоните

каквото и да ти говорят, накрая става дума за пари

В тази връзка наистина ми е чудно как ще се облече Катрин за Цветница. А и не разбрах как е празнувала Тодоровден.

Нали посрещнахме китайската нова година, Св. Валентин и други странни маскаради, защо да не се маскираме пак. Като ще се правим на маймуни или на папагали, защо да спираме точно сега. Явно не ни е важно да се придържаме към националността. Българите сме граждани на Света, само дето Света не мисли така и на него също не му пука за нас, както и на нас самите. Но иначе ние много уважаваме Св. Патрик, нищо, че не ни покровителства, за нас е важно другите да са добре, а ние сами сме се отписали и нямаме нужда от покровителството на светии или от това да си почитаме нашите светии.

Всеки ден ставаме и четем новини от Английският кралски двор. Вече ако не съм на ясно какво носи Катрин днес, за да се облека подобаващо, не излизам от вкъщи. В противен случай не ме пускат в метрото и не ме парфюмират със смрат на банички, загоряла мазнина и мръсни тела. Дори не е възможно да шофирам, облечена не в тон, защото изисканите господа от Мездра, Ямбол, Перник, Враца и сие, дошли да шофират в София ще изпаднат в шок в изисканите си консервни кутии.

Чак пък целият свят да празнува Св.Патрик? Впрочем светецът е изрисуван на стенопис в Мъглижкия манастир.

Кой, кога и защо го е изрисувал?

Правилното заглавие е "облече зелено", а не "засия в зелено". Тази не сияе, само се зъби.

Сигурно и когато спи е с "усмивката". Чудя се защо няколко дни беше пропуснато да ни информират за нея, направо ми липсваше.

Стига с тоя свети Патрик. Като се чувствате такива ирландци - чемодан, райъна, Дъблин.

Като е празник,да празнуваме!Да почерпи Венета Райкова за синът си.Абе що не вземат по света да празнуват Гергьов ден,Ден на будителите,Спасов ден.Лично аз съм противтози Хелуин.Децата даже в уще ги подтикват да се обличат като вампири.

Споделям напълно вашето мнение. И аз си мисля същото. Защо ние отбелязваме Св. Патрик и всички празници, а никой от останалите и не споменава за Гергьовден.

Гергьовден е празник на Англия, празнува се и то яко. Дори мислим, че англиканската църква го празнува като нас на 6 май. На мен не ми пречи, че и те празнуват, но ас си следвам ортодоксалната ни църква и тфа е. То па големото следване - основно за Коледа, Великден, и задушниците. Некой и друк имен ден. Обожавам да одим на църква. Но от раута не моем да се оттървем. Трудно е да фърлим сичку и да идем на църква щото това е деня за тфа и тфа. Една жена винаги има какво ли не на главата си. Освен работа и учене, и домакинство, кога. Когато моем, одим.