Лозанова и Михайлов празнуваха заедно

За възобновената връзка на Николай Михайлов с Николета Лозанова се говори отдавна в светските среди. Този път се появиха заедно.

Обратно в новината

Коментари - Лозанова и Михайлов празнуваха заедно | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ясно че, Тази връзка няма да просъществува дълго..щом той посреща Великден в тесен семеен кръг без Николетка ...Голямата перука не иска и да чуе за тази...

ГниЛо е вече стара манджа. 25 коментара под новината за нея, не ми я хвали. Едно време правеше по 100-200 само 2ч след излизането на новината. Ама така е, като няма кой да плаща за коментатори...

Тези двамата са чалгари поклонници на ромо'ориенталския фолк.Никакъв Великден не са посрещали.Отишли са да се чекнат по чалготеки-непотребни твари са.

Лозанова, като обича Ники Михайлов, що така се изгаври с Алисия, като и отне Валери Божинов.И после пък и отне пак Ники?Колко злобен трябва да си, за да направиш това?

Сигурно й има зъб за нещо, а може да са добри приятелки и да си ги менкат мъжлетата. Но така като ги гледам двамата адаши - някак си такива едни ПЕРФЕктни и двамата, направо са ПЕРФЕктната двойка, да се взимат и да ходят да се любуват един на друг вдън гори тилилейски, че от толкова много ПЕРФЕ, на човек му става байгън!

Абе, аз по го мисля Мамин Ники дето цял живот гледа децата на Божинов. Тази нали уж щеше да забременява, кво стана?

Алисия ако беше толкова маниакално злобна като ГниЛо можеше да направи едно дете на Ники. Онази препечената газ ще пикае с години... Всъщност като се сетя, Алисия май излезе най-умната от цялата тая история и се дистанцира тотално от тия клоуни.

Трябват двама души, един не стига.

А дали са носили яйца? :)

Следващият път когато тези, или други БГ "ВИП" персони решат да празнуват, го отбележете предварително - къде и кога. Искам да им пратя една многоетажна торта с фекалии за партито!

А Джийзъса къде е бил ?

Моля някой да ме светне 2 неща: 1. Защо хвърлят салфетки, какво символизира това? 2. Бърсали ли са си нещо с тези салфетки преди това въпросните? Благодаря!

Хвърлят салфетки, защото са прости! Единственото, за което съжалявам е, че не ги продавам аз на подобни болни мозъци!

Аз също никога не го разбрах това със салфетките, не съм и ходила на подобни места, че да "усетя атмосферата" нали... но това е само да покажеш, че можеш да хвърляш пари, така ли е?

друго си е да изхарчиш няколко пенсии за салфетки в "елитен" столичен клуб :)

Местя!

"Лозановa и Ники Михайлов отпразнуваха Великден в столичен клуб." Демек яко турбо чалга! АМАН от тия и от тъпите им пинизи.

И с какво трябва тази новина да ме докосне. Тези са вече напълно безинтересни. Всичко за николета и ники е изписано и изговорено. Нищо ново, за какво ги изтипосвате по новините, не знам и не разбирам.

Много подходящ начин за празнуване на Великден!?!?!? Със салфетки, в чалга клуб!?!?!? Отврат!!!!!

Ще повърна от тези!

Кои са тия? Измислили са лекарство против рак или са летели в Космоса ??? Не превръщайте сайта вув витрина за евтини парцалеси и бездарни дечица на татко.

боже тия се менкат ли менкат

Защо ни занимавате с тези утайки?!?