Хакери изтриха Despasito, след като стигна 5 млрд. гледания

Песента на Луис Фонси и Деди Янки - Despacito, която стана най-гледаното видео в YouTube, бе изтрита от хакери, наред с други хитове от платформата Vevo.

Обратно в новината

Коментари - Хакери изтриха Despasito, след като стигна 5 млрд. гледания | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

егати и тъпата песен, тъпото видео и нескопосания късокрак певец

Направо настръхнах от тази новина. Как ти се месят в живота утре може да ти сменят само личноста...моля се само да не хакнът мотел на азис което видео е достигнало вече около 1 милярд гледане. Дащеря ми Мишел-Катрин го следи всеки ден с неините приятелки и ми вика, всеки ден гледанията на мотел се овеличаават с няколко мильона... Аз нищо не разбирам много от интернет и йутуб ама Мишел-картин направо е станала факирка.... Страх ме е ако хакнът азис да не изпадне в депресия или бурнаут.....

Е трябваше ли да достигне 5 млрд. гледания и чак тогава да я изтрият...

Евала! Еее гати тъпото и мазно латино! НАЙ - ДОСАДНАТА ПЕСНОВКА НА 2017.

Корейците не спят! Как така ще задминават Сай!? :)

Е язък за барута, значи. Трили, пък възстановили - на това му викахме КБТ (кипи безсмислен труд). Но заплатите си вървят, хе хе...

Е нали уж бяха 13 милиарда гледания? Сега пък 5! Нещо измишльотини ни се пробутват

ама много завиждам на Луис Фонси за Агеда Лопес!

Явно сте жанрово ограничен, щом за вас съществуват само Лили Иванова и деспасито. И между другото въпреки, че не я слушам, Лили Иванова има по-хубави песни от горе посочената!

Жалко, че не са могли да унищожат всички екземпляри от това подобие на музика... Така и не разбрах защо е най-гледаното видео. Нито клипа става нито данданията към него...

Ма гледай си Лили Иванова, щом ти харесва повече от Сулейка Ривера!

И добре са направили. Наште си пайнъри ни стагат.

За нещастие не са. "Видеото вече е възстановено" Не четеш ли какво пише?!

Амин!

"Хакери изтриха Despasito" - ??? Дори спелчек финкцията на дир-а подсказва, че DESPASITO NEMA, OSWEN U NECHIA NEGRAMOTNA главЪ. Така дали ме разбрахте?

Аз сега чувам за тази песен :))

Хахаха, добър виц :)

Не са издържали.. хаха

А Шушана кога ?

Иска ми се да ти сложа 1000 плюса, ама мога само един.

бахти латино бозата

а ю-тюб джендъри

Тези т.нар. хакери стигат до абсолютен цинизъм - защото това да посягаш на изкуството е цинизъм. Надявам се да ги заловят и санкционират справедливо.

Тчва 73 да не са ти годините. Хакерите са показали , по безобиден начин ,че палтформата им не е ок откъм security. Нищо чудно да са източили и доста данни на потребители, защото youtube е на Google и акаунтите там са като на пощите в link .

досадна песен браво

Така и не разбрах какво й харесват толкова.