Златка, Божинов и Галена щели да участват във ВИП Брадър

С дузина известни българи текат преговори за влизане във ВИП Брадър.

Обратно в новината

Коментари - Златка, Божинов и Галена щели да участват във ВИП Брадър | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Амбицията ми е да се завърна на терена още по-силен отпреди и да дам всичко от себе си за възхода на Манчестър Сити. Поради тази причина искам да помоля да се спре с трансферните спекулации около моето име, тъй като категорично заявявам, че плановете ми са свързани единствено с бъдещето ми в Англия. Затова и сега съм концентриран единствено върху възстановяването си от контузията в ахилеса и се надявам с помощта на физиотерапевтите и треньорите да успея да се завърна в игра колкото е възможно по-скоро, казва още нападателят на гражданите.

Аз предлагам пък да влязат ВИП двойки,семейни,все млади и хубави,да има конкуренция по красота,да видите тогава какви интриги ще има,стига с тоя порнофолк,който излага страната ни,има ли певица чалгаджийка която да не се е снимала гола,Знаете ли ,те са страхотни за порно филми,Във филмите не сме много добри,но за порно филми ще сме на първо място,не се шегувам,с тия цици,устни,увеличени крака вместо микрофони им трябват вибратори,това трябва да се спре,никъде го няма по света,докъде стигнахме от Лили Иванова до Камелия,жива порнография

ама много сте зле, и не ви ли е ясно, че Божинов си има семейство и дете, или за пореден път искате да развалите нечие семейство и достойнство, канете други

смрад !

Пореднта тъпотия. Всички са толкова елементарни, горкичките! Ама, като има толкова лапнишарани, никой не е крив,че тези индивиди са на гребена на вълната в момента.

Novata 4alga kultura opusto6i vsi4ki bulgarski cennosti,osbeno tezi na decata,koito imitirat dostoino rusite,silikonovi,id krasavici.Perverziq, prostotiq i pozor ukrasi Bulgarskoto ob6testvo. Chestita nova godina na vsi4ki gordi bulgari.

Тогава какво означава Виж кой помага?! В смисъл виж кой им готви, виж кой им гледа децата, виж кой им измисля пиар номерата, виж кой ги тика по медиите и т.н. ли?

Както съм Ви казал:Спасяването на давещите се е дело на самите давещи се

А от мъжете то май няма много мъже випове в България.Да предложат на Дони или Руши за други не се сещам.Може и приятеля на Златка да има тръпка.

Аз пък мислех,че ще е с благотворителна цел.Участието на Галена е излишно още повече,щом е бременна.Без грим не прилича на себе си.По-добре певиците Емануела или Теодора.

пуснете само чалгари политици и отгоре им вкараите Митьо Пищова да ги опъне в жакузито по веднъж ище сте номер едно с реитинга.

две кални курви. Звезди в черната дупка на галактиката.

тези тъпачки кой ги нарича звезди особенно пък и емилия курвата която не може да се и изказва

male to 6e e basi i VIP brothera-a maleeeee

ЗЛАТКА НЕ Е ВИНОВНА.СЛЕД КАТО СА Я ИЗДИГНАЛИ В КУЛТ,ЗАЩО ДА НЕ СЕ ВЪЗПОЛЗВА.

Ит радиционния въпрос ще е:Имаше ли секс в къщата? И после защо децата са доморализирани.

Простотии

Големият брат стана витрина на която се показва боклука на държавата България.,,Новател също.По и прилича да е кабеларка.ДА ИЗХВЪРЛИМ БОКЛУКА.

Разбрах,че този ББ ще е благотворителен.Така който и да участва браво.Въпреки ,че тези изредените едва ли.Освен това Галена е бременна.

Чудя се защо тези шаврантии изобщо ги показват по телевизията.

Моля, стига простотии. Става дума за ВИП Брадър. Какви са тези долнопробни певачки, не, не може така. Място в къщата имат Гоце, серГЕЙ, Масларска, депутата педофил Кузов Азис, Китаеца, Дончева, една рязана цев, по избор от ДПС, Сидеров и може за цвят една две чалгаджийки. Тогава българския народ ще влезне в рекордите на Гинес като най дълго гледане на ВИП Брадър. Ще се прочуем и с нещо позитивно.

ALO,SEM!!!!!sprete tazi prostotija,vednaga zabranete tova idiotsko predavane!!!!!!!!!!!

Тези кукли, на снимката на линка, съм ги виждал в Лизи- порно старс алманаха за 2008г. Страшни са, неотразими!

Не ми се вярва Галена, след като е бременна, да пожелае да изкара бременността си в къщата, а не при приятеля си.Все пак и за двамата е първо бебе и е естествено да пожелаят тези интимни мигове да прекарат заедно, а не Галена да стои в къщата. За Божинов също не ми се вярва.Той все пак има малко мозък в главата и не би рискувал да влезе във вип брадър, за да се изложи. За Златка вярвам, че ще иска да влезе. Просто тя е друг тип човек и на нея даже ще й е приятно да се покаже пак.

Време е вече и мен да поканят. Порно Брадър повече ще се котира.

Виждали ли сте Златка без грим?.....Ох, аз да и от тогава получих стрес... Дано да не я видите и вие, че много ще се стряскате като мен.

Ako tiq dva tupi mindila sa VIP egati durjavata sme.

свирки ли ще има този път в брадъра ?

Кви са тия ВИП брантии ?!?

Какво пък? Изпростяването е очевидна тенденция в БГ-варианта на Биг Брадър! Ако някой си мисли, че от тризначки по-просто нема, явно продуцентите ще се стремят да го опровергаят. След суперуспешните последни няколко сезона на ритнитопковеца явно БИАД-изявите му не са достатъчни. Момчето даваше надежди в Италия, явно не трябваше да се връща в България. Ако се изживява като Дейвид Бекъм - все пак Бекъм имаше суперизяви поне 5-6 години, докато футболното покритие на Божинов започна и завърши с няколко добри мача в италиански отбор от дълбокия прованс. Но кво ми пука - това просто не е моят канал!

Како са сърдите, бе, туй е прИдставитьелнътъ извадкъ за българския хай-лайффф!... Да са ни честити - и всички в София! Нали те ни хранят?!?+! Според неграмотните писания на някакви скотовъдци, нахлули неканени в НЯКОГАШНАТА столица /а в момента само пренаселен обор/.

Писна ми от тия шафрантии. Ще взема да повръщам от тези жени

гледат .. а.. а.. начервени и прочее, след това разбрах, че това са подбрани проститутки!

Боже, прости, че те призовавам, ама моля те, слез и си прибери вересиите!

скука

Пуснете нашъа Рози и Кирчо и ще избиете рибата :)

e 6te se nagledame prostotii dosta ;umni4ki; 6te se saberat

Поредна простотия.

тези птички са много зле. Кой се е пошегувал с тях, наричайки ги звезди в нещо си. Голяма кал. А Божинов не беше ли футболист?

Тези смотанячки стават само за садо- мазо игри. Конвенционални изпълнения са под тяхните възможности. Може да ме поканят и мен.

abe tia kav VIP sa be!

Стига сте ни натрапвали тая гнусна Златка!!!

голям купон ще е....няма що!само празни тикви.....

Takmo Zlatka i Bojinov shte se ischukat v efir. Sled tova shte vkarat Alicia v kashtata i shte napraviat troika. Galena sashto shte moje da se vkluchi s oralni ispalnenia

moze da spretnat edno porno...

Ееееееее,това е върхът на българската простотия! Ако Валери Божинов наистина участва в такова пошло шоу,то съвсем ще ми падне в очите! Мислех го за малко по-интелигентен, но уви...А за тая силиконка Златка- нямам думи!Нито е хубава,нито е умна,даже напротив-абсолютно тъпа и проста селянка!Валери и Галена, НЕ СЕ ИЗЛАГАЙТЕ!

Не е интересно. Галена сме я виждали гола. Другата мекица е съвсем задръстена. Освен да преименуват Брадъра в Порно Брадър и двете да извъртят нещо лизи.

Mi taq Galena kakav VIP e ?

Курва до курвата, майно льо бизнесмен до бизнесмена...