Вдовицата на Иван Станчев: Детето ми дава сили да живея

На 5 януари във „Вечерното шоу на Азис” вдовицата на астролога Иван Станчев - Оксана Станчева сподели, че е останала в България, защото Иван искал дъщеря им да израсне тук.

Обратно в новината

Коментари - Вдовицата на Иван Станчев: Детето ми дава сили да живея | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тя е точно жена и майка,бе?!Да не е мъж и баща,случайно?!ЛЕЛЕ ЧЕ СИ ПРОСТ!

Не че Иван така е искал - какво ще прави Оксана в Украйна?! Такива като неь - млади и хубави- там могат да работят само едно...А тук може да трупа дивиденти отразявайки светлината на покойния си съпруг. И като се има предвид колко са предприемчиви дамите от братските нам страни, и като се има предвид светлия пример на не една вдовица на публична личност...Е, да са живи и здрави и да им върви по вода от тук нататък!

Какво прави ли-имидж си прави. Сега вече много повече хора знаят, че съществува и прави хороскопи. Лятото бяхме в един хотел с нея на морето. Направи ми приятно впечатление, но детенцето е много разглезено.

Ами точно защото е изискана и културна,не е отказала на Азис,може би само той се е сетил за нея,когато някой звезда си отиде от този свят,близките не се помнят дълго,всичко угасва със звездата,тогава клюките оживявят....

Последната снимка компрометира всичко.

Последната снимка компрометира всичко.

защо не се публикува Истината? хомосексу умря от спин като и че въпросната особа му беше параван...аман от цензура и изкривено мислене

Дрън , дрън та пляс глупости колкото искаш-астрологични прогнози , я слез на земята и заживей като нас обикновените хора , в бърз ход на работа и в къщи .нямаме време за такива простотии.тросто не и се работи

Хъх, да я еба в мастията!

Много са красиви и двете. Желая им да са много здрави и щастливи и двете да могат да преодолеят страшния шок , който ги връхлетя.

а след като оня умря от СПИН тя изследвали детето!? какволи е да си з а пред хората жена? на известен хомосексуалист? $$$$ и пак $$$$

Самата Оксана в момента се е ориентирала към професията на съпруга си и прави астрологични прогнози. И ЩЕ ЗАВЪРШИ КАТО НЕГО! ОКСАНА , НАМЕРИ СИ МЪЖ И БЪДИ ЖЕНА И МАЙКА!! ЖИВЕЙ НА ЗЕМЯТА , А НЕ В ЗВЕЗДИТЕ!!! ВИЖ КОЛКО КРАСИВИ НЕЩАНИ Е ПОДАРИЛ ГОСПОД!! РАДВАЙ СЕ НА ЖИВОТА , СЕГА!

какво прелестно детенце! да го пази!

Лапенцето е страхотно хубаво, да й е живо и здраво!!!

Знам колко е тежко да загубиш съпругът си ,тази зла участ сполетя и мен точно преди 6 м . А още по зле е внезапната смърт .Смелостта ,надеждата за живот са спомените и задължението да продължиш напред са реализацията на мечтите на покоиния. Шока е голям , но с времето именно тази реализация те държи жив в борбата напред. Нека бъдем силни в обичта си към нашите съпрузи. Макар и мъртви те заслужават това .

Тежко е. Това с разговарянето между майката и детето някаква провокация към читателя ли е?

АЗ НЯМАМ ДЕЦА,НО НЕ БИХ ИСКАЛ ТЕ ДА РАСТАТ ТУК,ПРИ НИКАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА. ИНАЧ ТОВА,ЧЕ СЕ РАДВА НА ДЕТЕТО СИ Е ХУБАВО,НО КАКВО ПРАВИ ТАЗИ ИЗИСКАНА ЖЕНА ПРИ АЗИС?!!!