Антония Петрова засне стилна фотосесия за Мис Свят

„Мис България” 2009 Антония Петрова засне стилна фотосесия, с която ще бъде представена на Интернет страницата на „Мис Свят”.

Обратно в новината

Коментари - Антония Петрова засне стилна фотосесия за Мис Свят | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ujasna e:)

Snimkite sa dobre napraveni na photoshop i rabotata na fotographa sushto e dobra , no dotuk. Momi4eto ne e 1va krasavica , no ne e i groznica, mnogo ot nas ,ako tq ne beshe stanala miss Bulgaria i nqmashe tova samo4uvstvie do nebeto ,a primerno beshe model, nqmashe da q priemat kato tolkova otbluskvashta i protivna li4nost.

ужасна е, не знам какво да кажа, голям срам за България, а и много, много тъпа

NE MOGA DA KASHA CHE E MNOGO KRASIVA.IMA HUBAVI OCHI.SAS TOSI IZKUSTREN BUST NE IZGLESHDA DOBRE NA TOVA SLABOTELESTNO TIALO.NE BIVA DA E BOLNA OT KAHEKSIA.KAK MOGAT DA IZBIRAT TAKIVA MOMICHETA ZA MIS.TUK IGRAIA MNOGO PARI TA ZATOVA MOSHE DA E MIS BALGARIA.V BG VSICHKO SE PECHELI S MNOGO PARI .NA DALI SHTE IA KLASIRAT I V DESETKATA.

Moeto mnenie e, che Antonija e s neprivlekatelna krasota, po-skoro otblaskva s darjnieto i prekalenoto si samochuvstvie. Njama nito stil, nito vizia, za da ni predstavja kato nai-krasivata bulgarka. kakvi zaslugi ima kam Bulgaria? Da ne e Valeri Petrov ili Yordan Radichkov?! Provincialna nahalnica...Napalni se Sofia s takiva.

абе в старческите домове няма ли едно местенце поне за тази бедна душица....

Според мен момичето не е лошо, ама тия балонести цици, кой ли и ги харесва?! Не и стоят добре според мен. Направо си личи, че са изкуствени. Сещам се, как за пръв път ме победиха с изкуствено яйце на великден, когато бях дете. Но там измамата беше пълна, бъобще неси личеше, а когато въпросния победител ни разкри тайната, аз поне се почувствах доста прекаран!

Боже господи, ама тази е откровенно грозна... къв Мис Свят, кви пет лева?

Мноого добър фотограф, много добър, как се казваше? Как е успял да я направи толкова стилна, този пернишки крокодил с претенции за хубост, не знам, природен талант е, това е ...

След като започнаха да комуникират с извънземни от БАН си признаха и че преди много години за завладели върха на генното инженерство - успешно са кръстосали лицевите характеристики на плъх, кон и крокодил в едно. Резултата - на снимките :)

Mnogo e krasiva.Jalko 4e niakoi xora pak yspiavat da nameriat kysyri.I za kakvo zlobeete be 6te predstavi Bg -iavete se vie-koi znae kakvi vulci pi6at tyk ama golemi kritikari!

ми не знам...на снимките ми харесва Антония.по скоро прилича на скандинавка или рускиня.може да има малко и фотошоп,но чертите са си нейни все пак.има хубаво тяло и дълги крака.в сравнение с нея Калканджиева прилича на селянка в лицето с тия бузи и безлично лице.няма да се учудя ако Антония се придвижи на по челни места в конкурса за Мис Свят.има американски тип красота-малко по изсечени черти. малко трудно може да бъде припозната като типичната красива българка с тия руси коси и сини очи,ама нищо де...на снимките ми хареса...добре си е момичето....има си и богат приятел,кой знае колко пикли злобеят и и завиждат за това.искат да са на нейно място,ама не са....а повечето от мъжете,които пишат,че била крокодил,съм сигурна,че няма да и откажат...като я видят как премята крак връз крак...има доста хубави и дълги крака....

Такова Конско излъчване..Такава конска глава, несъразмерна с тялото.. Направо шок и ужас при вида и !!Жалко,за имиджа на страната ни, за хубавите жени !!

няма никакъв чар и абсолютно никакво излъчване или обаяние. въобще не е интересна и затова няма никакви шансове на конкурса Мис Свят.

да отиде ББ, той ще спечели конкурса

за фотографите ,гримьорите и за хората ,обработили после снимките на ФОТОШОП !!!!!!Евала ,за добре свършената работа !

Възхищавам се...на професионалния грим и тоалети..спасяват във всяка ситуация! ;)

Спокойно може да спечели титлата Мис Травестит!

Верно са я преобразили! Жалко, че не избираха по снимка! Е, иска ми се и на мен да имаме Мис Свят-ка, ама няма да е тая година!

toq karakonjul nema da stane mis swqt

Че не грозна не е. Има хубаво тяло. Силикона е в малко повечече ама айде. Като я нагримират нормално - а не като поп фолк звезда излижда хубава. Английският и за Българка в бг е ОК. Ама танца - той наистина е смайващ:). Да вземе да потренира, че майко боже толкова е схваната. Гротеско е.

Така е, аз съм на същото мнение.Не ми беше симпатична в началото Антония, но сега я подкрепям.Добър грим, хубава прическа, малко излъчване, има си интелект- дано ни представи добре!!

ДА НЕ СА Я ИЗПУСНАЛИ ОТ ОСВИЕНЦИМ? ИЛИ Е БОЛНА ОТ АНОРЕКСИЯ?

ne e nai-groznata jena v BG, no ima mn krasivi jeni sred nas! tykmo razgledah site-a na miss world i tam ima dosta zabelejitelni momi4eta-liceto na south africa e unikalno krasivo!

поне да със спусната коса, че да и се скрият ушичките....

Da ia pratqt na nekoi festival na travestiti moje da se klasira

На фона на всички черни циганки,които избират за мис,Антония е като глътка свеж въздух.В началото не я харесвах особено,но сега мисля,че наистина не е лош избор.Голям нейн плюс е,че е интелигентна и умее да разговаря.Пожелавам й успех!!!

Дори и на снимките за Мис Свят си личи, че си е скрила от годините или ако е наистина на 24-оле ле, изглежда над 30. Като сложим и фотошопо на кадрите, работата е ясна, чичко паричко от Русия ще я прати и на световния конкурс да ни излага.

До Становище Елица не е на последно място и се представи достойно.Не може да става и сравнение между Елица -естествената и нежна красота и Антония-пернидролени силикон.НО и и за Ели никой не се погрижи нямаше нито фотосесия за конкурсаМис Вселенанито хубава рокля и носия, как искате да ни представи след това.А тя е много чаровна и красива.Колкото до Антония вижте от кога започва подготовката и сами направете съпоставка,каде играят парите .

suglasna sum s tova koeto pi6e6,samo s edno ne.kak da e rqdko sre6tano dobre slojeno momi4e s hubavko lice.mnoogoo sa,ot vsi4ko ima.

Като има толкова хубави жени да са се явили на конкурса да ги видим колко са хубави! Много прилично даже изглежда Антония на тези снимки. Висока и слаба - това не се среща често в България, има с хубави лица, но ниски и късокраки или с хубаво тяло, но грозновати. Освен това миската знае английски и може да отговаря смислено, което е много важно за цялостното впечатление. На тези, които я плюят мога само да кажа - Гроздето е кисело когато е високо. Защо си мислите, че много разбирате от красота? Всички видяхме как се представи Елица - вашата любимка на Мис Universe - на предпоследно място.

Срам за БГ, това подобие на жена не трябва да се показва на други конкурси, от Перник съм и я зная от преди няколко години... колкото и да се мъча, не мога да кажа че е хубава жена, точно обратното

Каквото и да я правят както и да я гримират не могат да преправят и скрият тази нейна конска физиономия

Срам за България,пред толкова красиви жени.

но ще трябва да се унижа като мъж ако излъжа, че тази жена е красива. Ами просто не е. Няма нужда да казваме, че царят е с нови дрехи, след като той си е чисто и просто гол.

Всеки има право да изразява мнение, няма какво да пращат снимки на приятелките си и жените си, след като въпросните дами са претендентки за МИС БЪЛГАРИЯ!!! Може да не спим с МИС или МИСТЪР, но поне не претендираме да сме с най-красивата половинка на България. Антония не е грозна, тя просто е обикновена, безлична, без чар и фотогеничност, а това е важно за една МИС. Само силикон, силно желание и изобретателност не са достатъчни, иска се и малко чар...

Май за пръв път се съмнявам в собственият си вкус ....е не ми харесва тази и това е..........

Ако ще в злато да я облекат и всички техники за разкрасяване да използват,конското във физиономията й няма да изчезне,на тези снимки,така са я дръпнали,че прилича на травестит....хората ще се чудят мъж ли е,жена ли е,кво е това?! Иначе поздравления за гримаи тоялетите,но не давайте в близък план,моля ви! И понеже тук изчетох доста коментари,че ние,които я плюем й завиждаме,дайте да не говорим глупости,има ли нещо,за което да й се завижда на въпросната г-ца Петрова?! Абсурдно е изобщо да се коментира...И все пак й пожелавам успех! :)

Как може тази грозотия да представя България? То вярно , че при нас всичко се купува с пари и затова ставаме за резил пред целия свят!!!

Вече е загладила косъма, така да се каже, на конкурса наистина беше зле, но се е ошлайфала и си е хубаво момичето, не се ли изморихте вече да плюете само. един зине с уста и другите след него, аман. Тони, стискам ти палци, виждам промяната и то положителна. Дано да те класират по-напред!

Антония не е грозна. Просто на конкурса на мис България беше мнооого безвкусно гримирана и облечена. А относно акъла и': момичето е умно. Хареса ми как отговаряше на интервюто. Между другото, Антония говори литературен български език, което особено ме впечатли, предвид че е от шопско - за разлика от повечето участнички на конкурса мис България, които имаха доста диалектен мЬек говор. Това е истината. Дано да знае и езици! Относно визията и' - на онзи конкурс беше безобразна. Никой май не я беше посъветвал, че на блонд коси, особено перхидролен блонд - ярко розово, та чак цикламено не върви и то в комплект с ярки сини сенки, от които очите и' изглеждаха като насинени; и никой не и беше казал, че разчорлени и размятани изрусени букли не стоят изискано. Надявам се този път с нея да поработят истински професионалисти, да я научат да се облича и гримира наистина стилно и елегантно. Да се погрижат за тоалетите и' - и нека г-жа Астелла да не се стиска, ами да и подготви наистина пищни и ефирни рокли в подходящи, нежни и свежи цветове. Аля, не се стискай, като за Елица, с онази скромна жълта рокличка! Нали видя венецуелката как беше облечена!? На тези конкурси облеклото очевидно има значение! И, успех, Антония!

За да се успокоите и разберете истината, просто сравнете снимките от новата фотосесия и тези от конкурса Мис България.....Еми и кьорав ще забележи, че тази жена нито е красива, нито има нещо симпатично в нея, а е доста поизхабена на снимките, които не са обработени. Никой не може да ме убеди в противното, защото имам очи и вярвам на тях....Искрено съветвам Антония да изпрати някой скъпичък подарък на създателя на ФОТОШОП, защото без намесата на тази програма тя е кръгла 0!!!

На конкурса Мис България беше гримирана ужасно, но сега е много добре! Хубаво е момичето и му желая успех!!!

На запад има да се чудят, че чак толкова ли не знаем английски, та не правим разлика между мис и мисиз и сме пратили победителката от мисиз България.

И аз разгледах страницата на конкурса. Антония няма от какво да се притеснява, другите са някакви обикновени, почти няма някоя, която да се отличава с неземна красота. Пожелавам й напук на всички зложелатели да се класира напред, да видим какво ще приказват тогава....сигурно и там ще си купи мястото!!!

Tuk izglejda u4udva6to dobre. Fotoshopa i grima pravqt 4udesa...

Ами честно казано на тези снимки са яа направили хубава,добре изглежда,особенно като не е пак със онези сини сенки за очи,желая и успех,наистина

Сега разгледах сайта. Айде вижте го и вие и ако някой каже, че Антония е най-зле от всички, значи той самият е зле с очите!!!Съвсем сериозно, от един поглед смело мога да кажа, че тя даже е една от най-хубавите, поне от основните снимки в профила. Вижте ги и после коментирайте, а не само да плюете!!!!!!!!!!!!!!

Ужас! Празна като кофата за чистене след като сме почистили. Защо не се откаже - така поне ще е грозна, но с достойнство.... А сега е само грозна! Вярно - много, много грозна! Плашило за малки и големи :(