Зара, Златка или Патрашкова ще обуздават Милен Цветков

Милен Цветков все още отказва категорично да говори в шоуто VIP Dance. Екипът на ТВ водещия събра едва 20 точки, танцувайки пасо добле. Стана ясно, че Милен и Мира са категорични, че ще продължат с нови партньори в шоуто. Тъй като Милен Цветков отказа да съобщи име на евентуална нова партньорка, продуцентите предложиха зрителите да избират чрез гласуване между Зара, Златка Райкова и Кристина Патрашкова. Мира Добрева се колебае между двама известни мъже и ще съобщи окончателния си избор в петък. Двамата са изключени от елиминациите тази седмица.

Обратно в новината

Коментари - Зара, Златка или Патрашкова ще обуздават Милен Цветков | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-подходяща за Милен беше Патрашкова. А на тези, които залитат по лъскавото ще кажа, че никога опаковката не е по-важна от съдържанието. Колкото и да е красива тя, в крайна сметка набързо отива в кошчето за боклук и само съдържанието остава . Така и с наште Златки. Изфабрикували си една външност /дори и това не са имали горките, та са се налагали поправки/ и ги ударила звездоманията. Но не си дават сметка, че едни са известни с ума си, други с таланта си, а те с простотията си. Колкото са по-ниски умствените възможности, толкова са по-големи претенциите за жалост. Кой интересен човек би изтраял подобно чудо по-дълго време в обкръжението си. То са пози, тъпи усмивки и нищо повече. Лъха на провинциалност, с една дума скука

курвенска смрад се носи от тия, подушете ги, смърдят под парфюма на пот и смрад !

Убий простака с мълчание- една мисъл която подхожда на създалата се ситуация.Аз мисля,че Мира е една тъпа ахрянка/помакиня/ от Златоград и голяма комплексарка.За Милен-как да се развихри,макар че му се иска, след като има такава комплексирана личност на дансинга.

Една интелигентна и възпитана жена. Да видим как би подходила една интелигентна и възпитана жена!

Където и да отидат тези двамата опосуми, само интриги ще завъртят. Развалят и танците, и всичко!

Мира е много тъпо същество! Цялата й кариера бе с единствена цел брак! Сега обаче, след като го постигна, не знам защо се помисли за някоя?! На всичкото отгоре съм я виждал без грим и вече й личат годинките, макар да не са много! Колкото до Милен - прави каквото си иска и сигурно изобщо не му пука от тъпите ви коминтари по негов адрес!

Най-добре ще е ако Люба Кулезич танцува с Милен Цветков.

Реалити, спунки, Танци....аман от простотии от тези телевизии...явно са решили да угаждат на умствено изостаналите си зрители. Сигурно преобладават щом всички се съобразяват с тях. ..... а Перлата трябва да я използват като съвременна инквизиция за провинили се интелигенти.

Много ми харесва идеята Милен Цветков да танцува с Люба Кулезич. Да видим какви метаморфози ще претърпят и двамата.

АЗ СЪМ ЗА ПАТРАШКОВА !!! а иначе Милен е дърво, а Мира клатещто се дърво, все тая

Най-добрата партньорка за Милен Цветков, според мен е Луда Клозетич,както каза г-жа Мира Добрева.

Pisna mi ot k*i! Dano da izberat Patra6kova. No kakto znaem to drugoto e po-interesno. Ne slu4aino v saita na VIP Dance sled kato glasuva6 v anketata ne se izpisvat vremenni rezultati.

предлагам на Мира Добрева да партнира Сергей Станишев, ще бъдат една тържествена двойка

Крайната цел е полуграмотните простаци да пращат СМС-и! И те ще пият една водка по-малко и ще го направят!

курвенска смрад !

Патрашкова има мозък в главата и ще се разбере с Миленчо, Зара...оня дядка успя да я смачка психически и не става.Остава само Златето да натрие вирнатото носле на месарчето, което си е въобразило, че е незаменимо и да му обясни къде зимуват застаряващите и самовлюбени чичковци.

patrashkova !!!!!!!!!

За разлика от Мира Добрева, Милен Цветков винаги е водил предавания, в които е проявявал собствената си позиция, каквато и да е тя. Аз харесвам деловия, ако щете агресивния тон при поднасянето на новините, докато Мира Добрева ги съобщаваше така, сякаш говори на секс телефон. Гледах едно нейно представяне в Търси се.... Ами тя през цялото време рева колко е чувствителна и недооценена, колко е обидена на телевизията... Нека наистина се разведат...

Дайте му Патрашкова тя ще го научи как да говори.

Кво ни занимават с тази ощипана госпожица Миленча?Да си оди у дома на село да си копа лозето.

от този простак милен цветков, както и от тъпата лора и селянчето гала намразих нова телевизия

За Миленчо - само Патрашкова. Тя ще го оправи. Красавица е като него, няма що...

Тези двамата - Мира и Милен, който и да им изберат, все тая, те изобщо не могат да танцуват. Мира е като дърво.

Tolkova pravopisni gre6ki v edin komentar rqdko moje da sre6tne 4ovek... Pozdravlen

za6to ne napravqt edin ekip ot Milen,Zara,Zlatka i Petra6kova golqmo 6oy 6te pada

много ме кефи милен ...със затворена уста! страшен кеф!!!!!уха!!!!най-с

Samo Patrashkova

О,какъв правопис имате драга зрителко.Вместо да ставате рано да гледате Милен,по-добре се запишете на уроци по езикова култура.Такова нещо скоро не бях виждала.

АКО В НОРМАЛНА ДЪРЖАВА ЖУРНАЛИСТ , ПРЕТЕНДИРАЩ ЗА СЕРИОЗЕН ПРОФЕСИОНАЛИСТ, ИМА ТАКОВА ЕЛЕМЕНТАРНО ПОВЕДЕНИЕ КАТО МИРА, ЩЕ ИЗХВЪЧИ ВЕДНАГА-БОЖЕ, ПАЗИ НИ ОТ СЕЛЯНКИТЕ С АМБИЦИЯ, КАКВАТО И ДА Е ЛЮБА, ТЯ Е УЧИЛ, ЗАВЪРШЕН ЧОВЕК,ЧЕТЯЩ,, МИРЧЕТО Е ТРЯБВАЛО ПОНЕ МАЛКО ДА ПОЧЕТЕ.

Дайте му Патрашкова

ТОЗИ МИЛЕН4О Е ГОЛЯМ КОМПЛЕКСАР. ЗАШТО НЕ СИ СТОЯ ДЕЦКА У4ИТЕЛКА. ПОВЕ4Е МУ ОТИВА. И НА ЕКРАНА СУТРИН СЕ ДЪРЖИ КАТО ТАКЪВ СЪС ЗРИТЕЛИТЕ. МИСЛИ СИ 4Е ТЕЛЕВИЗИЯТА Е НА БАЩТА МУ. СОРИ , СБЪРКАЛ СИ ПИ4. ДРЕБЕН И ВРЕДЕН Е КАЗАЛ НАРОДА.

Аз искам да му сложат Златка за партньорка.Да го видя как ще се разбере с тази простакеса.

SAS 10 RACE ZA KRISTINA PATRASHKOVA STIGA VECHE EVTINJOSI VAV SHOUTO EDNA STOINOSTNA JENA DA IMA

Защо не оставиха МонДьо-леките крака и необузданата Сашка,а побързаха да ги изгонят,а глезльото Милен ще ни се муси още една седмица поне.Че и три кандидатки ще му избира измъченият зрител на този самовлюбен тарикат.

Prostashkite predavaia sa ot prostazi za prostazi.

След като съсипаЗдравей България,това дърво М.Цветков се опитва да спечели внимание с глупавото си мълчание и наглото си държание.Ами най ще му подхожда злобното същество Кулезич.

da izcheznat vsichki bukluci ot ekrana

За Миленчо ,само Кристинчето!

хахаха - трябваше да комбинират Милен със Сашка Васева, а Мира с Мон Дьо и тогава купонът щеше да е пълен :-)

Тц,Тцццццц...Много сте завистливи всички бе!Аз пък го харесвам Милен Цветков-има характер,нищо че обича да се заяжда.Все пак трябва да има и такива като него,да мълчат като риби.А що се отнася за новите му партньорки -това е пиар на продуцентите,ни ви ли идва на ум.Само дето първите 2 са гола вода,а Патрашкова е сериозна дама -според мен не става за това шоу.Най-добре ще му лепне Лора!

Дайте му Патрашкова!

ЕЙ , ХОРА , ТОЛКОВА ЛИ ВИ ВЪЛНУВА ТОЯ БОЗА ? НЕ ВИ ЛИ Е ЯСНО , ЧЕ ВСИЧКО Е ПО СЦЕНАРИЙ И ТО ДОЛНОПРОБЕН ?! РЕЙТИНГЪТ НА НОВА Е ПОД САНИТАРНИЯ МИНИМУМ И СЕ ЧУДЯТ С КАКВА ПРОСТОТИЯ ДА ЗАДЪРЖАТ И МАЛКОТО ЗРИТЕЛИ ПРЕД ЕКРАНА .

и аз напълно споделям мнението на Хари 23-09., 11.56

Наистина ли някой вярвя,че това са реални конфликти- Милен,Сашка.Всичко е сценарий и понеже не всички са добри актьори постановката издиша.Особено жалка и нескопосана беше Сашка. Това са излишни глупости.Нека си танцуват-гледам ги с удоволствие.

abe tazi Patrashkova uj umna jena a kak shte se hvane na taq prostotiq-Zareto i Zlateto sa kuhi-nqma da iznenadat s nishto horata-po-dobre Milen4o da se maha i bez tova ni dosajda v pove4ko na ekrana

Някой виждал ли е Патрашкова как танцува?

Абе толкова сте тъпи-невиждате ли, че това е сценарий с който да накарат зрителите с промити мозъци да изпращат повече и повече смс-и. Никой не го интересува кой може и кой не може да танцува ...

Не е честно спрямо другите отбори, които отиват на елиминация. Трябваше да изгонят Милен и да го заменят с друга звезда, но нали е любимецът на Нова.... Честно казано аз и сутрешното предаване не гледам заради него.

Patra6kova za nego tq 6te go sloji na mqsto :)

az pak sam za zlatka,mnogo e gotina