Бокова: Арестът на Полански е шокиращ

Генералният директор на ЮНЕСКО Ирина Бокова заяви, че арестът на кинорежисьора Роман Полански е шокиращо, като същевременно уточни, че не е запозната със случая в подробности, предаде Франс прес.

Обратно в новината

Коментари - Бокова: Арестът на Полански е шокиращ | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига бе, пич! И в щатите не осъждат за секс с малолетна на доживотен затвор. То даже и за всички убийства не осъждат на доживотен или на смърт. Пък и тези които ги грози такава присъда не си стоят у дома докато тече делото, та да могат да избягат ами ги държат заключени... Не оправдавам Полански, но и ти не пиши глупости, моля!

Др. Бокова, ми вземи че се запознай със случая и тогава плямпай врели не кипели. Той си е един педофил и трябва да си плати за деянието нищо, че е станало преди 30г.. Твоят племенник може и да се разхожда на свобода, ама при тия другите тия номера не минават и след 30г..

др.Бокова да не се изказва неподготвена. има престъпление-има наказание. евреина Полански ако го върнат в САЩ негрите ще го разпорят... отзад. не обича педофилите.

Саманта Гаймър, в наши дни 45-годишна майка на три деца, заяви че Полански е поискал от майка й да я снима за модно списание в дома на Джак Никълсън през 1977 г. Според нея, след като я е упоил с шампанско и наркотици и я е снимал гола, Полански е правил секс с нея въпреки съпротивата й и искането й да бъде отведена у дома си.... ЗА ТАКОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ НЯМА ДАВНОСТ! ОСОБЕНО, АКО Е ИЗВЪРШЕНО ОТ световно известен интелектуалец!

Интересно ако вие бяхте жертвата Г-жо Бокова дали щяхте да сте толкова шокирана....но аз разбирам позицията ви все пак вие сте рожба на България а тук правосъдие НЯМА!!!!

Я трай ма, червена бабишкеро !!! Като е Полански, да не би да му е позволено всичко ? А ти другарко защо не обясниш откъде събра толкова бързо 6 милиона евро за купения от теб в Париж преди време разкошен апартамент ??? И френските медии поставиха този въпрос, но уви, без отговор !!! Да не би двамата с батко ти Филип да сте спестили от закуски ??? Мръсна крадлива червена бабишкера-мафиотка !!!

Нищо не е шокиращо,ами хората имат закони,пред които всички са равни.

В нормалния свят се спазват законите, не е като у нас - престъпници като племенника ти да се разхождат на свобода необозпокоявани. Спри да се излагаш и нас покрай тебе!!!

Кое не е справедливо бе другарко бокова? Да бъде съден само защото бил световно известен интелектуалец ? И освен това всички сайтове препечатват като папагали бил постигнал споразумение със съдията, но след като бил заплашен ... и пр.. Всъщност той е осъден на доживотен затвор! Е успял е да избяга защото е имал пари и връзки ама ако с това ще се занимава Юнеско по-добре Боково да си беше стояла в БГ