Брадърката Анжелика отказала да роди срещу 2,3 млн. долара

Порно актрисата Анжелика Петрова, която се снима в американски еротични филми, отказала ангажимент за 2,3 милиона долара.

Обратно в новината

Коментари - Брадърката Анжелика отказала да роди срещу 2,3 млн. долара | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама то големи вълнения,голямо нещо.Както каза някой-защо от 100 канала точно това гледате?Аз като мразя турски сериали сменям програмата.Така е и с Биг брадър.Който не му харесва-има лесно.Пък и защо мислите ,че 90 % от българите не са такива простаци?Страх ме е за децата ми,като се огледам само.

Това предаване е пълен резил .Малко погледах и като видях какви боклуци и проститутки са вътре, смених канала . Е га ти резила .Нико май много си повярва ,че някой зще ги гледа .Простаците ни омръзнаха истински . Ако искаха да направят интересно предаване трябваше вече да го направят с интелектуалци . От простаци ни омумръзна !

И това ако е представителна извадка за българските семейства, не знам в какъв свят живеем...... Не искам да гледам тези гнусотии, перверзии, лицемерие и изневери. Стига!

не ставаше въпрос за чукането, а за създаването на дете, това е неморалното, злобата ви запушва ушите. порното е нещо по-различно от еротиката, ма трябва ганьо да храчи, а ако се погледне в огледалото е оригинала на героите в брадъра, щрауси

Предлагали и АМА НЕ МОЖЕ , НЕ ЧЕ НЕ ИСКА. ТРАВЕСТИТЕ НЕ МОГАТ ДА РАЖДАТ!

ми тогава сезирайте и за кабеларките, там няма замъглени кадри, всичко е доста подробно, защо не ги спрете тези каналчета а

Яко ЯКо ЯКо, всички дришльовци против шоуто явно се разпознават в героите му. Цялата държава е това, което е Биг Брадър. От какво се срамувате юроди, от това, че не правит есекс ли, или че не пърдите под завивките нощем, или че не играете комар???!!! Комплексари сте!. Вместо да гледате и да се кефите на простотията (вашата простотия) се правите на халтурни граждани, а всъщност сте селяндури. Да живей простащината във всичките й форми, ура!

РАДВАМ СЕ, ЧЕ НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ НЕ Е ЕДИНСТВЕНА И ЧОВЕК МОЖЕ ДА СМЕНИ КАНАЛА ИНАЧЕ Е ОБРЕЧЕН ДА ЗАТЪПЕЕ.

Само мъжки мозък може да измисли такъв посрно сценарий! Порното се прави ЕДИНСТВЕНО заради мъжете. Войните също. Най-голямата грешка на света са те-мъжете.

Браво афф, по-точно не може и да бъде казано...

Нещата са трагични, накъде вървим!!

Отказала е 2,3 милиона ама тука за евентуални 100 000 ебати цирка прави, умреха балъците дето вярват всичко.

Всичко е толкова гнусно...Хора,неглед Нова телевизия.

Ха,имало нов биг брадър ли???

Листопад- листопад!!! 100 пъти урааааа...за листопад!

Ама пък от бТВ снощи им казаха колко им е бил нищожния рейтинг, при все че е ново предаване, а бТВ дори не е пускало нищо специално, на основната програма си беше... показателно

Гнусотия , как може изобщо някой да гледа това?

Тая порно драма трети ден се върти по националния ефир. Не мога да си представя какво скудоумие се изисква, за да създадеш и лансираш подобно предаване.

Циганка и бакшиш! Каква драма! Шекспир да я възпее.... BTW не са добри в секса, както видях в нета. Дървена работа, куци пози, липса на фантазия.

Силно поддържам afff

това предаване е законна пронография да се сезира сем и прокуратурата за разпространение на пронографски материали с цел печалба които от ефир влиаят на непълнолетни негативно като им създават инатрапват нериален стериотип на живот твърдеики че е нормално.

Писна ми от простаци, курви, селски тарикати, бизнесмени, паркетни лъвове, гологлави учиндолски шоумени, нагли мутри, крадци и т. н., които ни се натрапват по телевизията като т.нар. ЕЛИТ. Съответно подрастващите се превръщат в прости нискоморални същества, копие на идолите си. Истината е, че такъв ЕЛИТ не може да има ако народа не им се кефи, подражава и ръкопляска. Такива елити ги е страх от духовно богатите хора, защото те са най-големият им враг. Затова моделират обществото по свой вкус - обедняване (оскотяване, където няма място за душевност), насаждане на комерсиализъм, вместо традиционните семейни ценности и др. Инструментите на елита са не само медиите, но и държавата, където псевдополитическият елит съсипва образованието, съдебната система и здравеопазването, за да създаде един оскотял, прост и УПРАВЛЯЕМ народ! Бог да пази България!

да живее Листопад

няма такава досада като тази, не стига, че през ежедневието ни е пълно с тъпунгери, ами и в нас пак да ги търпя тези, а нова упорито бълват брадър след брадър...

Че кой изобщо се интересува от това предаване, та да го коментира изобщо....?

Просто нямам думи.Как ще искаме качествено поколение, поколение с ценности като им показваме не това с което ще ги възпитаме добре, а точно обратното.Категоричн съм този формат трябва да бъде спрян незабавно.Какво е това ръководство на медиите, като допуска това или просто вече няма качествени хора и трябва да бъдем в пълно отчаяние.

А се чудите защо аудиторията хареса турските сериали, ами то вече до гуша ни дойде от простотия и пошлост от риалити шоута.Този път надминаха всякакви морални граници, да се чуди човек наистина ли това е представителната извадка на българите или е обрана утайката на обществото?

Разочарована съм,защото това,което покава НТВ не отговаря на претенциите за висок рейтинг.Този формат би трябвало да се излъчва в 0 часа,защото простотията и порнографията идват в повече във времето,когато цялото семейство вечеря,а в това време на порно актрисата й се е приискал секс пред камера.Е? Какво ще кажете,господа от СЕМ?

Авторските права вече изтичат след 70 години :) Иначе сте прав.

SEM da se sezira i da spre tazi prostotiq.gorkite deca

Възмутена съм ,от пошлостта на тази гадост,и ники кънчев откъде го извадиха от нафталина....ужас и децаНова тв стигна ...много далече, къде е СЕМ...СЕМ, а?! в прайм тайма и деца вътре...повръщам!

Да бе да,а пък влиза в Биг Брадър за 200 000лв. и един мижав апартамент.

Ники, Ники върни ни Стани богат стига с тая простотия...

Е, като чета този форум си възвръщам вярата в здравия разум на българите!

ЕХО............МАХНЕ ТОЯ БИГ БРАДЪР..........ИМА ЛИ НОРМАЛНИ КОИТО ДА ГЛЕДАТ ТАЯ ПРОСТОТИЯ?

Защо не го махнат това предаване най- накрая!? Нова телевизия се излагат само. Напоследък хич ги няма. Жалко...

Това списание не фалира ли? Така е,ама друг път..

Да не би лично да я познаваш, та си толкова категоричен/на? Сигурно те е яд, че не си бил/а на нейно място да приемеш. Те тия от твоя етнос са готови на всичко.

v amerika nqma podobno realiti shou. to e zabraneno sus zako. tam se smqta za prestuplenie da abortirash kamo li za rodish za pari. big bradur e pulna sperma, kato pove4eto shouta. samo slavi e jelezen

p1lni prostotii ! abe , tiq hora normalni li sa?!p1lna pornografiq ! i tova go gledat deca!

Как4ето (24.03.2010 г. 11:14ч.), риалитито как хората се убиват за пари го прочетох описано в един разказ - Цената на риска. Автор Робърт Шекли. Имаше и филм - френски. Казваше се Награда за опасността. Предполагам, че разликата в заглавията се е получила при различните преводи на оригиналното заглавие The Prize of Peril. Очаквам риалитито да се появи 2056 година. До тогава ще са минали 50 години от смъртта на автора и никой няма да може да предяви някакви претенции към идеята или името. Предполагам, че до тогава ще е приет Закона за Доброволното Самоубийство. Пък може и да не е. Продуцентите все ще измислят някакви вратички. За да откажа дъщеря си от тъпнята Биг Брадър се наложи с цената на няколко скандала да я накарам да прочете 1984 на Оруел. Всъщност трудно беше да я накарам да започне. След това я дочете с интерес и влезе в групата на противниците на шоуто. Не знам дали знаете, но първото издание е точно 50 години след смъртта на Оруел. Просто тарикатите не им се е плащало за авторки права и поизчакали.

Kak moje da se odobrqvat takiva predavaniq i da se predstavqt v nai-gledanoto vreme. Tova e prosto nedopustima gavra sus normalniq zritel. Po6lost, grubost, arogantnost, prostotiq i otvratitelna manipulaciq na ob6estvenoto mnemie. Pozor za nova tv, za producenti i celiq ekip na predavaneto!

този наш народ е оглупял,това предаване е за луди,каква вечер би имал след това на екрана,това ли ни интересува в 21 век......ами децата ни.Трябва да се забрани този цирк отвсякъде.Къде е СЕМ!

БИХ,КАЗАЛ САМО ЕДНО:ТАЗИ АКО И ДАДАТ ТОЛКОВА ПАРИ МОЖЕ И ДА Е МИНЕ ЕДНА БОИНА ВОЙИСКА ОТ ВОИНЦИ:)ГОЛЯМ СМЯХ(ОТКАЗАЛА???)ДА БЕ ДА БУЛГАРИНА ПАСЕ ТРЕВА,АЙ СТИГА С ТЕ ЕВТИНИ РЕКЛАМКИ ДЕ:))

Наистина е гнусно. Нико Тупарев тоя път показа пълно погазване на всякакви ценности, оставете морала.

До преди дни Булсат ни предлагаше два порно канала.От понеделник станаха три с нова телевизия.Като гледам новините в 19 ч винаги съм наштрек да не дадат некс по време на новините.

В най-гледаното телевизионно време гледаме психарски филми, порнография, садистични убийства, измислен паунообразен елит и т.н. целейки да ни държат в подчинение и страх , да се чувстваме тъпи и второ качество хора.

много сте злобни беее. на вас нито са ви предложили, нито сте отказали. при 100 канала избор що гледате нова, а клюкари, интересно нали, пък и езиците си чешете. голями моралисти, голямо нещо, кой знае кВи боклуци сте в мизерния си животец. хвърляте каманяци, а Бибилията или нещо друго да сте прочели, задръстеняци, всичките лъжете, ама сте води ненапити

СРАМММММММ И ПОЗОР ЗА НОВА ТЕЛЕВИЗИЯЯЯЯ ДА СИ ВИДЯТ РЕИТИНГА НА ПРЕДАВАНЕТО И ДА ГО СПРАТ. НЕ ЗНАМ КОИ ЩЕ ПРАЩА СМС ЗА ТЕЗИ БОКЛУЦИ !? САМО ЛУД МОЖЕ ДА ГО СТОРИ