Вижте концерта на AC/DC през погледа на феновете

Националният стадион "Васил Левски" едва побра феновете на рок легендите AC/DC, които изнесоха концерт в София тази вече, 14 май.

Обратно в новината

Коментари - Вижте концерта на AC/DC през погледа на феновете | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Невероятен концерт,невероятно преживяване.Велики са!На всички ,кото плюят по тях ,мога да кажа ,че ги съжалявам искрено.

Смешниците да си пишат на Планета тв и да си слушат онези изроди и порно тъпачки от сорта на Азис и т.н. Незнам как не ви е срам. Кой ви иска ориенталските мисли!?! Концерта беше велик,добре ,че се случва и нещо нормално в нашата ненормална държавица с ненрмални закостенели хорица!

Какво въздишате на едни старчоци /алкохолици/, които само цвилят тоя певец да не е евнух и оня подскачащия с китарата беше с на баба ми шортите но с надпис голям стриптийз на 60 годишен дедка.Това ако е концерт здраве му кажи. Тук билетите бяха скъпи за група която музиката липсваше една и съща на всяка песен кефите се на пиротехниката но не сме отишли да празнуваме нова година а да слушаме музика на живо живото го имаше но музика липсваше не съм доволен успеха на концерта се дължи на еуфорията че ние в България не сме ги гледали никога а не защото си е струвало същата недодяланост беше на Мадона но тя пее поп. Просто концертите на големите преминават в едни ефекти на уеб дизайна и анимациите а не на мелодии, текст на песни а да не говорим за разсеяността на изпълнителите ходят по сцената като мухи без глави не координирани действия.Разберете трябва да се изисква от нас потребителите пълен професионализъм от изпълнителите иначе само си даваме парите а те не са малко говоря за транспорт билети и т.н.Вижте концерти в САЩ как протичат и ще усетите разликата.

Дали пък зад ника "колю" не се крие Меглена Кунева? С тия потребители изби рибата! Смешник!

Тоя па се изказа

Просто си сбъркал мястото! Това са AC/DC ,а не фолк - певачките!

Коле, Колеее.... пак си объркал хапчетата май?

Ти си просто форма на прасе - не се напъвай да разбереш нещо, за което не ти е даден мозък. Плюскай прокиша и слушай планетата ...

Скъпи съмишленици, обичащи рок-а, моля не обръщайте внимание на евтините провокации на чалга-феновете. Оставете ги да се забавляват с "прекрасната" си музика, печелеща симпатиите на знаете кого...

Много ме радва, че вече трети ден не спират добрите отзиви и коментари за концерта в нета. Мисля си, че все още има надежда в тази прекрасна страна и ш....а държава.

Уникален концерт.Много емоция,невероятен адреналин..... Велики са. Почивай в мир Рони.Оставаш в сърцата ни.Поклон.

Концертът беше велик! На тези, които не го оценяват, проблемът си е техен... Според мен, София никога не е виждала и няма да види такова шоу! Преживяното на стадиона не може да се опише с думи! Браво на AC/DC, продължавайте в същия дух!!!

Бях на стадиона и не съжалявам за нито една стотинка, изхарчена за билета. Съжалявам че не взех детето да види и преживее то това, което изживяха майка му и баща му. Велико!!! И друго ще кажа, аз простотия и ексцесии не видя, евала пичове, култура на държание от всякъде. Не е като да си в чалгията - пиене, едене и драйфане. Дай боже пак да ги видим скоро в БГ и не само АС/ДС ами и много други велики рок групи. Защото чалгаджийка не знам дали ще се раздава така за публиката си, но ТЕЗИ ВЕЛИКАНИ го направиха и ни напълниха душите и оставиха незабравими спомени и невъзможни за обяснение емоции. Абе това си е ЛЮБОВ.

"СНОЩИ КАМБАНИТЕ НА АДА ОГЛАСИХА ВЕЛИЧИЕТО НА РОКА!! " ти добре ли си ?

Какво да кажа. Може би AC/DC не са велики. Може би не са богове. Но, те просто оправиха времето в София за деня на концерта, кацнаха, направиха страхотно шоу и отлетяха. Бързо, изпипано до последния детаил и безапелационно. Втори техен концерт гледам. Просто страхотно. R.I.P Ronnie James Dio. Ще ни липсваш!!!

Музиката би трябвало да изкуство.Предназначена е да бъде такова. Но това На ACDC е всичко друго но не и изкуство. Не случайно името им е такова. Рев, трясък, липса на музикалност, звуци. Но всеки има право да коменнтира каквото и иска и да слуша каквото си иска.Щом има почитатели тази кнази-музика, значи има правдо да съществува.

Замълчи глупако

Отиди да гледаш изкуствените балкони на фолк певачките! За тебе явно това е изкуство. Вземай кюфтетата, бирата и изрусената силиконка и бягайте да се прехласвате пред Мара отварачката и тем подобни кухи патки! И недей да пишеш там където не ти е работа!

Музиката на AC-DC ще остане вечна, по подобие на Египетските пирамиди. Сигурен съм в това. Ти не си виновен, че не можеш да ги оцениш. Просто капацитетът ти е толкова.

Като не ти харесват ACDC какво правиш тук ? Тук коментираме концерта !!!

Концертът бе велик но сърцето ми потъна в скръб - Ronnie James Dio е мъртъв и няма да го чуем и видим никога повече. Почивай в мир Dio!

уникално!

Уникално шоу, невероятна атмосфера, велики творци и надежда, че още има шанс за България-60 000 души /и повече, ако сметнем и тези около стадиона/фенове на рока, а не на поп. Моля, ако някои е обърнал внимание и знае да ми отговори, каква музика и на кого изпълваше стадиона след като се прибраха "Конкурент" и до излизането на AC/DC-нещо като ритъмен блус, но не съм сигурна, беше много приятна и бих искала да разбера на кого е. Благодаря ви !

Чалгаджийките нямаше ли ги, как можаха да пропуснат такова светско събитие деба?!!!!

A ДНЕС СИ ОТИДЕ ОТ ТОЯ СВЯТ ВЕЛИКИЯ РОНИ ДЖЕИМС ДИО... R.I.P.

не съм фен на АС DС, още по-малко съм фен на чалгата, бях на концерта и нямам думи, супер преживяване. За публиката да не говорим!

абе аз ходя ли да ви плуя тъпите чалгии-НЕ !!!!! Тук коментарите се пишет от фенове , така че другите да ходят да си слушат чалгата. за концерта е още нямам глас , беше велик!!! И всичи разбрахме ,че сме шибаняци :D

krasimir

това е първия ми концерт и нямам база за сравнение, но мога само да кажа че беше велико.Такава емоция и адреналин не са ме разтърсвали никога.Хиляди хора видяхме на живо най-великата хард рок група изобщо, с която израстнахме като деца.Невероятни музиканти и шоумени, ефектите ,звука и всичко останало беше страхотно.Който не е бил на концерта може само да съжалява.Ще го помня цял живот. For those about to rock i salute you!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

На 63 г. съм и благодаря на бог, че сбъдна една моя 30 годишна мечта. Не знам до колко си давате сметка какво се случи в петък вечерта на 14.05.2010 г. На тези които го осъзнават поклон. Другите просто си замълчете.

Взимаш ми думите,приятелю,аз съм на 45 и те разбирам отлично.Това ще го помним докато сме живи!

харесвам ац/дц но обозавам дееп пурпле,раинбов и чакам бразен аббот

не знам кой ще даде 130 лв за билет на лепа брена

Ти беше ли там?На терена,пред сцената,срещу сцената?Пя ли заедно с тълпата глупако?Или седя зад сцената в сектор Г да смяташ колко седалки има?...Малоумник!

изчетох коментарите и останах много разочарован за воината мегдо чалга и рок обиди обиди няма смисал знам само едно рок ще се слуша винаги това е класика както и бетховен мозарт и др. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Снощи Рая беше слязъл на Васил-Левски! БЛАГОДАРИМ ВИ МОМЧЕТА! OT AC-DC!

много сте зле модераторчетата...явно критики на концерта не са позволени...

Моля веселящите се 2 етажа под мен да сменят чалгата и да продължат с нещо по темата.... Май няма как да се случи това на село па макар и красно.

Аз не съм много голям фен точно на тази музика, което не означава, че харесвам чалга. Мразя страшно много чалга. Харесвам поп- музика и хаус. Въпреки това много ви се радвам на ентусиазма както се радвам, че такава велика група посети България. Чак малко почвам да съжелявам, че не отидох на концерта. Сега като чета екзалтираните мнения разбирам от каква значимост е тази група. Иначе вчера преди концерта в района на Орлов мост където живея и аз беше пълно с фенове с тениски на АС/ДС и наистина се зарадвах на ентусиазма имБраво на публиката, която разбирам, че е била супер! Радвам се за вас и за бг!

хелло бг рок фанс,просто настрахвам и страшно се кефя,като чета коментарите ви.наи-после да има тема за ,която хората да пишат така ваудашевено.аз сам сапричастен кам вас ,защото имах невероятното удоволствие да присаствам и на двата цонцерта на ац/дц в массачусетц .още една сбадната мечта,която чаках от з0 години.трагнах си от бг седмица преди концерта им,но ми стигаше да гледам плакатите по софя.тханк йоу со...со муч ац/дц. ац/дц форевер

Ще помня този концерт винаги! Една моя огромна мечта се сбъдна - видях ги на живо!Благодаря им за заряда,музиката и тоталното раздаване за публиката!

Жалки, тъпи, чалга-силиконови парцали, можете само да сънувате нивото на рок титаните AC\DC!!!

браво жорко!!! оставят те без дъх, с широко отворени очи, невярващи, че това наистина се случва, а на солото на ангъс в един момент насъпи такава тишина.................нечовешко.....!!!!!!!!!! ....а в българия на концерт наистина атмосферата е по-уютна, приятна, публиката е топла и гостоприемна....

ПОКЛОН !!!!!!!!!!!!

Хубавото е , че такива събития дават отпор на простотията и чалгата в България. Но нека не коментирате , че Металика или Депеш Мод трябвало ряпа да ядат! И двете групи са дали на музикалната култура малко повече от Ди Си , така че уважавайте и другите велики музиканти!

супер,че в София се случи такова музикално събитие,което да покаже на 20 годишните,че не всичко е чалга и R'N'B,хип хоп и други бози.Но все пак горчилката за мен остава,(аз съм от т.нар. музикални помияри).Искам да кажа,че през годините съм слушал и ДИ/СИ,и Деф Лепард,Хелуин,Бонфайър...но също така съм слушал и Блър,Мюс,Рамщайн,Лайбах...абе питайте по-добре какво не съм слушал :)Просто в 1 момент решавам,че дадена група няма какво да ми предложи повече,(а аз съм способен да си слушам любимо парче в колата 3-4 месеца до втръсване.)Та в 1 момент всичките тези "динозаври","крале на рока,метъла, попа и не знам си кво")ми се сториха по детски смешни.Защо трябва примерно да се мъкне някаква камбана по концерти(ХЕЛ БЕЛ),защо трябва всички да са със запалки в ръце и да пеят с групата,не чувайки тези,за които са си платили,защо трябва да се обявява по радиото примерно"Днес град Бургас ще бъде разрушен...",защото еди кои си...титани на рока,ще ви"разкъртят",ще вдигнат напрежението до незнам си колко волта"...да ме прощава Васко Върбанов с неговите помпозни анонси.Та така,мисля че един истински фен на истинската музика не е нужно да бъде разкъртен и раздрусан от висок волтаж....това е за 14-15 годишни,айде до 20...ама разни чичковци,(какъвто вече ставам и аз,да ми куфеят)...смешно ми се струва разбирате ли!? P.S.ето ви 1 линк за 1 група,която през всичките 25 г. от съществуването си не можа да ми омръзне,която издаде 9 албума,всеки от тях със свой дух и настроение,която не дойде в България никога,но събра 195 000 души на стадион Маракана в Бразилия... http://www.youtube.com/watch?v9k5DFwiUAzI&featurerelated

Невероятен концерт. Публиката беше на ниво, а самите AC/DC бяха велики и показаха защо наистина са такива. Всичкото това нещо ще се помни винаги

Нямам толкова суперлативи за концерта. 2 неща бяха кофти само. 1- че диси си тръгнаха и 2- конкурент. зад мен през 3 реда бяха БТР. и се питах защо са зад мен, като трябваше да са долу на мястото на недоразумението конкурент!

М-да, БТР определено щеше да е идеалния избор ....

Велико,колосално,грандиозно!!!Една мечта по малко!Излишен е всеки коментар!Щастие,усмивка,удовлетвореност!Все неща които ни липсват в България...!Те ни ги дадоха!Нека да бъдем малко от малко благодарни...! ...Поне!

Няма как да са били 60 000. Седалките са около 44000. Сектор Г е бил празен, а там седалките са 11000. Така че няма как да се съберат 60000. Вярно е, че на терена има хора, но пак не е възможно 60000 да са присъствали.

4ове4е та ти дори не си бил . бяха повярвай ми .....

Бяха 59 999 души, ОК?

Заради такива деградирали сатанисти, трябва да се забрани музиката. Да се пуска по три пъти в годината и то само Моцарт, Бах и Бетовен. До такава степен сте си изпържили мозъците, че не виждате, че приликите между тази музика и чалгата са много повече от разликите!

Ти пък кво можеш да ми кажеш за Моцарт,Бах или Бетовен ,ма овцо.Господи дай ми търпение,защото ако ми дадеш сила ,ще избия всички идиоти,като тая овца.

Поклони се , но с гръб към тях.Тогава ще усетиш как ада влиза в теб..........

AC DC AC DC AC DC AC DC AC DC AC DC AC DC AC DC AC DC AC DC

А кога ще дойдат най-великите род динозаври ROLLING STONES в България ?

Густо беше, най-густата сцена от концерта на СОДОМ на Академик до сега правена в БГ, само дето пълно със селяндури, дето се бяха натряскали. До вчера и от днес ТЕ/селяндурите/ отново ще са по чалготеките и ще се друсат по масите ама ще си вика: ей бях на дис си на концерт .. пфу селяндури

Страхотна музика, страхотна сцена, страхотен звук, страхотна публика!!!! Поклон към бандата и към останалите фенове - толкова усмихнати лица не съм виждала на едно място никога в живота си. Ще помня този ден до края на живота си!

то всичко и написано (дори доста излишни глупости), но Ние наистина бяхме страхотна публика и съм сигурен, че тръгвайки си ДИ СИ са си казали: "Мамка му, защо чак сега идваме тук, пак ще се върнем!". сигурен съм!

Може да са страхотни музиканти, но това не маже да заличи факта, че се покланят на Луцифер, а музиката им възпява ада.

Ама че глупос!

Искрено се надявам, че сте пропуснали без да искате "т" от ГЛУПОСТ, защото тази дума е изключително елементарна и ако има хора които не могат да напишат думата "глупост" положението е трагично и потресаващо и няма смисъл нищо да обсъждаме...

Дрън, дрън

ха-ха-ха.а бе ти наред ли си бе.що не направиш опит да прочетеш някой текст на бандата.къв луцифер те е подгонил бе,нещастник.

ацие гръмотиевичка диецие са най-великитие на сиедми сиптември шъ пеят в "Приказкити" спичилети куверт със есемиес на кратиък номер "nomer" и тиекст "Планета" Слиед тях на сциене вьиступает таваришч Милко и настаящая женшина Азист

Тук някой се опитва да иронизира Хасково. Любимата ти ПЛАНЕТА ПАЙНЕР е от Димитровград.Това първо. Второ - тук не говорим така , както си писал, браточка, г'заре, ко'пле.Общо взето некъф си дет нЕма ниШо общо с РОКА !

концерта както и очаквах беше невероятен Металика грънци да ядат има много да се учат и пак няма да стигнат ТИТАНИТЕ в рока