Камен Во отпразнува рожден ден и края на телевизия „ММ”

Шоуменът Камен Воденичаров отпразнува рождения си ден на партито за края на музикалната телевизия „ММ” в „Радио кафе”.

Обратно в новината

Коментари - Камен Во отпразнува рожден ден и края на телевизия „ММ” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама наистина ли я закриха ММ тв? Защо бе?

Лилана е много сладка! Има естествена красота и прекрасна усмивка!

За поколението родено в началото на 80-те, тази ММ се превърна в една от малкото причини да пускаш изобщо телевизора. Толкова много хубави предавания имаше(искам, тема, мист, интерактив, кламер, фрактура), а сега ... само чалгия, не че има лошо да има чалгия ама като е само тя е показател за нивото на нацията ни. Надявам се един ден отново да има хубава българска музикална телевизия с предавания, гости зрителски обаждания...

Е, защо я закриха тази готина телевизия ?! Мама му стара, тука в тая държава само чалга-телевизиите са рентабилни !!!

MM беше страхотна българска музикална телевизия.Музиката беше атрактивна и разнообразна,а предванията и водещите-качествени.Не беше натрапчиво комерсиална телевизия,а различна и разнообразна!!!Тъжно е!

а защо спряха мм?

не си само ти аз съм напълно съгласенс тебе и също ми много гадно, че телевизията спира...остаха както каза Планета :(

ТЪЖНО Е, НО МИ ИЗГЛЕЖДА НА СБИРКА НА ХОРА КОЙТО НЕ СА СВЪРШИЛИ РАБОТА, ПЪК СЕ СЪБРАЛИ ДА СЕ ВЕСЕЛЯТ, ЧЕ НЕЩО ГО НЯМА (ЧЕРНОКОЖО ПОГРЕБЕНИЕ), А ЗА ЧАЛГАТА - ТАМ ВСЕКИ МОЖЕ ДА ОТКРИЕ СВОЯ ЛИРИЧЕН ГЕРОЙ, НАПРИМЕР ТЕКСТ ОТ ПЕСЕН: СОФИЯНКИТЕ ЗА ТЕБЕ ПЛАЧАТ ИЛИ НЕЩО ПОДОБНО, ТУК ВСЕКИ СРЕДНОСТАТИСТИЧЕСКИ СЕЛЯНДУР НАПИТ ДО КОЗИКАТА, И ЕБАЛ НЕКОЯ ГРОЗНА СОФИЯНКА, ЗАЩОТО ХУБАВИТЕ СТРУВАТ ДОСТА, СЕ ПОЗНАВА ДАВА ОЩЕ 10 ЛВ НА ДИДЖЕЯ, ОБРЪЩА ДВЕ САВОЙКИ, И Е НАЙ ГОЛЕМИЯ, И ЗА ТОВА ТРЪПНЕ ДА СИ ЧУЕ ПЕСЕНТА ПО ПЛАНЕТА, А ХУБАВА БЪЛГАРСКА МУЗИКА-МАЛКО, ДАЖЕ ЕВАЛА НА ЧАЛГАТА ДОКАРВАТ ДОСТА ДОБРО ТЕХНО, САМО ЧЕ ПОД ШАПКАТА НА ПЛАНЕТА И ЧАЛГА КУКТУРАТА. ТА ЗАТОВА НЯКОЙ НЕ СИ Е СВЪРШИЛ РАБОТАТА. ЗА УМРЕЛИТЕ ИЛИ ДОБРО ИЛИ НИЩО

Много, много жалко. Беше интересна телевизия с българска музика различна от заливаща ни отвсякъде чалга..

Айде вече остана само VH1. Пускаха много добри парчета MM, собествената им продукция не беше нещо особено, но се стараеха. На Роро предаването (интерактив) беше супер. Заля ни простотията, хора. Още един спортен канал, още малко чалга и риалити.

Поколения израснаха в домашна обстановка в която се леле чалга.Тва са последствията !

Е когато Тати е зам. директор на единственната телевизия можеш да си позволиш такива начинания! Аз пък съм избягал и не слушам скимтящите педали заревали като продължение на държавната политика:" Останете за да платите данъци за да издържате Абсурдистан" Духай Камене!!!

Лилана е толкова красива на таз снимка с много малко грим, Направо е уникална. Защо в клиповете я загрозяват

много жалко...

С ръка на сърцето мога да кажа, че и на мен много ще ми липсва тази телевизия.Наистина онези години ММ изживя истински апогей,и като музиканти, и като предавания,и като водещи.Силно се надявам някой ден, ако е възможно по-скоро да се намерят хора и пари и да възродят идеята за качествена българска музикална телевизия, а не след време да разказване на децата си, че чалгата не е единствения музикален стил.

Любо много те харесваме,страхотна музика иизпълнение.УСПЕХ!!!!

Спомням си, че благодарение на ММ българската музика (без чалга) изживя своя бум. Говоря особено за годините 2000-2004. Тогава даже се чудех откъде се намират толкова кадърни и некадърни изпълнителни толкова често имаше нови български клипове. Толкова хубави песни има оттогава... Сега има само Планета и следователно нонстоп ефир за чалгата. Как тия телевизионни продуценти не рабраха, че нещо за да се наложи трябва ефир, реклама и ПР. Чалгарията си има всичко това и виж кво става... Как тогава ще има модерна българска музика, като последния ефир за нея умря... По ММ имаше едно предаване - Интерактивно ... Колко интересни хора работеха и минаха там като гости... Жалко, Тъжно ми е!

Много добре казано! И на мен ми е много тъжно,че вече нямаме музикална телевизия,която да пуска качествена българска(а и не само българска) музика! И аз помня този период,за който говориш- имаше толкова много и нови БГ клипове, по самата телевизия вървяха супер готини и интересни предавания,а наградите на ММ си бяха страхотно събитие за всички меломани! Наистина много жалко,че ММ вече я няма...

Браво напьлно те подкрепям това беше една от най-добрите бьлгарски музикални телевизий според мен сьс нея са ми свьрзани много спомени от ученическите готини аз сьм убеден че рано или кьсно телевизията ще бьде вьзстановена, телевизия планета нищо не струва пред нея някой умишлено може би ги прави тези неща

Тъжно е, наистина.. много жалко...

перяха се пари в музикални клипове и затова имаше толкова много нова и скяпа продукстя *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.