Елена Йончева с фотоизложба от Сомалия

Елена Йончева организира изложба със 60 фотографии от Сомалия.

Обратно в новината

Коментари - Елена Йончева с фотоизложба от Сомалия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия снимки поместени тук нищо не струват! Все едно е снимало някое пионерче!

Ти пък знаеш ли за какво става дума? Това да не ти е художествена фотаграфия? Сбъркал си мястото.

Чудесно Елена!Ти си силна жена,няма друг журналист от БГ да е посетил тази гореща рискова точка!Успех!

Елена е хитруша , която винаги е била близо до номенклатурните " величия " и е успявала да извлече максимални дивиденти от това , под формата на спонсорство за филмите й / за което останалите журналисти могат само да мечтаят / или къщичка за половин милион евро в полите на Витоша . Явно умее да се пласира много добре. Иначе е безспорен професионалист и има голяма дъщеря , която живее в чужбина.

Работатае партийно обременена. Такива кат нея не виждат хубаво в техния живот, не оценяват постиженията им, не вярват на мъката им. Тя показва само простащина, мърлявщина, кофти физиономии. Не й вярвам, не я съжалявам чее била там. Не искам да я пращат някъде за да ми носи изкривена информация през комунистическата призма в главата й. Тук да стои и да снима големите постижения на Георги Първановия коминизъм, щастливи трактористки и многодетните майки героини на труда. Вперьод!

Елена е перфектна!Успех и здраве Елена!

повече теми ,за хора сато елена йончева ,една интелигентна ,жена успех в живота елена

наистина много добра журналистка. гледах неин филм. страхотен беше. жалко, че много рядко дават нейни работи и не знам защо като че ли избягва да се появява. може би има право или пък телевизиите не я канят.

В българското публично пространство рядко се среща комбинацията интелигентна и красива жена, която освен тези две качества е и успяла в кариерата си!!! Желая и да си роди/осинави деца, за да се завърши идеалната картина !

Трябва да сме горди,че имаме такива журналисти като Елена Йончева.Благодаря ти,че те има и от сърце ти желая много,много успехи в личен и професионален план!

добра журналска, добра работа *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.