Първите 10 песни се класираха за финала на Евровизия

На 25 май се състоя първият полуфинал на конкурса "Евровизия 2010" в Осло, Норвегия.

Обратно в новината

Коментари - Първите 10 песни се класираха за финала на Евровизия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

миро е талантлив. надявам се да се класира вупреки че песента е малко банална. а този фен от сурбия просто курти! всеки пут като го слушам се попикавам от смях :д *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тази година победител ще е Германия.Този конкурс е една голяма пародия.Песента на Миро е наистина добра но никой няма да я оцени,за съжаление.

Пожелавам успех на Миро и песента!

Определено Миро на фона на тези е доста разчупен. Все пак повечето песни бяха наистина типични за дадената страна. Примерно Сърбия - Брегович. Какво да кажем . Или пък Гърция -ефектна песен,макар и малко кръчмарска. Но много хубава. Определено от тези,които са се класирали не виждам кое й беше хубавото на песента на Албания или тази от Португалия?Ок,момичето от Португалия имаше хубав глас,но песента не струва.It sucks ,както казват британците.Определно Миро ще направи добро впечатление и мисля,че ще стигне до финал,само че както казват хора по форумите(чуждестранни форуми) , мааалко в повече им идва това "ооо" . Кво да се прави и аз мисля така,ама късно вече......Успех Миро !!!

Успех Миро ! Ти си най добрия.

Всички трябва да стискаме палци за нашата песен!УСПЕХ МИРО!!!

публична таина е, че класацията отдавна се решава по "съседски" принцип. жалко че нямаме такива; всичките са вече в групи (македония със страните от бившата югославя; румъния с молдова, гърция - с кипър) трябва да се борим сами! успех, миро! стискам ти палци!

принципно си права ама Гърция е обикновено с нас

Песента е много хубава и Миро е талантлив. Мога само да му пожелая успех.

Много ще се радвам да спечелим, но за съжаление май няма как да стане защото нямаме пари.Но все пак УСПЕХ НА МИРО !!!!

Гледам,имаше 3-4 песни,при които размахваха криле,както при нашата песен.Май много стават ангелите.

Концертът ми хареса.Който не го харесва-да не гледа.

na Finlandia beche nai hubavata pesen ...e stom ne ia pusnacha .........Evrovisia e imalo do 1969 ......posle....

Миро е много добър изпълнител - гласови данни,визия,хъс.. На Евровизия са се явявали невероятни бездарници,но са стигали предни позиции..така че да не си говорим глупости, ще стане това,което се случва всяка година..При всяко положение,обаче, нека пожелаем успех на Миро и стискаме палци!И сме по-красиви, и сме по-добри! :)))

снощните песни направо са критични.Успех на нашата песен.Заслужава го

Жалко само за песента на Македония! Толкова добро изпълнение, смислено послание и грабващ ритъм другите песни нямаха. Какво ли е гледало журито снощи? А всъщност, какво представлява то?

Много съм изненадана от въпроса ти и реших да отговоря. Какво представлиява журито на Евровизия? - Ами група расисти, които мразят особено много хора от Източна Европа. Странно е че не си го разбрал до сега.

Този конкурс е геополитически. С песента си Русия сякаш каза: "Ето, на, няма значение какво пеем, пак ще стигнем до финала!" Толкова бездарна песен не бях чувала! Явно за да пребориш държави като Русия, Сърбия и Турция, трябва да имаш силно, динамично парче като на Гърция. Такива композиции и ритми грабват незабавно вниманието на зрителите. Успех на Миро, но следващата година трябва да изпратим Преслава с песен като нейната "Дишай"

Тази година за пръв път от 13 години не гледам "Евровизия". Когато започнах да я гледам през 1997, това все още беше конкурс за песен и на него участваха истински певци с истински, хубави песни, а бездарието се наказваше. С времето конкурсът се изроди, за да се стигне до днес, когато това вече не е конкурс за песен, а за циркаджийски изпълнения. Повечето от певците не само нямат връзка с пеенето, някои дори май нямат и връзка с централния мозък. Песните са изключително слаби - музиката е прекалено досадна, комерсиална и невъздействаща, а текстовете са пълни безсмислици. А като се появи някоя смислена песен, тя на практика няма шанс да се класира напред, защото циркаджиите я избутват. Преди няколко дена четох интервю с Желко Йоксимович, който казваше, че успехът на "Лане моjе" се състои най-вече в това, че истинска песен е успяла да пребори цирка и да стигне до 2-ро място. Какво повече да кажа? Чух по интернет част от песните тази година и ми харесаха само 2-3. Просто вече няма смисъл човек да си губи времето с този конкурс, на който от няколко години насам властват безвкусицата, кичът и бездарието. А нашите изобщо не искам да ги коментирам. Само Елица и Стоян се представиха достойно, всичко останало беше излагация. Дано Миро тази година има успех. Не харесвам песента му, но нали е българин, нека го подкрепим. В крайна сметка, като погледнем внимателно, не само ние сме се излагали на "Евровизия".

Абсолютно си права!Снощи все-едно гледах цирк!ТТо не бяха търкаляния по сцената,подскачания, а за пеенето нямам думи

Първия полуфинал беше много слаб. Нашата песен е по-добра от тях! Успех на Миро !

Ми кво пък, Миро си е готин и песента е готина. Пак ни ... тинтири минтири ... Миро, горе главата, и стига ние българите сме оплювали собствения си народ. Миро е един от нас, а що помия се изля още тука, в собствената му страна и чакаме чужденците да го одобрят. Не уважаваме нашто си, себе си, а чакаме някой да ни уважи. Аре стига, че ми писна от простотия!!!

Съгласна съм с Вас, Ленче. Не може да плюем в собствения си сурат и да очакваме другите да ни потупат по рамото. А относно Миро-момчето има вид (метросексуален), сиреч вървежен из Европата. Песента също е доста комерсиална и в стил Евровизия. Аз очаквам да стигнем /Миро и България/ доста напред в тазгодишното издание на този музикален формат. Късмет и горе главата. Ако не се уважаваме сами, други ще ни........"уважават" доста брутално.

браво, натали! много си права и те подкрепям изцяло. много ми хареса репликата ти: обективна, критична и истинска. и патриотична, разбира се - точно от такава имаме нужда в момент като този! успех на миро и българия!

Русия беше най-голямото недоразумение което се случи на първия полуфинал! Щом преминаха успешно значи всички коментари са излишни и всичко зависи от коя държава е изпълнението. Миро е успешен, но е от България...

90% зависи от броя на имигрантите на съответната държава. Словакия и Естония имаха що годе оригинални изпълнения, но са назад в листа на имигранитите.. ние имаме малко повече май..

Мега тъпотия драги зрители!!!

Гледах снощи първия полуфинал и направо беше трагичен :Р Толкова ожесточена борба за последното място не съм виждал :) Повечето песни нямаха никаква мелодия, за текст да не говорим, че и певците бяха слабички. Даже скучноватите протяжни балади ми се видяха страхотни сравнени с общото бездарие.

съгласна съм !!!

... а Германия къде са ?

Германците, доколкото си спомням, автоматично се класират.

Те са от "великите" и според регламента се класират "по право", заедно с Франция, Англия и още 2 страни.

успех на нашата песен и на Миро:))))))))))))))))))))))))))