Гала, Анелия и Жени на премиерата на ”Сексът и градът 2”

Гала, Ива Екимова, Анелия и Жени Калканджиева влязоха в ролите на четирите героини от култовия филм.

Обратно в новината

Коментари - Гала, Анелия и Жени на премиерата на ”Сексът и градът 2” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

този тъп филм с грозните си изпълнителки /наи-вече сара/ и с тъпите си подражтелки...немея, нямам думи. кухи леики отвсякъде

И на кой била идеята за тази пародия? Много са смешни горките.

ПО ПОВОД НА ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ И УЧАСТНИЦИТЕ В СЪБИТИЕТО, МОГА САМО ДА КАЖА: ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА! И Е ОТ СЪРЦЕ:-)

Прекрасни жени са българките. Шоуто е забавно и с вкус. Изборът на кавалер е чудесен. Забавлявайте се!

Простотия, кич, пародия, суета...

Четири нагиздени домакини :)

Ако Кари разбере коя и е двойничката, ще влезне в манастир от мъка.

Само да ви кажа, че стайлинга беше от Peek&Cloppenburg. смятайте що за стилисти имат. само Анелия беше добре облечена.

анеля е направо богествена! всички са страхотни!браво!!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

едни и същи остарели муцуни непрекъснато ни се натрапват в родния ефир, и печат-същите тези си прескачат от предаване в предаване,от списание в списание,подаряват си подаръци,правят си комплименти,българино престани да се покланяш на фалшиви идоли,,,

що не казаха, че ще има карнавал?

"Жалък народ, калцунен "хайлайф" +1 !

Колко мъка има по тоя свят, Боже...

абе тези не разбират ли колко са безинтересни,а на моменти даже комични...

много са далече нашенските дами от "сех анд тхе цитъ"!!!! не знам на кого точно искат да подраяват, но изглеждат доста опарпани!!! залко за стилистите и пр!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Уффф, селяния до шия. Аз пък бях на премиерата в Лондон и видях истинските актриси, а не тия кифли.

господи, субери си вересиите! но цоммент! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

тия всичките са от село, така че секса на село е по доброто заглавие

Смях в залата :-)

е такава вече простотя няма...ебаси излагацята, на нищо не приличат особено пак гала която се е опитала да се облече екстравагантно като кери обаче резулатат е грозна картинка. поне някои да им беше помогнал в избора на дрехите. а изобщо за какво е нужно това??????????????

Ама тия 4-те нямат нищо общо с филма нито по външност, нито по облекло. Ама с такава стилистка като Кремена какво да очакваме. Орлин Горанов явно го е ударила яко кризата, за да приеме да присъства на подобен цирк и то в ролята на дресьор на пепелянки :)

Освен да плюете и обиждате друго не може те ли ?! Все всички са ви криви вйе да не сте префектни ? Я се погледнете в огледалото, но внимавайте да не се напука . Само злобеете , при вас човек ще затъпее.

Не злобеем, а само се забавляваме. Това е истински фарс, при това евтин. А що се отнася до затъпяването ти, едва ли има повече накъде.

Искрено се развеселих! Такъв цирк отдавна не бях гледала!До къде я докараха набедените за "вип персони" от женски пол на БГ хайлайфа...да будят само смях у хората.На възраст го докарват - леко позастарелички - точно като героините от филма и също като тях изявени и талантливи в определена област......хахаха

Каквато държавата такъв и елита,кво се противите?!А това с лаптоп4ето е просто покъртително.Направо се просълзих!!!

Хахахха.....Боже, колко мъка има на този свят. И защо им беше на нашите да влизат в образите на героините от филма? Какво общо има Гала с Кари или пък Ива със Саманта?

Жалък народ, калцунен "хайлайф"

смешници

Абсолютна пародия и несполучлив опит за подражание.

ха-ха-ха

лелел какава изненада - изтеглила името на кремена, ау каква случаиност, ще се просулзя........ *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

пълен кич като силикон в черепите

да да, жени калканджиева има много общо с миранда (адвокат), няма що!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ами Кремена да вземе да подари лаптопа на някое бедно детенце. Снобария до шия.

Абсолютна простотия ...

Вече ми се повръща от Гала и нейната приятелка Кремена Халваджиян.