Весела Тотева се завръща от Израел с нови идеи

Красивата екс ТВ водеща Весела Тотева се завръща от Израел в София, за да представи по оригинален начин новата есенно/зимна колекция на марката си Vincit и обновения интериор в софийския бутик.

Обратно в новината

Коментари - Весела Тотева се завръща от Израел с нови идеи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е какво да прави, ще мисли разни идеи, като няма какво да прави там по цял ден, поне да измисли нещо

А защо не си остана в Израел...тъкмо една силиконова и безмозъчна, е и застаряваща шаврантия по-малко. Аман от свеите идеи на разни кухи лейки!!! Да й направи нейният ритнитопковец един магазин или салон, тада си уплътни врмето с идеята, че управлява нещо и да вземе да миряса поне за малко.

Девойката не става за екран и фотосесии.

Това не беше ли "съпругата" на някакъв бивш футболист от "Левски"? Помня я като млада напориста отварачка в някакво среднощно предаване за лесни и бързи пари уж.....Оттам ли се издига новият ви "ВИП-елит", или още идва от депо "Станьо Василев"?

Mоля, отразете откриването на модната колекция в бутика. Mного ми е интересно кои толкова известни личности и журналисти сте присъстват! защото там освен няколкото плеиметки, чалга-певици и футболни половинки, други клиенти не влизат!

защо не мога да се сетя какво точно води..

беше водеща на нощно предаване с импулсни телефони ;)

на кого тоя вампир му се видя красива

абе вие луди ли сте?тази е тотално безмозачна,работил сам с нея,интелегентна е колкото кокошка.явно си плаща за да има талав блог тук.а за красива-да не говорим.всеки може да я види какава е хубост

Офффф, аман...

Чак красива - не, но и пожелавам успех и дано да е намерила щастието с този футболист