Тоалетите на БГ звездите на сватбата на Надя и Константин

Своеобразен моден фестивал спретнаха попфолк звездите на сватбата на Коцето и Надя в петък.

Обратно в новината

Коментари - Тоалетите на БГ звездите на сватбата на Надя и Константин | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чалгари.... какви ти звезди. Дир-а трябва да пуснат секция "Провинция" и там да публикуват за този псевдо-хайлайф. Тоя Коцето има доста селска мутра, ама какво да очакваш от изпълнител тип "Ти си само 8-ми клас...". Иначе може да е пичага, ама си е прост чалгар.

Отдавна не бях ходила на цирк, а и защо да ходя, като видях тези снимки и да ви кажа ме е срам. Малинка от каланетика ли идва? Вмирисана ми се вижда в това клинче и потник. У Ж А С драги зрители, ГОЛЯМА ИЗЛАГАЦИЯ ОТ ВСИЧКИ. ПРОСТО НЕ Е ИСТИНА. КОЦЕ - НЕ ГИ КАНИ СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ, А ТИ СЕ ИЗБРЪСНИ!

Надя е супер готина мацка.

Аз пък се чудя за какъв чеп му е на Косьо да се жени?

Особено певец.

Ужас, грозотия, показност и липса на вкус. Но от фолкдиви друго не се и очаква.

какви са тези циркове бе хора... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

за моя изненада, повторно разгледах снимките и разбрах, че на последната снимка не са стилните кумове,оито не са чалгари, а шаферките, коиkто ми приличат на лияна и мара отварачката:-) но те поне са облечени като за сватба...:-)

софито марова с малина ме втрещиха:-) софито как може да заголи бял баджак в черна рокля на точки...? да беше отишла на солариум да направи бронзов тен, 'щото тена и е шофиорски като я гледам така...и тези сандалки... грозна работа...малина танциорката не свали тези дънки и този потник- сигурно спи с тях ... и с по - малко пари може да бъде елегантна една жена - иска се усет. и нелина изглежда смешна с тези цикламени обувки...наи - stilni sa двете дами от последната снимка - кумовете, които разбира се не са чалга звезди.

нелина цепи мрака...........каква комбинация на цветове,тоест на нюанси хахаха

Костюмите на мъжете трябва да са с вратовръзки, а не разголени. Жените трябва да са с елегантни рокли, без да придизвикват по- голямо внимание от булката. Андреа вероятно си е гепила няколко шишета за изпът в торбата. Нелина дразни апитита на сложеният на сексуална диета Коце и завист у дебелата Надя.

Ама то не се ходи на сватба с черни ежедневни рокли и големи чанти. В DIR явно Андреа плаща, щом като не трият похвалите за нея. Аз нямам нищо против Андреа, момичето е много секси, но поне да се научи как се ходи на сватба.

а от всички наи-бяла е софи маринова... останалите са оранжеви... златка и андреа са тругнали с пазарските си чатни, да се фукат че имат LV, обаче на сватба се ходи с малка clutch чанта, без монограм, девоики... p.s. наи-скъпите LV чанти са без монограм, обаче е проблем, защото е трудно да се фукаш с тях

именно! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абсолютно вярно!! Това и аз исках да кажа за чантите!

Без да искам прочетох "Тоалетните на БГ зведите..."

А КЪДЕ СА ЗВЕЗДИТЕ?

Нито тоалети видях (заслужаващи внимание), нито звезди?! Какво ли означава заглавието?!

А къде е Преслава

Не, сериозно - това тоалети за сватба ли са или за магистралата. Наистина не съм разбирач, но тези тоалети като най-добри или като най-лоши ги показват.

Бъдете живи и здрави, дълъг семеен живот.Константин е човек от народа и много добър певец.

Андреа много елегантна!! Галена супер посредствена и зле, тази обикновена физиономия не може да се промени никога, от цървул трандафор не става каквото и да облече... Сори

Булката е много мила, с хубава рокля, но прическата й е ужасна. За дамите от снимките не намирам една да се откроява с вкус и стил. Тоалетът на Андреа - черен костюм, червени обуви и... кафява чанта?!?, абе да са живи и здрави всички. По-важно е, че сигурно е било як купон.

Ха-ха. И аз това забелязах. Тя е тръгнала направо с пътната чанта.И някакви препратки LV .

Важното е циците и да са на показ... ;)

е какво сега, бившата любвниза златка (докато беше с раина, сега не знам) ли си поканил..еи мнг нагул..ще го сусипеш ти това наде... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Той щом един път се е научил да тъче на два стана, едва ли ще се промени... Той се подигра с Райна навремето.... Дано да не стане така и с Надето.

Чалгария! А Константин ако мисли, че с тази брада е по-мъжествен просто се лъже. Изглежда зле по този начин.

Коцето има много ЕнтелЕгента физиономия - като продавач на домати на селския мегдан!

какви звезди бе,селяня и разврат. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.