Лияна: След Благой няма да мога да се влюбя отново

Съществуват много догадки за това кой всъщност е прекратил бурната любов между Лияна и Благой. Лияна разкрива истината за раздялата им пред списание „Максимум”.

Обратно в новината

Коментари - Лияна: След Благой няма да мога да се влюбя отново | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тъпа,грозна,нагла и смешна

много е хубава, да й се чудиш на акъла с който се е хванала с тоя грозник благой

Много красиво момиче ,браво на природата ,че зъздава такива красоти

Най-красивата Българка!!!Обичам я!!!

Благо, къде го пише това в библията, набожнико! :)

ох да бъда честна,вече много ми доскуча с тази позабравена "певица" .Не и ли омръзна да прави пиар на нея и на Блажко.А ми скучни са ..

Така се получава като си навиеш на пръста грешния човек.

Тази жена и аз я мислех само за красива кукла, но такава изповед не може да я даде елементарен човек. Спечели ме!

Що за глупост - да бъдеш третият във връзката. Да ви е за обица. скъпа Лиана!!!

ЕХАААА, НЕВЕРОЯТНО ИНТЕРВЮ! А СНИМКИТЕ СА НАПРАВО КАТО ЗА VOGUE.

Като каква се изживява тази Лиана сега?! Само какви ги реди сега ... демонстрираното повърхносто кокетство до там води - до резил. Народът добре го е обобщил - три пъти мери преди да режеш, пък бъди горда жена колкото въображението ти иска.

И АЗ МНОГО СЕ РАДВАМ, ЧЕ ГО ЗАРЯЗА ТОЗИ БЛАГОЙ. ЯВНО НАЙ-БЪРЗО ГО РАЗБРА КАКЪВ Е. ЛИЯНА ЗАСЛУЖАВА НЕЩО ПО-ДОБРО.

Лияна, вече отдавна ни писна да ни занимаваш с тази любовна история. То обяснения, то чудо! Хайде живей си живота и си намери някой свестен мъж! Добре, че само на персоните в този измислен наш български хай лайф им се случват подобни истории. Какво до кажем ние обикновените хора!? Ама занимаваме ли ви ние вас?

Лияна си е била богата винаги. Тя си има всичко - красота, талант, акъл, пари. Надявам се скоро да пробие и на световния пазар.

Хахахах ,чалгаджийката-сжетовно извстна :))))) това е виц:))))

АКО НАМЕРИ ПО БОГАТ ОТ НЕГО РАЗБИРА СЕ ЧЕ ЩЕ СЕ ВЛЮБИ.

хлопа ли и даската или ми се струва?

дАската на дали! ;)

транслитерация

надали- по-добре- едва ли- пише се слято

По принцип нямам нищо против Лияна, даже я харесвам. Хубава, висока, бивша лекоатлетка има и талант да пее. През цялата им "връзка" или дъндания тя беше най чистосърдечна, каквото и да и струваше това: Обясни на всички и всички разбраха. Единствено съм против да се развалят семейства или връзки, когато има деца, защото те са потърпевшите. Не Лияна или Благой, а децата им. В случая и двамата постъпиха безотговорно и сега го отнасят, но го отнасят децата им за съжаление

няма да се влюбва отново тази седмица - след понеделника ще видим. нали някой трябва да плаща сметките !

Ами така е- не си с този, който ти е голямата любов, а този с който ти е писано там горе. И аз оставих голямата си любов, изпитвам угризения, но другия път би наранил много хора. А така само двамата сме потърпевши. Всъщност, добре че се събраха Благо и Христина отново.

добре направи лянко че го остави този левак.много лесно ще се влюбиш отново.има много хубави и умни момчета в б-г.а ти заслуяваш истински пич! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ТОВА Е ПРЕКРАСНО,ЧЕ БЛАГОЙ И ХРИСТИНА ОТНОВО СА ЗАЕДНО. БЕШЕ ГОЛЯМА ГРЕШКА ДА ИМА ВРЪЗКА С ТАЗИ ПРОТИВНА И МАТЕРИАЛНО ЖЕНА.ДА СИ ГЛЕДА НАРКОБОСА И ДА НЕ РАЗВАЛЯ СЕМЕЙСТВА.

прекрааааасна сиииии. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много яка фотосесия,дайте още снимки.

значи от тук нататък всеки с който се хване да знае че само ще бъде използван без капка любов- така ли да го разбираме че нещо не ми е много ясно

говори умно,но маи е била доста глупава,за да започне врузка с този калуф.красива сеся,много е хубава по този начин,а не с онези опашки. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Споко. Ще се влюбиш пак. Футболисти бол. Мутряги също.

Кой се интересува от това?

ТЕЗ СМЕ ГИ ЧУВАЛИ ОТ РОДА НА /НЯМА ДА МОГА ДА СЕ ВЛЮБЯ ОТНОВО/ И МЪЖА НА ЖИВОТА МИ/ ..... НЕ СЪМ ВАНГА НО ОЩЕ ДО КОЛЕДА ЩЕ ЦЪФНЕ С НЯКОИ НОВА ЗВЕЗДА И ЩЕ ГОВОРИ ЧЕ Е МЪЖА НА ЖИВОТА И БЕЗ ЕСТЕСТВЕННО НЯКОИ ДА ГО ИНТЕРЕСУВА ЗА ТОВА

красива,ама кво е дирила при този мазнио *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Бих те накарал да се влюбиш пак, дядувуто. Ей така - да не се хабиш.. Младичко, си! Готино!!! Ама си много кухо бе, на дяда... Как да се прежали човек за тебе. Не съм го намерил на пътя... :-)