Константин отпразнува раждането на дъщеря си

Певецът Константин отпразнува раждането на малката си дъщеричка Мариана в компанията на най-близките си приятели и роднини.

Обратно в новината

Коментари - Константин отпразнува раждането на дъщеря си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не всичко е в красотата. Райна била по-хубава ама и тя не е стока.

коце вече нема обратен пат назад сега имаш дете и си длажен да си с тая надя за да му осигориш нормално бадесще,а и раина е толко красива че сто процента че ще намери истинска лубов.ние санданчаните попринцип сме си хубави!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

да е жива и здрава малката много успех и касмет на родителите *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

на хубавите идобри хора се случват хубави идобри сабития радвам се заедно с вас честито и много здраве *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Kak moje da se me6ate na horata v jivota.4e kakvo i e na Nadeto.da e jivi i zdravo bebeto i tsqloto semeistvo.

не ни занимавайте с това момиче.Прекаленое елементарно за да му се обръща внимание. Нито е звезда,нито е хубава....... Коцето забавлява хората и е много готин,но да не затапее покрай тази Надка.

че си проста

че не мога те наредя,ама ти си знаеш колко си п*оста

Всеки си търсел подходящия... Аз пък не си намирам моя...

ГЛЕДАХ НА ТЕЛЕВИЗИЯ ПЛАНЕТА РАЙНА И КОЦЕТО. ДВАМАТА ЕСЕСТВЕНО БЯХА ЕДИН ДО ДГУГ И СА ТОЛКОВА ХУБАВИ

Да им е живо и здреаво детенцето,но дано спрат вече да ни занимават с тази двойка.В интерес на истината банално вече стана тази Надя да ни я ръгате постоянно пред очите.Вече имам чуството че Коцето или баща и си плащат да я пополизират Надето:d:d

Да им е живо и здреаво детенцето,но дано спрат вече да ни занимават с тази двойка.В интерес на истината банално вече стана тази Надя да ни я ръгате постоянно пред очите.Вече имам чуството че Коцето или баща и си плащат да я пополизират Надето:d:d

Коце да ти е жива, здрава и късметлийка дъщеричката ти! но Райна си е за теб да знаеш!!!

Да, Райна винаги ще остане най-подходящата жена за Коцето. Захласналата се ученичка ще бъде временна.......

За такова радостно събитие-ЧЕСТИТО!Дано да сте и добри родители!Да сте живи и здрави от сърце! Наде,дотук мила си с PR-a около сватба и бременност.Сега се приготви за по-тежкото изпитание,че когато ти кърмиш и пасираш пюрета Коцето ще забавлява силиконови нимфетки в долните чалготеки!!! Коце,не е ли време да смениш занаята?Или мислиш като порастне твоето моиченце да му изпееш:ТИ СИ САМО 8-МИ КЛАС,АКО ЗНАЕ БАЩА ТИ....

ТОКУ ЩО ГЛЕДАМ ПО ТЕЛЕВИЗИЯ ПЛАНЕТА КОЦЕТО И РАЙНА НА СЦЕНАТА СА ЕДИН ДО ДРУГ. ТОЛКОВА СИ ПОДХОЖДАТ И ПО ВСИЧКО СИ ЛИЧИ ЧЕ ВСЕ ОЩЕ ИМА МНОГО ЛЮБОВ МЕЖДУ ТЯХ. РАЙНА Е ГОЛЯМА КРАСАВИЦА. КОЦЕ ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ДЕТЕНЦЕТО НО ИТИ ГО ЗНАЕШ ЧЕ НЕ МОЖЕШ БЕЗ РАЙНЕТО.

КОЦЕ РАДВАЙ СЕ НА ДЪЩЕРИЧКАТА СИ НО ОСТАВИ НАЗИ НАДЯ ТЯ НЕ Е ЧОВЕК ЗА ТЕБ. ДОРИ ИДА НЕ СИ С РАЙНЕТО ЗАРЕЖИ ТОВА МОМИЧЕ.

НЕ БИХ ЖЕЛАЛА ДА СЪМ НА МЕСТОТО НА РАЙНА.НО АЗ СЪМ СИГУРНА ЧЕ НЯКОЙ ДЕН ТЯ ЩЕ СИ ВЪРНЕ КОЦЕТО. ЕДНО СКАРВАНЕ И СЛЕД ТОВА СЕ НАМЕСИ ТОВА ДОСАДНО СЪЩЕСТВО НАДЯ И СЕ ПОЛУЧИ РАЗДЯЛА. НО ЖИВОТА Е ПРЕД ТЯХ.

е надке постигно си целта! НО коцето никога няма да е твой и пет деца да му родиш. Коцето си обича Райна и независимо всичко ще се радваме да ги видим отнонво заедно. А Надя да си ближе раните!

Още едно чалгарче... да им е живо и здраво "мацето"! То не е виновно....

Пишете по темата за бебенцето - нека е жива ' здрава и щастлива малката- и не пишете глупости 'Райна никога не е била нахалница ' а свестна достойна жена' нахалниците са други 'но няма да обиждам като някои' всеки си е избрал пътя със сродна за него душа

НЕ МОГА ДА ПОНАСЯМ НАДЯ И МНОГО Е ПРОТИВНА. САМО НА КОЦЕТО ДА МУ УЕ ЖИВО И ЗДРАВО МОМИЧЕНЦЕТО.

Честито Много се радвам за бебенцето Да сте живи и здрави да си го гледате

ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА И МНОГО КЪСМЕТ НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО.

честито,коце! да ви еживо и здраво детенцето и много да му се радвате! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да им е честито бебето и да се радва ,че се отърва от Райна - нахалницата ! Това момиче е пракрасно .

този брак не трябва да продължава дълго. коцето да си гледа живота,да си обича зъщеричката и да докаже на надя че с хитрос и насила не може да го задържи.

Ти ще казваш на хората какво да правят с живота си- много хубаво семейство .Да завиждаш на чуждото щастие и да изливаш злобата си не е добре за теб.

даржи го с любов!

1Да е жива и здрава 'щастлива 'малката ' да ги радва ' но ЗАЩО НАМЕСВАТЕ ПАК РАЙНА НЯКОИ СИ МИСЛЯТ 'ЧЕ РАЙНА МНОГО СЪЖАЛЯВА'АКО Е ИСКАЛА ДЕТЕ И ДА Е С НЕГО ' СЪБИТИЯТА ЩЯХА ДА СА ДРУГИ ВСЕКИ СИ ЗНАЕ КАКВО ДА ПРАВИ С ЖИВОТА СИ И СИ ТЬРСИ ПОДХОДЯЩИЯ ЧОВЕК' МОЖЕ ДА И Е ПИСАНО ДА Е ПО ЩАСТЛИВА С ДРУГИЯ ...... СЕ ГАШНИЯ

Има лека грешка в статията. Не са празнували в ДИСКОТЕКА, а в ЧАЛГОТЕКА.

Да им е живо и здраво бебчето и много да ги радва! Хубаво семейство са!

Подлог на изречение = пълен член!!!!!!!

Честито. Да си живи и здрави цялотото семейство и много късмет на малката Мариана.

ДА Е РОДЕНА С КЪСМЕТ, ДА ГИ РАДВА И МНОГО ДА СИ Я ОБИЧАТ!

Честито на младите родители! Да са живи и здрави и да отгледат с много любов тяхната малка принцеска!

да а живо и здраво бебчето , нека всеки усети това щастие!

де им е живо и здраво бебчето!Много късмет и на тримата.

ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА! Ч Е С Т И Т О !!!!!!!!!!!!!!!

Да е жива и здрава малката Марианка! Да радва мама и тати,баби и дядовци!

А СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ТРИМАТА . ДА ГИ РАДВА И ЯДОСВА МАЛКАТА МАРИАНА

честито на родителите пожелавам ви мн здраве щастие и малката принцеса да ви радва аз мн харесвам надето мн приятно момиче и коцето и тои е супер успех

Да им е живо и здраво бебчето , да е красиво като майка си , да пее като баща си ,че и по -добре защото той много не може да пее.. повече май му се отдава да пие...

да им е честито много да ги радва малката принцеска и много да се обичат *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Честито! Да са живи и здрави и тримата! И престанете с тая Райна! Тя пък беше самата доброта...

ПАК ЛИ ТЕЗИ ТОВА СА НАЙ НЕ ИНТЕРЕСНИТЕ ХОРА ЗА КОИТО ПИШЕТЕ НЕЩО НИ ПИСНА

не бих желала да съм на мястото на Райна.

Вярно да не си на мястото на Райна - ще се спукаш от смях на това долнопробно театро, където се правят на влюбени, а всъщност са яко прекарани и Коцето, и Надка.

МЪЧНО МИ Е ЗА КОЦЕТО ЧЕ ТАКА СЕ НАБУТА С ТАЗИ НАДЕЖДА.

и аз не се съм очарована,но жени като Надя ги има много. За Коцето е много радостно събитие но сега вече съвсем ще се качи на главата му и ще си покаже властният характер. Тежко ти КОЦЕ!Ще даваш пари и ще съжаляваш за този брак. Но да ти е живо и здраво момиченцето!

Ако си врачка- някой да ти е искал услугите?Коцето да не е глупак- желая им много щастие!