Веси Попова: Не съм бременна и не съм гадже на Андрей

След като стана ясно, че беквокалистката в „Шоуто на Иван и Андрей“ Веси се разделя с вечерното ТВ предаване, тръгнаха какви ли не слухове.

Обратно в новината

Коментари - Веси Попова: Не съм бременна и не съм гадже на Андрей | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Източник: Списание БЕЛА Веси Попова: Не съм лесбийка имам връзка с лицето Павел Стефанов и спя единствено с него каза поп певицата за Списание БЕЛА

Ами то да се кара кола не е като да се язди някой мъж например.... има разлика..... колкото по-скоро го разберат милите дами толкова по-добре.....

еми да си, кво да напраа и кво ми дреме, аре лапаи и се потапяи *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе в крайна сметка кой е гадже на Андрей?

наш яне

Как кой? Иван.

Веси, аз ти вервам,че не си гадже на опосума. Той е лева резба. А ако има проблем със забременяването, звънни, ще те уредим.

Но защо си показва задника и се е разкрачила по сини бански - за да й оценят "достойнствата" и "таланта" й ли? Докога? Днес все пак е Никулден, престанете поне за ден, имайте срама някаква. И ние все още сме живи и сме хора.

Веесче! Ти нежна си като глухарче, което духна ли го - мигом в небесата ще се разхвърчи! Веесче! Във тебе влюбен съм, макар че, макар че всички дет приказват, че съм прост - СА ПЪЛНИ БУДАЛИ!

Добре,а на кой ПиАр плати за да четем тези глупости за теб сега,бре ,моме?

Симпатяга е, но какво чак толкова е станало, дори не забелязах, че липсва в т.нар. шоу

Има ляб в тая!

Яка мацка!

Какво сме виновни, че не си бременна? Другия път карай без презервативи!

Коя е тази?

Веси ,ами ако не си ,си закъсняла.Действай ,време е за бебе.