Бой Джордж иска дует с ДесиСлава

Британската поп легенда Бой Джордж е на път да реализира обща песен с родната попфолк звезда ДесиСлава.

Обратно в новината

Коментари - Бой Джордж иска дует с ДесиСлава | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Приветствам идеята български изпълнителни да пеят с известни лица от международната сцена, но мисля, че изборът на дуетна половинка на Бой Джордж не е много успешен. Предлагам тя пак да се казва Деси, но Тенекеджиева. Това наистина ще предизвика фурор, не всеки ден може да се види и чуе дует на еднояйчни близнаци...

Много се радвам за ДесиСлава. Кото и чух песните в ютуба се чудех защо си губи времето с чалга, освен ако не е въпрос на оцеляване.

Браво на момичето! Защо ние българите сме такива комплексари ? Повечето коментари са на дребнави душици. Негативизъм до откат. Ако някой наш сънародник постигне нещо, което ще го представи извън България трябва д се радваме, а не на базата завист да ругаем е да плюем. С какво тези "умници", леещи злоба превъзхождат ДесиСлава? Чак до "завистта" на Лили Иванова стигат някои. То бива простотия, но чак толкова...

Да бъдем българи и да си знаем цената!

Кои точни изпълнения в интернет? Онези гола пред огледалото в банята ли? Дето някой друг ги качил в нета?

As sam golem fen of Boy George. vapreki tova ste jkaja che v 2007 toii be osaden sa isnasilvane na edno momche- model ot Shvecia. Dali e lejal v zatvora na znam, no ottogava se svashi s karierata my.Ako Desii Slava pee s nego - e losho sa neinoa image.

Глупости. Беше съден за притежание на наркотици. Откъде си ги измисляте тия?!

На Десислава й признавам,че може да пее,но за съжаление не можа да се реализира в България с друго освен чалга.Все пак народа налага какво ще се слуша и какво не,а за нея това е работа.

Народа слуша и друга музика, но продукцията на Деси извън чалгата просто не е кой знае какво

Този Бой Джордж го знам.Тое е британския еквивалент на Азис,който пък е яка дружка на Деси СЛива.Явно Деси има афинитет към такива изчанчени екземпляри,които хем пеят,хем свирят,и както казва друг техен събрат по сексуална ориентация,Васко Кеца,обичт парчето цялото и до края.

Абе... Бой Джордж не беше ли в затвора?!

Фотосесията ми хареса. Без гащи е красива.

той дали знае?

Desi na Evrovizia !!!!

Ама все пак, коя от двете на снимката е "Бой Джордж", коя - ДесиСлава? Тази със шапчицата е даже по-красива, тя ли е нашето момиче?

Много хубаво, само да не стане като клипа на Николета с Екан, че от блъфовете на нашите "звезди" ми става смешно и жалко!

Не следя подробно творчеството на ДесиСлава, но тя май отдавна вече не се занимава с поп-фолк. Даже имаше някакаъв реализиран проект с русенската опера. ДесиСлава е готина. Няма нищо общо с чалга кифлите. Класи над тях е

Верно ли? Ама не беше ли тя при Иван и Андрей миналата седмица? И защо, ако е пяла някоя ариа, пак друсаше задник в мрежесто рокле? Все си мисля, че изпя някаква чалга боза. По навик, вероятно.

Защо толкова злоба изливате във форума? Не може ли малко по-ведро да го раздавате преди празниците?!

Обзе ме ведро, ведро настроение! Смях се много! Смях се на идеята за дуета. Смях се и на тъпия PR. Абе....голям смях пада с тия чалгаджийки! Смях се и като си представих как Бой Джорд друса гюбеци.

Наистина чароматна идея .

К`во значи ..."работил с имена като..."?!?! Имена -или изпълнители?!Бе- мнооого са прости тия журналисти!!! И от к`ъв зор пишат имената на латиница? Ако бяха на китайци- с йероглифи ли щяха да ги напишат? Мн`о прости хорица, ей!

А да видиме клип с участието на двамата, па тогава да биеме барабана. Че за доста дуети чухме и....нито един не видяхме. А мога да ви покажа моя снимка с Йода. Иска ли някой да я види?

Това няма да се хареса на Лили Иванова! От както тя покори Париж,на празна зала и плейбек и падна на сцената през няколкостотин бьлгари,грабнали се от Бьлгария да я видят-тя мисли,че покори света...

Защо пишете неистини? Бяхте ли на този концерт, за да си позволите да направите лъжлив коментар. То 90% пишещите нямат и малка представа, но си пишат колкото да не заспят.

Не бой се. Двете са в паралелни галактики. Ако ме разбираш...?

Хейтър, в зала ,,Олимпия,, пеят само най- големите имена в музиката- не всеки! Такива като теб даже не се допускат за публика-те обикалят залата отвън!

Тъпунгер - в зала Олимпия също така пее който СИ ПЛАТИ НАЕМА и.... Ако схващаш какво имам предвид... Малоумници...