Поли Генова и Йоанна Дарк са в конфликт

Двете певици Поли Генова и Йоанна Дарк не си говорят от години. Поп изпълнителките придобиха популярност по едно и също време, още докато бяха деца и участваха в музикалното предаване „Бон-бон“.

Обратно в новината

Коментари - Поли Генова и Йоанна Дарк са в конфликт | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не ги познавам. Да вървят майната си.

И двете не стават ....Много са грозни и бездарни.Без никакво сценично излъчване!Продължавай без тях...

Поли - съвет: Оправи си прическата! Преди изглеждаше много по-добре! Излишно се загрозаваш и гониш някакъв имидж, който просто не ти подхожда! Не на всеки му отива да се прави на Pink... ;)

и двете са добри изпълнителки - харесват ми а това дали си говорят или не ме интересува акцентите на новините ви са глупави

На тази снимка Поли прилича на зелка в главата, други снимки няма ли момичето, че тончно тази сте избрали хаха :)

Da kajat kakvo deliat tolkova tiya dva BONBONA che ne si govoriat,glezotii.

Милите те и двете с еднакви "гласови" данни, какво толкова имат да му делят? Или спорът е коя от двете пее по-фалшиво? :)

И какво,като не си говорят?Аз не си говоря и с двете.Напишете нещо добро за момичетата.Не търсете само глупави интриги.

Тези двете никой освен роднините им не ги познава, а вие си пълните страниците с никому ненужни подробности. Ако са много добри и без такива PR кампании ще изпъкнат. Нищо, сега Мюзик Аутор или както и да се казва това "гражданско сдружение" като събере милионите ще ги подкрепи и те ще могат да си пеят само в къщи.

Ето това вече е новина!

Голям праз,като са в конфликт.

Кои са тези?!

Страшна новина, защо занимавате хората с глупости !

Зловещи снимки, просто... ... азис... Ужас! Как се променят хората.... И то по свое желание... Природата им дала, но те нямали акъл да го опазят... Мъничко акъл се иска само... Жалко, много жалко!

Да, в БГ е нормално да се мразим, сякаш сме смъртни врагове и ненормално да се обичаме като приятели и уважаваме като добри познати.Много скапан народ сме.Млади хора, а намусени надувки, вместо да се подкрепят и радват и за чуждите успехи.Иначе сме все широко скроени, все над нещата...ама действителността е друга, мрачна.