Жизел Бюндхен: Харесвам всичко в себе си

Жизел Бюндхен сподели, че се чувства комфортно в кожата си и харесва всяка част от тялото си.

Обратно в новината

Коментари - Жизел Бюндхен: Харесвам всичко в себе си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И аз!

И аз в теб Жизел! :))

Че си е хубавица, хубавица си е. То си се вижда, ноооо всяка жена, която има неините пари, може да изглежда наистина страхотно. Тя може да си позволи когато, където и колкото си поиска почивки или спа в годината. Тя има масажисти, стилисти, фризьори, гримьори и т.н. Има също бавачки, прислуга, готвачи. Неината работа е да обикаля по целия свят, пак да бъде обгрижвана от стилисти за да изглежда страхотно и накрая и плащат милиони за всичко това. Ходи на партита и за това и се плащат много пари. Ами то е най- нормалното да изглежда така страхотно като по този начин си изкарва милионите. Тя е най- скъпо платвният модел в света

Нали не мислиш, че понеже и плащат затова е красива?! Според мен е наобратно...

Браво за коментара. ТОВА е истината. Нека да я видя в БГ условия на домакиня, майка и работеща жена, пък тогава да и гледаме снимките :))))

Vee, аз точно това исках да кажа. Яка и готина мадама е, това аз не го отричам както си е помислил/а hjuhjg. Ама нека тя да е обикновена работеща жена със средна заплата, на пълен работен ден, домакиня, жена, майка и да видим после, колко от тези грижи, които полага сега за себе си ще може въобще да си ги позволи и да има времето за тях. Без да полага грижи, не може да изглежда така. Потърсете в нета на която и да е от тези 'блестящи звезди' снимки без грим, пък да видим колко от тях ще познаете. Трудно се намират такива снимки, но се намират. Пък после да говорим колко са красиви, прекрасни, страхотни и т.н.

Красива е.Много.

Виждали сме и по - красиви, спали сме и с по - грозни!

Не знам от къде е взет материала за превод и кой го е првеждал, но тя няма 3 годишна дъщеря, а 5 месечна. От друга страна синът й е на около 3 години. Тъй че коментиращите напразно се пенят, има вероятност Жизел въобще да не е споделяла написаното :)

И аз бих харесам нещо мое в теб.

" харесал " извинете разтреперих се от възбуда

Само не зацапвай екрана...

Много хубаво си го е казала Жизел! Тя си е хубава такава, каквато е. Всеки си има своя чар, било то лунички, бенки, по-големичък или по-малък нос. Хората са различни и не е лошо да се приемат като такива. Когато се налагат шаблони за красота (определена форма на носа, цвят на очите и т.н.) става много тъпо. И ако всеки иска да отговаря на този шаблон, то тогава всички биха изглеждали еднакво.

Самовлюбена кобила. Незнам какви са тези уродливи и приличащи на травестити манекенки които ни налагат малоумниците от модната индустрия? Моя мозък неможете да промиете.

Ами трудно ще ти промият мозъка, при положение, че едва ли ще успеят да го открият:)

След като прочетох коментарите съм сигурен, че пишещите тук жени до една са по-хубави от тази Жизел! Убеден съм също, че приятелките и особено жените на пишещите тук мъже са много по-хубави от нея! Абе какво да говорим, Жизел едва ли може дори да се сравнява с тях! Дано да сте щастливи с тази красота, която сте вие, или с тази красота около вас!!! ;-)

Дали ще ви харесва толкова като я хване редко щастие питам аз???

Руиз

Какво й е хубавото на тази?!

И аз всичко ти харесвам!

Ха и моята дърщеричка най-много си харесва луничките, като я питаш. Радвам се, че днес не се приемат като недостатък. В луничките има много чар.:)

Абе, що и е толкова голема долната челюст?

Е как защо? Не помниш ли на този въпрос, зададен от Червената Шапчица, какво отговаря Вълкът? ТОВА е отговорът на твоя въпрос - за да те изяде! Защото това се полага на глупавите пилета - да бъдат изядени!!!

Бар Рафаели е 3 пъти по красива от тая жилеста кобила

Кобила ,ама расова.А пък Бар Рафаели ако те барне ,щ'ти народи дузина потомствени дегенератчета;)

Кой Бар ,къде се намира?

Скромността си харесваш ли?

Това не мога да го разбера. Харесва себе си или вътрешностите си? Аз си харесвам червата. Хранят ме, къркорят, газове създават. Чудна работа.

Суратя хич го няма...

Толкова и разбираш..само и погледни скулите и формата на лицето,като изваяни са ,но какво ли ти обяснявам !

Конска физиономия!

И АЗ БИХ СЕ ЧУВСТВАЛ КОМФОРТНО...В КОЖАТА Й! If you know what I mean ;-)

kokobrais

Фантастична!

У главата прилича на кошница от ракита!

И на мен ми харесва, ама точно гледам снимка на Жизел по бельо и изведнъж изскача Бейонсето по бански, моля ви стреснах се :)

Eх, ти явно си стреснал и Бойонсето, щото вече я няма....

И на мен ми харесва всичко в теб! Няма две мнения!

А стига бе ! И аз си харесвам всяка част от тялото и особено един орган , с който си правя каквото поискам.

А пък ти идва и отръки, нали?

И аз харесвам всичко в нея!

Самонадеяна кобила...хубоста не е в частите на тялото!

Бас държа, че много ти се ще да си като тази "самонадеяна кобила" и хубостТа да е в частите на тялото ти:)

В лице, не ми допада особено, но останалото и на мен много ми харесва...

Има тримесечна дъщеря и по-голям син. Моля поправете невярната информация .

Една от най-красивите жени - много шик, висока класа.