Мадона се съблече на 54

Мадона, която вече е на 54 години, се осмели да се съблече гола за рекламата на новия си парфюм "Truth or Dare Naked", съобщават от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Мадона се съблече на 54 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще повърна!

Никога не е късно да станеш за резил..

Вярно, че е много работлива и има нюх към парите, но всичките й качества взети заедно не могат да компенсират липсата на музикален талант-гласови данни =0. Уви още не е измислен начин с пари да си купиш талант :)

ти ако за Мадона кажеш, че няма талант и гласови данни..определено има нещо сбъркано в тебе

Тогава защо се съблича... За да покаже изпъкналите си вени и сухожилия или добре оформените мускули, типични за мъжкото тяло занимаващо се със спорт...

Мадона никога не се е събличала за Плейбой!Снимките, които са публикувани са правени преди да стане звезда!

Проблемът е, че и на 20 г. е била много далече от понятието красавица. А сега за какво се съблича не знам - може би за някой долар.

И какво като е на 54, София Лорен се снима гола за календара на Пирели 2007 и беше на 73. Като гледам млади жени на по 25 отуснати и с целулит.

от тая ми се гади

Малко са хората способни на такъв героизъм днес. Но пък опростачените , които ще се прехласват пред новината не са никак малко.

Да се прехласваш е различно от това да оценяваш някого или нещо. Между другото, интересно по теб ли искаш да се прехласват хората?:))

Изглежда наистина добре и определено може да си позволи такива снимки. Зад това тяло се крие много труд и железен режим. Казвам го като момиче, което тренира доста и полага усилия, но ми е трудно да постигна такъв резултат.

накои от коментарите тук ми напомнят за лаещите и тичащи кучета по преминаващите коли

не са само тук подобни коментари :(

Тази и двигателя да си покаже е гнусна и амортизирана...

Бездарна си !

Номерът е да се съблече на 84 ! Чакаме...

Аз смятам, че ако Лили се по разсъблече - кварталния пенсионерски клуб ще затвори .................................................................................................................................. Рака и комунизма - това мори хората! Да се отпусне клинична пътека - болни от "Аз съм комунист и мразя България!"! ..................................................................................................................................

Че тя винаги си се е събличала, не е преставала, че е пълна скръб е друго нещо - просто няма секс, или ако го има е като на евтина проститутка - такова й е и излъчването, нещастница!

Какво ви бърка тук ЛИЛИ Иванова,боклуци такива!Темата е Мадона-точно както е казал един от коментиращите-емблема е на разлагащия се свят!

когато една жена има какво да покаже, годините не значат нищо, а мадона е секси и на 5ч. жалкото е, че се сабличат бабички, като лили иванова, които трябва да се срамуват от това, което показват.

Лили е по...а и годините и са по

Страхотно тяло. Много са хубавите жени, но далеч не всички могат да се похвалят с такава стегната и оформена фигура.

Така е. Може и да я критикуват за друго, но хубавото й тяло няма как да се отрече. Затова препоръчвам на дамите, поставили "минусчетата", да посещават по-редовно спортната зала. Ако не друго, със сигурност намалява негативната нагласа.

Евтиното си е евтино. При нея истината е грозна, а предизвикателството е смешно.

Много оригинално и забавно, религиозните хора със сигурност ще го оценят:(

Модератори, вършете си по-добре работата!

чиконе е емблемата на шоубизнеса-много усилия и много пачки.

И така да е, кво ме интересува тази. Слушах я едно време. Вече и в градината ми да пее, все ми е тая. Ако гледаме повече себе си и светът около нас, а не разлагащия се свят на парите, утрото би било по-светло отколкото е сега.

Чудно защо, след като толкова не те интересува разлагащият се свят, пишеш тук долнопробни коментари...