Никол Шерцингер се утешава с 24-годишния Ед Шийрън

Певицата Никол Шерцингер (37 г.) се вижда с доста по-младия си колега Ед Шийрън (24 г.).

Обратно в новината

Коментари - Никол Шерцингер се утешава с 24-годишния Ед Шийрън | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малиии,много грозен бе! ужас!!!!!!!.То на всички красотата я определят ГОСПОД БОГ,мама и тате ,ама при тоя някой е спал по време на работа

Деми Мур #2

Мацката, че е готина, готина е, спор няма, ама младежа много грозен бе!

Ако въобще наистина са партньори, според мен е защото Николчето се надява той да й напише супер хит, с който да й живне малко кариерката.

Прави ми впечатление, че всички се "утешават" и налитат на нещо по-младо. Това в миг разбива теорията за нещастието им. А тук е друг въпрос, че шофьорът си е наистина нафукан балък и се мина грозно.

Никол Шерцингер като е толкова красива, фина, вървежна и т.н. мадама, каквато я описвате, защо трябва да се "утешава" с Ед Шииран, и др. двадесетгодишни мъже по всички медии? Не мисля, че възрастта й е преклонна в никакъв случай, но след като е толкова супер красива и свежа защо на всички снимки е с ужасно много грим? На фотошоп всяка кифла с пластмасови пъпеши, допълнително залепена коса и 2 пръста боя върху кожата може да изглежда супер красива. Допада ми музиката, излъчването й не толкова, а съвсем ненужно ми изглежда да избива комплекси на непотърсена, афиширайки се с двадесетгодишни мъже. Ако един мъж има тпокова пари и слава, никога не би се чувсвал така неоценен: понякога успелите жени направо са за съжаление!

Не ти ли минава през ума, че може наистина да е хлътнала по този - а това, че пишат за нея тя няма никаква вина и вероятно нищо не афишира - афишират журналята

Уникална мацка, черна и изискана. Има една невероятно красива песен с Давид Гарет Цигуларчето - Io ti pesno amore. Тази статия сигурно Митьо Пищофа я е писал щом 37 годишна мацка я смятат за стара.

Никъде в статията не се споменава ,че "яката мацка" е възрастна .....А преценка дали е красива или не всеки си прави според вкуса . Написал/а си голЕма глупост.

Всеки човек навършил пълнолетие се води вече възрастен. В този смисъл и 22 годишните мъже и жени са възрастни хора, а в България възрастен е човек над 18 годишна възраст.

Много Класна Мацка !!! Не бих я оставил за минутка да си почива :D

E няма ли да я оставиш малко да е отдолу? :-О

Тази вече

Тя не е стара овца, много си е готина даже. Но не мога да си ги представя да интимни партньори. Според мен, Николчето вече й намаляха козовете. Няма хитове от доста време, приятелят й шампион я остави. Падат и акциите и има нужда от някой, който да й ги вдигне.

Дай Боже и ти да си имаш такава "стара" оФца...ха-ха

божеее на 37 г стара била, че хората на 50 освен да лягат в гроба направо по вашата логика? Аз съм на 26 и не мога да си представя човек на 37 да е стар?? Ти на 15 ли си?

Ужас! Тази вече не подбира!

В циганските маали,наистина има доста по-хубави ром с кола от таз ,Никол.За нея е чест,че макар и олигофрен туй рижо нещо и се е навило.Така че,тези дето смятат Никол за красива.Не се напрягайте,излесте на което и да е околовръстно.Виждат се доста по-убави екземпляр от етноса от нея и по -млади.

ама тя не е ромка!

"В коментар под нея пък се възмущават, че може да му е майка." На 13 г. на теория може да роди, за да му е майка, но все пак азликата им не е толкова фрапираща за подобни квалификации.

Сърби я чеша се ама тоя опосум е мноо грозен милия...

Това момче е живяло , като бездомник и благодарение на таланта си е станал милионер . Какво значение има тука външността му когато м-ду двамата има "химия" .........

Плюс това момчето е доста интелигентно и изглежда супер свестен и скромен човек.

Аз не съм казал че е тъп казах че е грозен...

ами грозноват е да, но може да има голям....

Хубавица е тази шоколадка но нещо не ми се връзва с тоя албинос предполагам е англичанин без да съм чел статията.

е каква "шоколадка" е тази?!

cougar alert

Този вЕрно прилича на проскубан петел !

Защо така бе Николче?Нямаше ли нещо по свястно?Тоя е егати олигофрена.

разбира се че всичко е любов, стара риба няма ;)

Кугара прилапал ново яренце. Няма лошо.

На пумата й се е прияло прясно агнешко - скача от младок на младок! Никол Шерцингер според мен е една от най-красивите жени в шоубизнеса, но явно има някакви сериозни комплекси от отхвърляне или нещо подобно и все налита на по-млади.

Никол била една от най-красивите жени в шоубизнеса ???.... тая ми прилича на една от катуна във "ФакултетО" а за фигурата и да не говорим ..........Смешник/ца

Ами стой си в катуна и се наслаждавай, май гроздето е кисело, не е речено да го ядеш, но може да се наслаждаваш, ако имаш сърце и душа за това, а не ограничен от катуна!

Мацката е супер, дай Боже всекиму такова тяло и излъчване, много е гореща. Тоз младеж не ми прави впечатление, но като се обичат младите ........

До какво води човешката суета! Ако това мадамче не се срамуваше да си носи очилата....

Този се уМИЛФва в нея

Тя няма все още деца и в този смисъл е погрешно да я наричаш МИЛФ.

Кой бяга от хубавата кака. Аз поне не бих и избягал... Друг е въпроса какво точно му е харесала освен музиката, която прави, незнам!

Поредно доказателство, че парите купуват всичко..

Малий, този е проскубан като японско петле след бой.

Не блести с външност, това е факт, но пък за разлика от повечето изпълнители, наистина е талантлив музикант. Това също може да е привлекателно, не по-малко от класическата красота.

В интервю Никол казва: Имам филипински, руски и хавайски корени, но хората мислят че съм от Пакистан. А що го раздава като българска попфолк звезда тогава?