Актрисата Диана Димитрова обяви, че е станала жертва на насилие на снимачната площадка

Инцидентът е станал преди 5 г. пред хора, които "си затвориха очите", звездата от "Откраднат живот" показа и снимки с травмите по лицето

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Първо : никой няма право на физическа саморазправа, независимо от вербалната агресия. Второ : жената има богата история със скандали, с професори, с ректори, с кого ли не. Явно си пада луда някаква. Юлиан като се е хванал с такава, какво очаква? много прости мъже, за едното е*ане ...

Аз съм жена и определено на тази снимка виждам размазан грим, на лявата буза има сложен малко повече руж, скъп руж, прилича на луксозните марки хайлайтъри. Само с такъв може да се постигне подобен блясък. Ясно се вижда блясък на лявата буза. Синини не вижам, отоци също, абсурд. Клепачите и просто са увиснали, явно няма добри гени и ще се сбръчка рано. Аз не виждам бита жена на снимката, съжалявам! Актриса, да!

Стана ясно всичко вече. Имала е връзка с Юлиан Вергов и си е помислила, че може да го контролира вече и да му дава наклон на оная работа и най-вече си е помислила, че може да замени всички останали жени в живота му, влючително и дъщеря му..

Eпа мерси , че ни светна ,ма ти нали не му дигаш наздравици , че ѝ е отпрал кютеко на мегдана ? Тея работе се комплексарски да си млатиш булята пред аверите ..Мноо кофти и малкопишковско

Че са я гримирали, все пак този грим беше в ролята

Я родните таланти решили да спретнат бг #me too

Прокуратурата би трябвало да знае за съществуването на IMBD.com. Там е описана цялата филмова кариера на Диди. През 2017 е участвала в 2 продукции - 1 чуждестранни и 1 наша. Нашата е „Дъвка за балончета" (а.к.а. Bubblegum), чийто режисьор е Станислав Тодоров - Роги, котой си е един от най-влиятелните хора в българските филмови среди. Станислав Тодоров - Роги е режисьор и на "Съни бийч", "Мен не ме мислете", "Белези", "Румбата, аз и Роналдо", "Пътят на честта", "Господин Х и морето", "Столичани в повече", "Домашен арест", "Кантора митрани", "Тя и той". Абе разбирам я Диди защо не е подала жалба тогава, но защо не е казала на някой нейн близък от истински мъжки род. Диди, той и да влезе в затвора освен да се развали още повече, няма да се поправи. На него му трябва здрав разговор с някой твой близък, който има сърце. Ако ми беше близка или позната, още вчера да съм намерил начин да си уредя среща с него на четири очи в някоя стая, само двамата, заключени отвътре, да си поговорим по мъжки за не повече от 5 до 10 десет минути, ама здраво говорене. И днес вече рогцето на Роги щеше да липсва и да е забравил това, което са го научили вкъщи, че проблемите се решават с бой и заплахи, а не с конструктивни, здрави, изпълнени с аргументи разговори. Но ако някой реши, ще си поговори с него, защото никога не е късно. Минавал е между капките досега, но в най-скоро време ще си намери майстора Роги и ще остане без рогце.

Става дума за неин колега Актьор, а не режисьор!

А аз бих и посинил дупето от ...

Пача .... няма роли, няма кинти, да изтупа праха от себе си, барем някой се сети за нея. Тинтири минтири

Със синини е по-драматична. Отива й!

Много странно, не казва името на побойника но казва, че е стнало пред очите на доста хора. Не споделя и по какъв повод е станало това. Има нещо збъркано в гена ни, изглежда сме много толеранти към всякави гадняри, дори ги ценим. Този бил голямата работа, та затва всички мълчали и тя мълчала.

Защо няма име!? Какъв е смисъла да си показва синините без да каже кой е виновен? Може и да си измисля, кой знае.

Много пъти преди насилието на мъж над жена, има продължително и тежко вербално насилие от жената и тъщата върху мъжа. Тъщите и жените трябва да внимават какво и колко говорят. При мен и балдъзата беше лоша.

тъщата и балдъзата са ти казвали мухльо и ти , за да ги опровергаеш си насинил жена си ли?

Да не би на тебе да са ти казвали че си мухльо?

Още един субект търсещ евтина с лава! Да беше почакала още 5 години - щеше да е по-интересно!

Дори и да е вярно, какъв е смисъла след 5 години???? Маже би внимание?

#me too

Жената пробива в театъра и киното и навсякъде другаде с путката, който не вярва е глупак. А тези, жени, които преиграват, получават синини.

Не е така . Тука и златна да им е п...ката, не става. Тука за да побиеш в тия среди тряба майка ти , баща ти, чичо ти, лелинчо ти ,мъж ти, шуранайката и тн да са в я преподаватели, я утвърдени имена, я соц звезди , лежащи на стара слава. Погледнете само , кои са популярните лица по талавизора, кои са роднините им. Мамин Сашко, Мамина Сашка, таткова Петя Дикова, таткова Лорка Караджова, мамин и татков Влади Ампов,.а не ги изброявам всичките. Но в кино и театър са като на династичен принцип , то от режисьори до осветител все са отрочета или свързани с еди кой си

Яла е бой, защото е отказала секс на режисьора, а у нас това не е позволено

Трябва да кажеш и Б. Или един от онези 30 да го каже. Няма да осъдим насилника. Достатъчно е да го опозорим.

Докато българинът не брои шамарите, крясъците и синините за насилие, а проявите на нежност, съпричасност и разбиране ги брои за лиготия, ще се въртим в безкрайната спирала на взаимните обвинения и спрежението на "аз също". Ние, децата ни, техните деца и така нататък.

Ще бъдеш ли така добър да не обобщаваш. Нито познаваш всички български мъже, нито си сигурен, че уж, българинът, смятал проявата на нежност за лиготия.

Не, няма. Има статистики, те са красноречиви.

никога не помага . Аэ съм мъж , попадал съм в ситуации с жени които са ме вбесявали , но никога не съм иэбирал фиэически действия. Думите са по силни. Пожелавам успехи на момичето и дано се справи с таэи травма. Не само тя но и всички други в нейното положение.

Съчувствам и. Но все пак е актриса, ами ако е грим?

Това на снимкте е 100% грим. Вече ако е имало в действителност такава случка е друго, но смимката на която е "леко намигнала"....

Имало е два въпроса: Рибата месо ли е, и жената човек ли е. Познайте отговора. Един и същ е.

Коментарите не само тук, доказват нагласата на хората писали коментари, които няма да ме учуди ако в по-големия си брой са мъже. А, нагласите са към недоверие, подигравки, директни нападки, обиди, осъждане на действията на конкретния човек. Няма човек, който да съчуства, да каже жалко ако е истина, камо ли да иска да помогне и подкрепи. Човещината си отиде, има само злоба и ненавист. Тези снимки са лошо приети, казват че са монтаж, а онези с монтираните джуки и фалшивите стойки, които гледате в захлас, тях осъдихте ли ги? Казвам ви, да ви пази Господ, че иначи с тези кухи души едва ли бихте се справили.

Че за чий са ви мъже тогава? Зарежете ги бе.

Жалко, че жените сте толкова... ами освободете се, де!

отиват нещата

Преди мнооого години. Поправям контакт. Изтръгнат щото е дърпала кабела. За да и е комфортно на "принцесата" да не спирам тока, го правя под напрежение /няма проблем, електротехник съм/. Оная нещо дудне. Не и обръщам внимание. В един момент тая хубосница ме лисва с чаша вода - иска внимание. Изтръпнах! Напсувах я и я замерих с ролка изолирбанд. След 15 минути полицията цъфна на вратата ми. Че подписвах протоколи, че чудо, че се притеснявала за живота си, че съседи се събраха, абе цирк. ОК - айде мойто момиче, по едни маратонки ми дойде в дома! Аре вземай си ги и марш от тук!!! В следващите седмици, то не бяха сълзи, сополи, извинения и молби. Тц!!! Стой си в поповското село и не искам и да чувам за теб! Полиция ще ми вика за ролка изолирбанд.

Що не хвърли нещо остро, или по-тежко. Са само за една ролка, много гадно. Ако ще и с цвете да си я замерил, и твойто изглежда сушито с бели конци. Кой ще плисне с вода ей така. Тя дуднела нещо отстрани, ами какво е това нещо.. защо не кажеш.

От село Цар Асен е тъпата. Идея си нямам дали имат улици. Преди много години беше.

Жените хора ли са?

Сигурно си роден със сребърна лъжичка в устата, .. и в село живеят хора

Човек! На "лисва с чаша вода" и аз изтръпнах.

Да беше изчакала още петнайсетина години, днес са модерни такива признания с давност поне 20 години

PR

100%

Радвайте се,че не сте жертва на тормоз или насилие!!!Радвайте се,че когато мъжът ви/съжалявам мъже,но статистиката сочи че мъжета са най-честите насилници/ви сцепи главата,няма да се наложи,да кажете на близките си,че сте се ударили в шкафа.Радвайте се,че няма да изпитвате срам или страх,да признаете пред някого.Радвайте се, също и когато спите спокойно,и не се будите обляни в пот от кошмари.И още повече се радвайте,когато не се чувствате психически смазани,и събуждайки си да си мислите,че животът ви не струва.Всяка жертва изживява това,дали след 5-6 или 10години,ако имаш нужда сподели.Излекувай душата си,а насилниците…Бог да ги съди!

Ти ли си?

Ралица се казвам,и съм жертва на физически и психически тормоз,радвай се че ти не си!

Някои жени обичат да се чувстват жертви, в противен случай, защо биха търпели?

Типично за човек, който няма представа от това, радвай се че нямаш рядкото щастие да ти се наложи, да НЕтърпиш и многооо лесно да си тръгнеш.

Два дена се върти тая глупотевина и нито един от 30-те свидетеля не обелва и дума в социалните мрежи? Аре не на нас тия. На Азис като направят ректално туширане с един свидетел, след час и половина знаят всички. Тук обаче цари тишина. Мистерия някаква.

Кво е ректално туширане? Боли ли?

Лошо Диана. Лошо Димитрова. Най вероятно вече лека - полека осъзнаваш какъв си го наби. Никакво значение няма дали има и капка истина в думите ти. Само дето, не виждам кой режисьор би те наел вече в негова продукция. Риска "след 5 години" да му съсипеш името е твърде висок. Айде честито!

Да не се е родила актриса? И шивачка може да стане, и бояджия. Работа има. Ще си изкарва прехраната.

Когато се масово толерира насилието и вместо насилникът да е този, който да не може да си намери работа, това е жертвата му. Замислете се, ако можете, какво наследство оставяте на децата си.

Кой е насилникът?

Така като гледам са гримьорът и фотографът.

Вярно :) а може и да е оня другият

Ей сега стана интересно. Има две опции. Или назовава някакво име, или мълчи. При първия вариант обаче, риска да плаща едни огромни обещетения за клевета изобщо не е малък. При втория вариант, директно изпада в листата на курветата, които търсят бърза слава. Никой не може да ме убеди, че 30 свидетеля и то в артистичните среди са си мълчали 5 години като че да са дали клетва за омерта. Няма начин! Дали пък Димитрова, която впрочем е лице на някаква кампания срещу насилието срещу жени, при което и се плаща доста щедро, не преигра?

Илиан Вергов

Кой ??

Поредната брантия ,жадна за слава.

Дисертацията ми е на тема "Бой или защо българката не дава в гъза". Та така и дианчето. Сигурно не е толкова сложно ами просто нов филм или сериал.

Атаката и напъните на глобалистката измет са по всеки фронт и направление. То не са по няколко новини за тормоз над жени, ей тази пръдла и тя се сетила, амнезийката горката, че преди пет (ПЕТ?!?) години някой я бил злоупотребил, пък толкова хора видели, пък всички си затраяли ... Тази да се кръсти ТРАЙКА!

Сетила се Мара да се побара. Явно не става вече та сега вдега гюрюлтия около себе си

Време е за българското "Ме too", което ще се казва "Еми ... в гъза" И сега като ще се почнат: актрьоши, певици, политички, милиционерки, полицайки ... и Росен Плевнелиев !!!

Ами то и сега може госпожата да набута побойника в затвора, не знам защо пише, а не действа след като има тези снимки, нищо, че няма медицинско. Освен ако този дето я е бил не се споминал.

Нещо невероятно звучи тази история. Имало е и други хора и всички да се направят, че нищо не е станало. А и самата тя да продължи да снима този филм. Ама след такъв бой аз бих отишъл директно в полицията, бих спрял да снимам този филм и бих съдил фирмата, която ме е наела. А тоя дето ме е бил, най-малкото ще го наплюя с една мазна храчка, в очите ще го целя.

Изнасилена, насилена или насинена. Или всичко заедно?

курве решило да си прави пр

като актриса няма да стане известна, решила да го направи по втория начин... И така няма да успееш с половинчатата си сълзлива историйка. Налягай си парцалите и работи, ако не става като актриса, явно трябва са ходиш наистина да работиш нещо някъде, не да чакаш с отваряне на краката зад кадър да ти излезе късмета.

След пет години ли я заболя, та се сети, че е насилвана? Като е започнала да говори, да си каже всичко, а не да се прави на ощипана мома!

Малко бълъшка история ни разказва момето

Тази е страшен миндил! Защо след цялото излеяние не кажеш кой е насилникът!?!? Щото като лъжеш, то той ще те съди, нали? И защо изобщо споделяш, като не ще има краен резултат и ненаказани? WTF!?!?!?

И тая ли не.ка.дърница са я таковали преди 100 годинш и сега се сетила да се оплаква? Me too? Жалък опит за самореклама.

Нещо ми прилича на САМОРЕКЛАМА !!!!!!!!!!!!!! По снимките не може да се разбере .

Той и е казал - Я ти ..., тя му отвърнала - а бе ти що не си... и е последвал "горен десен прав"...

Дианче, те на запад, не само ги бият на снимачната площадка, ами и ги еат и газ. Така, че леко си минала с шамарче. Плюи си в пазвата и давай напред кат Кубрат. Той щу бой изяде, само он си знае, пан не се е оплакал.

Нещо не се връзва с реалността, нейната изповед, хем сърби, хем боли, ако това е истина то тя няма давност, дори и след 5 години. Ами разкрий истината с конкретни имена, в снимките на кой филм се случва и т.н...в противен случай всичко това звучи, като, дай напомня за себе си с нещо драматично ,защото съм не до там успешна и популярна актриса, та" белким" някой продуцент или режисьор се сети и ме покани за някоя филмова продукция, доста пошло и провинциално звучи всичко това ....ок?

След като преди 5 години е избрала кариерата, а и не иска да каже кой е насилникът, не разбирам каква е идеята на поста й!?

При успех - обезщетението щеше да ѝ дойде двойно на пенсийката...

Много широк полет на фантазията има. Тука ората не могат да вземат кръвнина от осъден за убийство , ти обезщетения за някоя си дето само небрежно шамаросана така по балкански му от респект