17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Честито! Много се радвам! Зрави, радостни и щастливи цялото семейство!

На кого му пука, някоя си на плет йово забременяла и видите ли о чудо родила?! Аз имам две любими дъщери, които обичам и се гордея с тях, но и през ум не ми е минавало да занимавам когото и да е било с това колко съм бил щастлив като съм ги взимал от родилния дом или нещо подобно!!!

Одобрявам коментара.

Защото е играла водач на мотокар в реклама на бързовар "Божи Дар".

А "актрисата" къде е актрисвала?

със сигурност там където ти никога не стъпваш-в Театъра и Киното.

В кой театър и в коя постановка? И в кой филм? >:-)

Не се тревожи ходим на театър и на кино,но не винаги е задоволително. Отделно нея не си я спомням скоро по пиеси и кина. Много актьори много нещо. А бачкатори кога??

Ти май само за бездарници като Лилия Маракуя си чувал, понеже си плащат редовно за да присъстват в медиите, че са некадърни колкото щеш. Това момиче е една много обещаваща актриса, която имах уоволствието да гледам в няколко постановки. Много е талантлива, но понеже не се вре и не си плаща за ПР, примати като теб няма от къде да я познават. Желая й много щастие и здраве на нея и на бебето, а и още много да ни радва на сцената!

От малкото четене по БНТ и това,че е племенница на някоя шефка на БНТ.....щом тя е родила,значи и аз имам шанс

Живи и здрави,но си е грозноватичка а къде работи и с какво се издържа..... мистерия..... това с актьорството.....

дай една твоя снимка да те видим колко си "красив". Тя е много талантлива и обещаваща актриса. но за теб дето черпи знание и култура от дир-а естествено не си я и чувал:)

Съдейки по името, това кадънче е със сигурност помакинче.В Помакистан, фамилното име Плетньов/Плетньова е много силно разпространено

Помакиня обаче със скандинавски гени. Ако видиш откъде идват ще си дадеш сметка, че са много по-европейци от много българи.

Малоумно и неподготвено изказване. Плетньова е от род надворяни или избягали белогвардейци

Идват от Нибиру, а тя е наследница на Ванга.

А ти си на Павлов кучето, ама червената крушка изгоряла, няма папо и вече се прехранваш като ПР.

Кратко представяне : 1965 година - ПЪРВИ ВИПУСК на ВТУ " Св. св. Кирил и Методий" - имахме асистент по Нова и най Нова бг история - името му Валентин Плетньов, та ТОЙ не беше нито помак, нито турчин, нито ... българин , а беше чистокръвен РУСНАК, потомък на белогвардейски емигранти... Е, просветна ли ти???Пък то руското в името му си личи от милиарди километри, ама толкоз ти била езиковата култура...

Бебока да е жив и здрав. Тая актриса ми е тотално непозната..... като повечето ни тъй наречени вип-ове....

Ама по естествен път ли е било зачеването ?!?! Майчице мила! Герой, герой е този който го е вдигнал на .... това. Алкохола понякога наистина е способен на чудеса!

Тази не я ли "ковеше" Миро Каризмата ?

Да и после Любо Киров....

Евгени Минчев и Мариус Куркински

Да и е честито. Никой не знае коя е. Съседката ми има близнаци и е много по симпатична пишете за нея.

Ким тъз ма,како Сийке???