Алекс Раева с ново приключение в царството на Нептун

Певицата и водеща се радва на бели плажове и кристални води

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Очевидно е важно за общестевото къде е тази дама и то да тръпне дали е познало или тъне в пропастта на невежестевото. Интересно Кой и с какво помага за тези рекламни летучки по така наречените медии. Все пак доколкото се разбира нейната популярност се гради на някакви неясни връзки с някакви още по непопулярни звезди като Пончо, Бончо.. Ончо..

Навремето заради Слави си постави силикон и сега се вижда, че това е било за добре- защото и така изглежда- добре

И Дончо!

Какво работи, че да може да си позволи всички тези екзотични ваканции? Не ще да е нещо на 8 часов работен ден. А и май не е от пеене, не се е чуло да издава албуми и да прави турнета. Иначе да е жива и здрава, беше ми симпатична навремето. За в момента нямам наблюдения каква е.

tonk11

Теб кво те бърка? Не знаем да се занимава с измами, дрога или убийства. Останалото си е нейна работа. И по гръб да работи се тая.

Коя е тази,да не е проститутка?

Остаря и тя.

Благородно и завиждам. Красиво място, лято, плаж...

Иглежда добре по бански, все още. Ама докога ли?!

кво толкова се хвали да вземе да роди едно дете че влака я подминава кво чака

И защо пък ТРЯБВА да роди ?! Ще роди ако иска ,а може и да не роди ...Аман от селски пръчки, вменяващи вина поради бездетие .........

защото нея са я родили. Не са я набрали от нивата готова на 7 годинки. Когато двама души, мама и татко, са си жертвали удобството и спокойствието, за да те родят - имаш дълг. И трябва да родиш. Поне две деца, защото двама души са сежертвали, за да се появиш на този свят. Сменяли са ти насраните памперси, бърсали са ти наакания гъз и са си отделили най-хубавите, зрелите години, от живота, за да те въведат в този свят. Та ако не две, поне едно дете си длъжна да родиш. Ако можеш. Ако не можеш, той Господ си знае работата. Иначе ще се преродиш в някой от морските охлюви, които си снимала.

PEYTSCH

Горката...Ребрата ѝ се четат.

Преди фейсбук на никой не му пукаше къде почивате, какво ядете, надули ли сте корема, каква дрешка сте си купили... И сега е същото, Сашке Раева.

PEYTSCH

Леле-леле, как си глътнала корема за да изкара нещо повече....Дано не ѝ стане лошо...