Всеки трети у нас е с алергия

Всеки трети у нас сега е с алергия, а след 20 години прогнозите са за всеки втори, коментира за БТА проф. Васил Димитров, национален консултант по алергология.

Обратно в новината

Коментари - Всеки трети у нас е с алергия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Храна- боклук, въздух- боклук, екология- боклук, вода- боклук, живот- боклук; във всяко трето семейство- рак, хората мрат като мухи, НО- тровят ни, използват ни, морят ни- ама мълчим- сигурно ни харесва!

От хубава храна и чист въздух ще да е. Процесът започва от от зачеването на бебето (материалът който майката и бащата дават), и продължава в утробата на майката, защото бебето се храни с това, което майката приема - изборът на хубава и качествена храна е малък, и скъп. Защо родителите ми, бабите и дядовците ми нямат алергии? Баба ми е надигала котлето с мляко още прясно издоено от биволицата. А сега е наистина препоръчително да се вари преди консумация.

Много хубава диагноза е това, алергията. Трудно се доказва към какво е, а трябва да се пият хапчета, без тях (уж) не може. Фармацевтичната промишленост и нейните дилъри - лекарите - са готови винаги да я използват, за щяло и нещяло.