Алисия и Ники Михайлов: Разделихме се

Фолк певицата и футболистът сложиха край на спекулациите, и съобщиха, че вече не са двойка.

Обратно в новината

Коментари - Алисия и Ники Михайлов: Разделихме се | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

малката перука му дадоха червен картон

Ох мъка, мъка!Как сега ще спя, че Ряпа и Зелка са се разделили? Помогнете!

Нима това е новина?При този тип двойки срещите и разделите са като при животните по време на любовния период.Искам дебело да подчертая, че обичам животните и се възхищавам на ожесточените битки на мъжкарите.

Съжалявам те, Гост! Успях да ти прочета коментара преди да ти го изтрият. Извинявай, но да се хвалиш как имаш богат приятел, който изневерява на жена си с нейната кума, защото е родила и си е развалила фигурата е абсурдно. Не мисля че някой се интересува от това, само ще ти кажа че една жена, ако няма ген да е слаба е нормално да си развали фигурата, още повече докато кърми, но щом мъжът й изневерява с най-добрата й приятелка, докато тя носи неговото дете , каквито й усилия да положи тази жена после за да изглежда добре, той пак ще й изневерява, ако ще жена му да заприлича и на топ модел, защото си е избрала мъж без душа, ценности, възпитание и най-важното, който не я зачита и уважава. Да ми хвалиш и онзи, който е писал, че жената е стока,която се купува и като остарее я сменяш, както колата още повече ме отвращава. Нима мъжете не остарявате, нима оставате вечно млади, красиви и сигурно не омръзвате на жените си. Всички знаем за вашия свят на випове, в който парите, сексът и чалгата са основните ценности, както и фактът че повечето сте баджанаци и изневерявате помежду си поголовно.Ще ти кажа само едно, колкото и да ти е чудно, все още има хора,за които любовта, доверието и уважението не са глупости, хора с интелект, възпитание и ценности. Но тях няма да ги намериш по чалга клубовете, нито пък стойностна жена би ти обърнала внимание. Жените, които описваш са се продали и сега плащат цената си, но това не са всички жени, не ги слагай под общ знаменател. Но мъже като теб заслужават точно такива жени, които си купувате- разни празноглави силиконови кифли, а те от своя страна заслужават точно такива мъже и това унизително отношение към тях, да ги мачкат, докато не ги изхвърлят и заместят с друга. Търкулнало се гърнето и си намерило похлупака.Не забравяй, че един ден може да имаш дъщеря и едва ли ще ти е приятно някой да говори така за детето ти.

АЛСИЯ - ТИ СЕ ЕДНО ИНТЕЛИГЕНТНО МОМИЧЕ , ВЪОБЩЕ ЗАЩО ТРЪГНА С ТОВА ЧУДО - ТОЙ НЕ Е ПО-РАЗЛИЧЕН ОТ БАЩА СИ! ПРАВИШ ХУБАВИ КОЛЕКЦИИ ОТ МОДА,ИМАШ ХУБАВИ ПЕСНИ И НАЙ-ВАЖНОТО Е : ТИ НЕОБРЪЩАШ ВНИМАНИЕ НА ГЛУПОСТИТЕ НА ТАЗИ - КАК СЕ КАЗВАШЕ - НИКОЛИНКА ЛОЗАНОВА - ! ТОВА ТЕ ИЗДИГА МНОГО ПОВЕЧЕ КАТО ЧОВЕК И ЛИЧНОСТ! ЗА КОЕТО БРАВО! БЪДИ МНОГО ЩАСТЛИВА И СЕ ГОРДЕЙ СЪС СИНЪТ СИ - ТОЙ В МОМЕНТА Е НАЙ-ВАЖЕН!

николаи е много зле.

..

Циганска работа. Не ми харесва постъпката на В.Божинов, като изостави детето и майка му, заради една . Но не ми харесва и това, че Алисия се завъртя точно в Ники Михайлов, бившия мандатоносител на Николета. Комерсиално ми се вижда. Всеки да си върви по свой път, но да не ни занимава със себе си повече.

Ауууу невероятна новина!Тази нощ мисля да заспя спокойно.Това са нормални и човешки неща,които се случват на всички около нас.Достойно е,че си го призават и няма лъжливи обещания!Не е достойно,че такива новини занимават маса хора!Бих се трогнала,ако се помага на деца страдащи от сериозни заболявния,гладуващи и т.н.Техните деца ще има кой да храни!

Чакам ги и двамата в шатрата. Мисля да се заема първо с Никито. Тоя разтракан файтон Алисия друг да го кара...

що рече?

Николайчо, вземи тренирай нещо, че тялото ти е като на пасивен гей.

Алисия,аз съм стопер във Миньор.Верно не печеля колкото Ники Михайлов ама пък съм стабиуен.Call me 0887374633

Аз пък вчера ходих на работа. След това почистих вкъщи, скарах се с жената после се сдобрихме. Водих дъщеричката си на лекар, слава богу всичко е наред. После ходихме да видим родителите на жена ми...абе хора защо не пишете нещо смислено за живота вместо да ни занимавате с пълни тъпотии от сорта кой бил пръднал, това ли е вече нивото на българската журналистика и нация.

Това е нивото на добрите журналисти в БГ. А за посредствените не ми се говори!

Мъка. Лисият и Алисия ще ми липсват. Потъпиха достойно, като в Холивуд, и прекратиха в зародиш всякакви спекулации по техен адрес. Журналята вероятно вият от мъка, че каквото и да напишат ще е постно. Хвала на такива хора.

Ще му кажа..

Е, добре де, защо му се сърдите? Човекът в син на робиня. Роб се е родил, робиня ще е жена му, робини дъщерите му. Такива има около себе си, това вижда. Да му пожелаем да се еманципира от бащата робовладелец, за да бъде щастлив.

дали ще успее

Уеуееее. И сега кво? От хайлайфито останаа само ВалеркУ и Въртолета. Направо скука :(

Оле, как ми се иска да спя с нея.

Недей, тя хърка.

ГолЕма новина. Бях се разтреперал от липса на стойностни новини Най-после новина за значими хора, носещи аурата на природната надареност и величие Благодаря ви ДИР

ПРОИЗВЕДОХ ЛИ ДНЕС НОВИНАТА НА МЕСЕЦА?!?-ТОВА Е НАПИСАЛА ПИАРКАТА НА МИХАЙЛОВ И АЛИСИЯ-Е ТОВА ВЕЧЕ Е ПРЕКАЛЕНО!АЛИСИЯ Е ЖАЛКА-ТО БИВА ПИАР,АМА ДА СЕ ГАВРИ И С ТАКА НАРЕЧЕНАТА СИ ВРЪЗКА ЗА ДА СЕ ПИШЕ ЗА НЕЯ И ПОСЛЕ ДА СИ ПУСНЕ НОВАТА АЛБАНСКА БОЗИЦА НАРЕЧЕНА "ОФИЦИАЛНО ЧУЖДА"-ТОВА МОЖЕ САМО БОЛЕН МОЗЪК ДА ГО ИЗМИСЛИ,УДАРИ И АЗИС И ГАЛЕНА В ЗЕМЯТА-БРАВО!ВНИМАВАЙ КАКВО СИ ПОЖЕЛАВАШ,АЛИСИЯ!

кратък живот има съжителството при такива индивиди

Няма да му откаже, не е такова момичето!

Чудя се новите министри или раздялата на Алисия е Лошата новина на деня..

Аз мисля, че министрите са лошата новина защото Анелия все още става за нещо

Алисия ще я поемем, спор да няма! ..ама министрите май искат ние да го поемем...?

не е Анелия бе човек АЛИСИЯ !!!!!

Какво толкова ги мислите! Омръзнали са си. Толкова време мачкат чаршафите заедно. А, Вие си мислите за любов и някакви старомодни чувства! Предполага се, че Алисия е измъкнала, каквото си е планирала от Ники, а той е разбрал от Валери, че е добра креватна изпълнителка и му е времето да се радва на такива!Всички са доволни! Done!

жената е стока, която се продава и купува. като ти омръзне или като остарее я сменяш и си купуваш нова, по млада, по стегната, по пъргава, точно като кола. освен това омръзва до смърт да правиш секс с една жена цел живот, както да препрочиташ една книга постоянно. сега очакваите и валери да изрита николета, освен ако не го закъса с парите и не тои а николета да го изрита.

е браво за изказването! предполагам, че си мъж и се надявам, че не считаш поне майка ти за "стока", а бъдещите ти приятелки или жени - дано не се отнасяш към тях като към колата ти. отврат! направо те съжалявам

По-правилно е да се каже, че ти с мекото си пишле също омръзваш на жените до смърт :) Колкото до описаното от теб - е симптом на десенсибилизация /обезчувстване/. ПОЗНА - точно импотентност е.

Колкото и да го плюете при 80% от българските мъже особено тези които финансово са по добре е така. Но не са виновни само мъжете помислете малко колко комерсиални станаха жените.Готови са на всичко и на всеки за едно море и две три лъскави заведения.

Да, може да е така при теб и 80% от роднините ти...:)

Жалко. Бяха хубаво двойка. И двамата ги харесвах. Някак си се допълваха, дори визулано.

Пред нервен срив съм - живеех с тяхното щастие 2 години, а сега?! Що тъй правите, бе хора, помислете за нас, дето четем ежедневните ВИП-глупости на дир`а

Ужас.Ми сега какво ще правим?

Абе тия нали бяха сгодени. Или съм изпуснал как върви сагата Дързост и красота.

Разбира се ,че трябва да се разделят Хубаво е Ники да се си намери едно по-малко момиченце

Коментарът Ви е ... Педофилски!!!

Защо да е педофилски? Алисия е на 35. По-малко момиченце ще да е на 25.

Ама тези какви са.Единият прилича на човек отЧистота,а другарката му е от Факултето. Това ли са хората от червеното килимче в България. Леле,ама много сте зле бе хора.

Ами какви да са? Повечето българи вече са мургави. Със съжаление го констатирам след всяко мое връщане от чужбина...циганизация...факт!

Много ли тъгуваш, че българите мургавеят?! Седи си там, където си - да не би там всички да са арийци?!

Може и нарочно да са имали връзка, за да дразнят николета и валери, но не съм сигурна дали николета още не си пада по михайлов, защото наистина доста се нервираше и дразнеше от факта, че са заедно, а сега най-вероятно ще ликува. Но да не се радва много, че скоро може да я сполети същата съдба, в техния свят всичко е преходно, идва и заминава, остават само спомените...

"Алисията" във връзката на Николета и Валери е Валери.Ако има нещо ,то ще да е от нейна страна.Горкият е яко зарибен по нея.

Оле, щом е свободна ще се опитам да си я хвана за гадже. Харесвам я като жена и искам да съм с нея.

НАЙ-НАКРАЯ !!! МНОГО ЗЛЕ МУ ДЕЙСТВАШЕ ТАЗИ ПРОВИНЦИАЛИСТКА... НЕ ПОСТИГНА ЦЕЛТА СИГУРНО ... ОТИВА КЪМ ДРУГ ФУТБОЛИСТ !!!! ЛЕКОТИЯ !!!!

Очакваше се, няма как хора свързани с нощния живот да си останат верни и да не се подадат на съблазън.Скоро същото ще се случи и с Николета и Валери. Просто е немислимо да си мислиш, че тези хора ще остареят заедно.Алкохол, пари, голи мадами,лъскави коли,екскурзии и т. н. Кой е луд да се обвързва с една единствена дама, като може всяка вечер да е с различна. Жалко,но за това мечтаят младите хора.

Не всички млади хора, все още, макар и рядко има и такива, които вярват и търсят истинска любов!

Голям праз!

ми тогава що го рупаш?:)

Дано все пак Ася си намери сродна душа...и баща за детето си. Много по стойностен човек е от Николетка кокетка.

направо е чудна - приказка.Ако иде да се гръмне и тя и всички фолкаджийки ,ще бъде супер

И на мен най ми е жал за малкият Валерко, Алисия трябва да бъде и баща и майка за него, защото истинският му баща почти не се интересува от него.

E как пък като е толкова стоиностна, един път не попадна на мъж?!! горката все улучва по-малки от нея футболистчета, ама с много пари! Tолкова алчна жена, че чак грозно!

Сега ще спрете ли да ни занимавате с тия двамата?

И сега,след като всички си изляхте злобата и омразата ще полетите окрилени,щастливи и богати!

Не мисля ! Кой себеуважаващ се мъж ще застане до жена разголваща се иобслужваща масите ? Прав си 100%

АЗ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ СЕГА..........?

скачаи в мен

Цяла България се крепи на чалга, мутри и футбол. Половината от населението се интересува, иска да слуша и чете за тези на снимката и себеподобните им. Затова не се сърдете, че от дир пишат само за тях. "Интелектуални" новини не виреят и нямат почва у нас.

Тия чалгаджиики се превърната във топки, мачкат ги, ритат ги и накрая вън от терена. Не е изненадващо, че това им харесва!