Кобилкина критикувана заради английския си (видео)

Наталия Кобилкина изненада почитателите си със слаби познания по правопис и произношение на английски и отнесе доста критики и подигравки.

Обратно в новината

Коментари - Кобилкина критикувана заради английския си (видео) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Присмял се хърбел на щърбел. Вие от ДИРа мнооого правилно сте превели на български език.... да не споменаваме статиите ви на български език, които са срам - всички видове грешки на едно място

Редакторчета, прди да критикувате английския на тази, с право, обърнете внимание на грешките във вашия превод!!!

Тази жена е карикатурна. Спрете да ни занимавате с нея.

съмтайм уон, съмтайм люн...

jizast

Да ги съберат с Бареков, Стоичков и Бербатов и да си похуртуват на Английски. Господари на Ефира ще имат материал...

Тази Англия ли ще покорява сега?

Стою

А дано! (да изчезне от тук) Ама надали...

Ами там по островите има доста незадоволени и извратени, така че "еманципираната" разпоретина Кобилкона ще си падне на мястото и ще си живее добре. Докато попадне на някой извратеняк да я претрепе.

В едно повтпрение на предаването на щерката Дикова , Тази и Онази, Маги на Слави обясняваха на Диковото как да си просиш подарък о мъж. Така го изиграха и двете фърфълетки, та се запитах какъв балък оскубан и топиран ще е този мъж, да се остави такъв лигоч да му се изсипе. Та , те нали сега всички мацки са еманциипЕ, ще чакат на Епилирко подаръци да им прави.... Кокошки.

.... и с изскубани вежди, забрави да допълниш след оскубан и тупиран

Безочието и няма мяра, а тъпотията на тези дето ходят при нея също

по важно е да умее френския

и да знае турски мурафети

И за да бъде точно предадена пълната смехория, ви предлагам наистина превода на: "How successful to lost man!". То не е както е написал "бел.ред.": "Как успешно да загубиш мъж", а е още по-зле: "Как успешен/успял да за загубил/а мъж". Само липсващия опр. член пред "man" не мога да ви преведа, но вие разбирате и сами :).

Да! Successful- прилагателно SuccessfulLY- наречие за начин и пояснява глагола

Мило и драго давам само да съм известна. Мнооооо..го добре позната тактика на к......

Аз рускиня, която е положила някакво усилие да научи език, различен от нейния собствен, не съм видяла. С година живеят в България и продължават да настояват да говорят на руски. И ти си длъжен да ги разбираш. В страната ни пребивават хора с майчини езици, които нямат нищо общо с българския, но говорят по-добре от дебела червенокоса руска леля, женена за българин от 20 г. Уважението им, включително и на тая вагинална специалистка, клони към минус 100. А най-смешното е, че й дават пари, за да я слушат!

Функционално неграмотна си: знаеш ли какво е това? Подчертавам, функционално.

Да, коментарът ми не беше към умението на Кобилкина да говори английски, а беше плод на личната ми ненавист към рускините и техния български. Което на теб не ти дава никакво право да ме наричаш функционално неграмотна, особено на фона на само 3 изречения, произведени от мен. Факт!

Тази кифла явно е огладняла много и по най-тъпашки начин гледа да бъде в публичното пространство

Тя и българския не го е научила много, за тия години в България.

Както е казал народа "Мълчи, за да те обичам". Тя кобилка да отиде при Стоичков за няколко урока, за да разбере накрая, че "Самтайн лин, самтайн лун". :-)

не сравняваи тоз парцал с стоичков пак било то и за англиския

Ту партс! Фърст халф фифти фифти......

Кой по дяволите се интересува от тази личност?!? Ще припадна...

Много й разбира главата. Не можа собствената си връзка да съхрани, но тръгнала на другите акъл да дава. Явно трябва да следваме съветите й, но в обратна посока.

Такива като Кобилкина под път и над път си ги имаме в Лондон...

Сигански английски, звучи като "бате, дай на манго ина гаща плява да гу ядеш нащу магари". Сигурно очаква англичанките да купуват неоценимите й съвети, щом българките купуват глупости на развален украински.

Точно така !!! На тази жена проблема не и е в английския, поведението и е проблем . Шарлатанка.

на всекиго е простено ако не знае добре друг освен майчиния си език. Но да коментираш, че го владееш, да се присмиваши на другите като Барека, а и като тая Кобила - щяла да ходи в Англияь и там д работи. Ама тая какво работи - сексолог. Не вярвам от това да е печелила у нас след като се зане,че ние нямаме нужда, най-добрите сме, с най-... атрибути. Тая е прала пари у нас.

странно, че и на мен ми направи впечатление,...

Дойде в България и ни взе за канарчета, натрупа си парички от простаци и сега шапка на тояга.

Добър ден, а онзи виден политик - Бареков? Айде на Стоичков му е простено - футболист е, и най-важното - никога не е твърдял, че знае езици. Ама Господари на ефира показаха как Бареков в предишни си изяви дори се присмиваше на други колко са били зле по английски език и как той го знаел много добре.

И на Бареков му е простено - някакъв медиен шут е той, нечия подлога. Направи ми впечатление, че изявите му в ЕК не предизвикаха нито шум, нищо, абсулютно нищо, никакво внимание, никаква реакция (освен след колегите му - българските телевизионери), което също е показателно за предназначението на трибуната.

на чичко Ленин, английският език никога не е бил на почит. Там винаги са уважавали френския език. Другарката Кобилкина със сигурност знае по-добре френски. От колеги съфорумци ( колегата Гост ) разбирам, че дори някои са имали възможността да се убедят в тези умения на другарката Кобилкина. С чувство на завист бих казал дай Боже всекиму.

Аз пък забелязвам друга тенденция - българи, толкова вманиачили се по английският език, че не могат да пишат правилно на собственият си - български език. Тази поне знае руски език, опитва се да говори криво ляво на български и английски език. Според мен право да критикува има само този, който може наистина повече от нея. Но да се има предвид, че нейната основна професия не е лингвистика. Далеч съм от мисълта да я защитавам, но се получава нещо като - Присмял се хърбел на щърбел.

Знае руски! Какво постижение за една рускиня...А и българския и английския и са много зле. Като се прозинася публично с тези познание тя просто се подиграва на публиката си. На мен лично това би ми било обидно, ако бях част от публиката и. Но тъй като тя (публикта) е съставена от не особено умни хора - простено да и е на Коблкина и нека ви е честита!

Като не е толкова голям постижение да си знаеш родният език, защо се получава така българи да не си знаят родният език - българският език, но английският им език да е по-добър?

Ти как разбра, че знае руски?

Тя и български говорше тип "една гаща плява", но се понаучи. Ще усъвършенства и английския си.

Ей ДИР. опасни сте.Знаете,че ще акцентираме на нейния френски език, който разбира се и е прекрасен.

Ми,кога научи Български,че се хвърли и на Английски МА!!!

бре, бре, бре-книги пише, съвети дава, един подвижен пор*о канал, на кому ли са притрябвали остарели съвети от зората на демокрацията, и то от необятната руска страна, където не са и чували за сексология, да ама богати тъпанари на които не им стават от напрежение и липса на стойности, колкото щеш, щом като имат нека да дават, но това не значи че сексуалното им положението им ще се промени. Обикновено у човека, стремящ се да трупа пари липсва чар, топлина, житейско остроумие. Те обикновено попадат на златотърсачки, на които идеята им е да изкарат една безплатна вечеря, или да се сдобият с богат съпруг, така че и при тях ситуацията по отношение на секса е същата, и какво се получава, че нито едните нито другите с които се съвукупляват са попадали на читави хора, нека ходят за съвети при Кобилкина, но освен да им олекне кесията, на друго няма да ги научи, защото това не се учи то се появява като естествен процес паралелно с начина на живот.

Каква сексоложка, каква брачна консултанка, типична шарлатанка!! Като има балъци ще има и такива жени. Развява се насам натам по студията с мазната си физиономия и раздава празни приказки, мехлем за бездарните телевизионни студиа!!

френския, е на ниво

Самия факт, че тази "психоложка", "сексоложка"или там за каквато се мисли, е станала известна в Бг говори за интелектуалното ниво на феновете и.

Драскачите тук са тъпи, комплексирани пухльовци на които им текат лигите. Ако се срещнете лице в лице с която и да е успяла жена сигурно ще мълчите като п.....и. Това е характерно за повечето български "мъже"

Успяла жена? Може ли името на една поне! Но да е успяла с качества, а не с органите си!

а за себе си какво би казал, дали няма и ти да мълчиш, когато я срещнеш, тя и Венета Райкова се има за успяла жена....правиш изводи от собствената си камбанария...

Симпатичен и кротък мъж-така изглежда, но рускинята си е рускиня, омъжила се е за него колкото да напусне Русия легално и сигурно, пък тук опашката и се вее като на тичаща кобила в галоп, нормална развръзка на семейните събития след толкова години, доби самочувствие и право в Лондон, ама без него, как ги измисли тия "69 съвета за щастлив брак", и дали има капка истина дори само в един от тях?

Аман от симпатични кротки мъже, които с ръка в гащите не стават от компютъра и не поглеждат жените си. В днешно време 90% от разводите са заради това.

и ти ли

То в Лондон английски не и трябва. Руснаци бол, араби и т.н. също. Ще си говори на руски, а с черните на френски ;-)))

Контактите с "черните" ще ги заблизва с "френски език"!

За английския е ясно на мен ми е интересно как се справя с френския устна форма таз отворена кобилка ?!

Защо не отива в Лондон, там бежанците я чакат с отворени обятия да ги учи на секс!

Не съм пуритан, но се моля да пази бог и мъже и жени от такива, като тази на снимката! Безсрамно, разгонено,меркантилно същество!

Руска блятка : -3 точки

Не знам Кобилкина дали е истинската й фамилия или е "творчески псевдоним". Но щеше да й подхожда Наталия Пръдлева.

Хубаво би било да комуникирам директно с телесните и отвори!?А, пропо!?Тя дали има телесни отвори, които да не са "осквернени"!?