Бандерас мечтае да слуша наша народна музика

Антонио Бандерас си мечтае да слуша на живо "българските гласове", ако дойде отново в България без служебни ангажименти със съпругата си Мелани Грифит.

Обратно в новината

Коментари - Бандерас мечтае да слуша наша народна музика | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Aнтонио е пич, заедно с Aрни са едни от малкото истински пичаги в Xоливуд. Oстаналите са меки китки и пишлигари.

Има вкус Бандерас , кефи ме : ) Само комплексар може да реши , че казаното е от куртоазия. Или чалгар. Българската народна музика е уникална , и е не само наше , но и световно богатство. Да пребъде България !

Българската ни народна музика е едно от най-големите ни богатства, които като всяко смислено нещо в България се затрива с всеки изминал ден... Други са ценностите...

Кефи ме, защото не му пука, че остарява, иначе щеше да си обръсне побелялата брада.

Винаги ме е радвало това момче.

Е нали с това мъжете са Богопомазани - колкото остаряват,по-чаровни стават. :))))

Како, възможно е брадата да е съобразена с ролята му в това,което снима и затова си я пуска. Ако я обръсне ще трябва всеки път да си лепи изкуствена . ZZ TOP отказват да дават материал - застраховали са своите бради.

Човекът го каза от уважение, смятам , че никога не е слушал българска народна музика. Така са го посъветвали съветниците му, просто етикет.

Уважавам мнението,обаче "Магията на българските гласове" е много по-различна интерпретация на български музикален и песенен фолклор.По простому - не е тази народна музика,която я знаем от сватби и панаири. Колко чужди филмови продукции се озвучават точно от нашите "Гласове",ама трябва да е в час човек,за да разбере за какво става въпрос.Те Гласовете са гениални ,а музиката уникална.С това задължително трябва да се гордеем.Няма като нас!

Така е. Мистерията на българските гласове имат GRAMMY . Вдъхновени от българската музика са:Ritchie Blackmore-,, Pictures of Home,,,Steve Vai-,,Incanation,,.Iron Maiden-,,Alexander the Great,,, Faith No More-,, Falling To Pieces,,,Kate Bush-,,Never Be Mine,, и мн. др.

Ако не се лъжа във филма 300 имаше наши народни мотиви.

Във филма ще играе ли и Стефан Данаилов? Ако е пропуснат веднага да го включат.Младите да се учат на търпение!

Бандерас е симпатяга! С убавата Катринка яко дуо направиха в Зоро :)

:) А със Салма Хайек- Десперадо. Antonio Banderas& Los Lobos-,, Cancion Del Mariachi,,

прав си,но това е. защото преходниците - заготвители и изпълнители,са препълнени с омраза в душите,която ги улеснява да грабят България душмански.

Ако беше се уригнал,пО щях да разбера,какво си "казал".

Може ли да преведете на разбираем български език какво точно искате да кажете? Или тя - мисълта ви - си е такава? А може би изобщо няма мисъл и аз напразно я търся? :-0

Разбира се , че под материал с добро за Б-я има стъписване как може да се пишат такива материали. Е може. Особено ако познаваш света извън Б-я.

А ти защо се стъписваш,да напишеш - България.Няма такава държава "Б-я". Ех,псевдопатриоти,жалка картинка.

Писането на Б-я вместо България е израз на бързане при писането , а не на неуважение. Англичаните не се срамуват когато някой пише UK. Щото не са комплексирани вероятно.

БГ. се пише за по-бързо все пак понякога не сме на компа, а пишем от телефона и да става по-бързо.

Пък особено ако познаваш Андалусия, населена с шумни, мръсни, кресливи и нахални испанци - цигани, съвсем ще стане ясно защо Бандерас чувства България близка. Харесвам го много като актьор, но някой от Малага да ми хвали България, айде моля.

Андалусия е най-красивата част на Испания! Цигани има навсякъде!