Арестуваха канадски моден магнат за сексуално посегателство

Адвокатът на собственика на компания "Nygard International" отрича всички обвинения и твърди, че е жертва на конспирация, породена от враждата му със съсед милиардер на Бахамските острови

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С толкова пари със сигурност е можел да си позволи проститутки. "Жертвите" да не би да са решили, че са жертви, когато са решили, че платеното не им е достатъчно? Тоя тип измами трябва да престанат, защото истинските жертви на насилие не могат да бъдат чути от изнасилени проститутки/модели. Това е нагледен пример на приказката за лъжливото овчарче: накрая вълците му изяли овцете....вече много жени, страдат и никой не им вярва, че има релано изнасилване...

Явно те са му посегнали на парите.

Как да разбирам думите: " Ищците твърдят, че магнатът злоупотребявал и с момичета на 14-15 години ..."?! Разбирам когато 'злоупотребяваш' с алкохол (не си знаеш мярката), но с 'момичета на 14-15 години'?! Т.е. с едно 14-15 годишно може, но с повече не може?! Или как да го разбирам ...

Когато става въпрос за много пари , евреите не си прощават дори и на съплеменниците. Справка: чифута Строс Кан го свалиха, чифутите, от готовата му длъжност шеф на Межд. Валутен фонд само чрез една евтина черна камериерка. Единственият, който остаря и умря като легенда, е Хю Хефнер. Защото бе играч на високи залози.

Вие четете ли изобщо обвиненията? Става въпрос за непълнолетни момичета, подмамвани уж за модели, а дрогирани, връзвани и насилвани. Защо не са се оплакали ли? Ми защото пичът има власт и пари, политически връзки и го покриват. А от къде знаете, че не са се пробвали да се оплачат? Все едно тука да се оплачеш от някоя популярна мутра. Познайте колко ще ви обърнат внимание. Тоя сигурно е от тайфата на Епстийн. Може дори да е участвал и в неговите оргии. Не ги жалете тия дърти перверзници и извратеняци. Вярно, че е глупаво да съдиш някой, че те ощипал по задника преди 20 г., но в случая става въпрос за отнети документи, насилствено дрогиране, връзване и т.н. От къде знаете, че тая вила на Бахамите не е, като оная вила на острова на Епстийн, където са си правили извратените оргии? Вече открито се говори и пише за педофилски мрежи и отвличане на момичета и то от богаташи и известни хора.

Що не осъдят Росзко Плевенлиев, а? Кой изнасяше български курви в Германия като "домашни помощтнички"?!

Ми-туу-тутките не спят!

Сам ли си е посегнал? (Защото пачите вече не дават и да ги погледнеш...)

Ами точно затова се взема имение на Бахамите. Да подмамваш жените. Не за да строиш обсерватория там.

по отраканите американци се преместиха да живеят в азия и подобни проблеми са им чужди, но тези които останаха всички ще свършат в панделата и с разграбено от проститутките имущество

Питър Нигър, явно си пада по негърки.

нали като за всяко престъпление се прави експертиза, вземат се проби, установява се деня и часа на престъплението, какво изнасилване след 30 години, бе тя сигурно е родила 3 деца и е направила 10 аборта, майко мила, що за глупост измислят тези хора? Да му кажат просто - "дай парите - това е рекет", човека да си плати и край! Така е по-мъжко и честно, какви са тия каламбури махленски?

адвокайдужите и коврите и те да ядат нещо? Съответно завеждат безсмислени дела и ги печелят... за сметка на хора, които действително правят нещо съзидателно през живота си и оставят следа след себе си...

Може да се каже ,че това ,което хванало еврогейските,демократични ,неолибералисти.Освен тома може да се каже ,че самата снимка е издържана в духа еврогейският демократизъм,бял мъж между две негърки,нещо като светъл колбас между две препечени филийки.При една командировка ,след като се завърна племеника ми каза,че ако кажеш на една жена има хубави ботушки,или ,че палтото много добре и "стои" и изглежда прекрасно , имаш дързоста да и го кажеш,това се смята за сексуално посегателство.Преди години се заприказвахме с един колега при завръщате от Швеция ,той каза ,че ако подадеш на жена ръка ,за да слезе от някакво превозно средство,се смята за сексуално посегателство.Не му повярвах, но ето ,че такива перверзии най-вероятно ще бъдат приети и у нас .Нали ако на запад пр-днат, то нашите управляващи ,направо се на---ат.

ако ги беше карал в имението си оковани или поне вързани, да им съчуствам.Но сега като помирисали келепир, всичките станали жертви.Лошото е че и у нас, на мизерно ниво разбира се пак е същото.Изобщо светът е помия и вече много бързо изтича в канала.

Да станеш моден магнат или филмов продуцент и да не ти дават да пипаш?!!! Пълна перверзия! За какво да живееш тогава?

Имаше едно време едно мъдро чичово, което беше казало нещо за супата. Ще добавя и малко оцет и чесън, че да има повече духане. Толкоз то.

Не може да се въртят дълги кълки около теб и да не натопиш човката...

То си е вече направо хит да се навират в леглото на чичко паричко и после беж в съда да го източим, че му тежи портмонето!Нахитряха и леките жени ама и адвокатите се ориентираха бързо... Паплач!

Аз много се чудя, значи, ако бях секси мацка и някой стра'отен богаташ ме покани в частната си вила на Бахамите аджеба, а бе този дали няма да иска да му изпека една мусака? Тъй де, за какво друго може да ме кани там?

В продължение на 30 години маникенките са чакали на опашка да им дойде реда да го обслужат, а сега са се сетили че ги бил изнасилил.

Изгоря и тоя.

секси зайчета е гушнал старият мръсник

Са били зайчета пр.н.е.

Има ли смисъл да станеш моден магнат и да не прилагаш сексуално посегателство?

Като гледам снимката, много тежко ги насилва този човек двете дами. Направо ги изнасилва, те затова са му направили сандвич:) Либералните лиготии нямат край.

Как може фамилията ти да е нигар? Хахахахахаха.

превъплъщение на жриците най-древната профедия!

Пандемия е! К$рвите огладняха!