Аврил през сълзи: Докторите казваха, че съм луда

"Живея втори живот", искрена бе Аврил Лавин в предаването "Добро утро, Америка". От години тя страда от Лаймска болест.

Обратно в новината

Коментари - Аврил през сълзи: Докторите казваха, че съм луда | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на Чад, истински мъж. Да отмениш турнетата си и да се грижиш за момичето си е величествено. В този съвременен егоистичен свят това е оскъдно!

Много симпатична и сладка!! Ще се излекува, гледах интервюто беше много разстроена.

Светът изпростява, защо докторите да пряват изключение?! Много често най-известните доктори са големи лаици. За българските такива мога да го твърдя със сигурност. Такива изпрасквания излизат от именитите, че ми е жал за уникално кадърни лекари, които си стоят неразпознати от пациентелата. Понеже и пациентелат е бая проста, не може да излъчи кадърните. Достатъчна е посредствена търговска манипулация и пациентите български са налапали кукичката на въдицата.

Голяма сладурана е. То пак добре, че там са й казвали такива нелепици. Ако беше дошла тук, горко й, направо щяха да я затворят, след като й се ...насладят разни местни режисьорчета, шефчета и продуцентчета и богати дъртачета, след което щяха да я разнищят в жълтата преса.

За да се стигне до неразпознаваемата фаза на Лаймската болест трябва да те охапе кърлеж и да не се притесниш. Трябва да се появят типични кожни промени и ти да не се притесниш. Е тогава като вземеш да се притесняваш лечението става трудно.

Може и да не е разбрала че е ухапана от кърлеж. Нали пише че е ходила по лекари, те първите кожни симптоми могат да се появат до 30 дни, така че лекарите първоначално да не са разбрали, че е лаймска болест. А може да е било рецидив на вече лекувана, но едва ли по скоро първото. Как решихте от тази статия, че тя е виновна в немарливост. То дори няма и подробности.

Преведи думата "Охапе" на нормален Български език! Ходихте ли на училище или бягахте от час?! Риторичен въпрос, ако знаете какво е това, де?!

Баси ветеринарите са повечето доктори... И като си представя техните какви пари вземат... А ве, тъпаци като не можете да поставите диагноза, пратете я на втори, трети, десети... ама аз още не съм чувал доктор да си признае, че нещо не знае... Веднъж бях в болница с мъж, за когото нямаха никаква идея какво му е, но го лекуваха... от каквото се сетят... после сменяха лекарствата...

Не обиждай ветеринарите - те трябва да поставят диагноза след преглед на пациент, който не може да им каже как се чувства, а на всичкото отгоре има и собственици, които имат собствено мнение.

Само не разбрах, защо всеки некадърен доктор го наричат ветеринар.......

Сега може би ветеринарите лекуват основно домашни любимци, но в миналото са лекували добитък... Та, лекува примерно кравата, каквото там я лекува и ако не стане я колят и на луканка... В този контекст е сравнението...

Мен веднъж ме лекуваха от грип докато съвсем не пожълтях хахахаххаха и тогава им светна, че е хепатит хахахххааха. Иначе от него ме излекуваха, ама докторът даже не ми се извини, каза - понеже имало грипна епидемия и той такова хахахха

Много я харесвам тази Аврил, страхотна красавица. В Англия веднъж видях една ученичка 1 към 1 с нея, даже си беше направила същата прическа. Явно някой и е казал че и е като двойничка и тя всячески беше подсилила приликата :) Влюбих се от раз да ви кажа

Ужасно дано се възстанови напълно. А ето че и уж най добрите доктори грешат. Жалко, че доктор Хаус е само филмов образ.

Всички грешат. Всемогъщи няма. Лошото е, че малцина си признават, когато са сгрешили.

Ебаси дежавуто! Точно преди да стигна то вашия коментар си мислех точно за доктор Хаус!