Българката Ника Парис не успя да стигне до полуфинала на италианския „Х Фактор”

Горда съм със себе си, хареса ми това, което направих, заяви 16-годишното момиче

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз живея на шестия етаж и си чакам пенсията, но обикновено стига само до петия. Та коя е въпросната персона, кой, кога и от къде я изкопа, пак ли се опитват да ни наложат поредните "звезди" и ВИП-ове? Останали някой да ралботи и произвежда нещо реално в тази държава или всичко го е ударило само на хормон и бързо придвижване по финансовата стълбица? мерси за разбирането от мое име и от името на домоуправителя и съкооператорите. Утре имаме общо събрание да решим ще ни бъде ли или по-малко. Втора точка е общо отбелязване на Коледа и Нова година при отворени врати на стълбището /за справка - филмът "Топло"/. Те поне на екран накрая пак имаха парно, ние - не, и слава богу! По-добре на студено, но горд и независим, отколкото пак на студено, но беден и ошушкан заради подаваното "количество топлоенергия" и "загубите по трасето". Тия работи Ники-то едва ли ги знае и го вълнуват....Но и нас не ни вълнуват изцепките и напъните й, така че пълен паритет!

Ще се споминеш от злоба, пенсио! Лошото е, че като сееш злоба на теб не ти става по-добре!

не плюй нависоко, понеже се връща и ти се залепя на физиономията и на съдбата.

няма заложби мучи на френски с грешки за секс не става грозна уста мяза и вероятно е мангалка лайнодира и вика- сензация дира е място клоака за всякакви миндили и бездарници

отчасти си прав - щом още не изтрил поста на миндил като теб.

През 2012г това 12 годишно френско момиче https://youtu.be/i0CULiJY_h8 направи фуруор....НЕЗНАЕЙКИ АНГЛИЙСКИ ЕЗИК. Не съди за чуждите деца по себе си!

Чеп за админа, той е пачa!

Браво на нашето момиче. Талантливо, скромно и очарователно ! Успех

Земи си измисли некаф друг ник! Баси, толкова ли не ти стига акъла да си измислиш нещо друго?? И това момиче е скучно и монотонно.

По извивката на ушите.... Ако не се прецака да прави минети на ляво и дясно, след време ще видиш колко е скромна. Квалитетните епигети трябва да се употребяват с голяма осторожност...

След тази новина очакванията ни са да получим не по-малко обстоятелствени информации и за други незнайни и още по-неизвестни изпълнители, артисти и обикновени хорица, които не са успели в нещо си.

Естествено, че ще предпочетат италиански изпълнител. Какво е очаквала? Въобще , как се е озовава в италианския формат , италиански поданик ли е? Четох за нея, че е голям талант, но нищо за семейството й

какво те интересува пък семейството й, роднина ли си, пари ли ти дължат? Манталитет на селска клюкарка ..дай да видим ква гювендия е майкат ти и къв тулуп е баща ти, та да си изградим мнение и за тебе..

Куха бг мамо, по-добре талантливите българи да се борят дуректно за признание в чужбина! Казвам го от опит. В кочината сте останали само тъпи патки като теб и мангусти. Кой да й оценява таланта в кенефа?? Дара?! Галена?! Или тъпанарка като теб, изпълзяла от село??

Вие малоумни сте, простите сте или и двете. Нищо не съм казала против нея. Просто питам за регламента на такова реалити. Странно е да допускат чужденци. Селски клюкари сте Вие, защото от съвсем резонен въпрос започнахте да квичите.

"Артистичен псевдоним" - без съмнение псевдонимът е много артистичен, но нека помислим дали не става дума за "творчески псевдоним".

За творчески псевдоним не трябва ли да имаш творчество?

ника се римува с fica в Ит. Голяма фантазия се иска за да измислиш този псевдоним. Нашето име Галина на ит значи кокошка gallina, човек трябва да внимава с имената в чужбина за да не стане повод за присмех.

Fica в италианският език не съществува като дума, даже 4 букви не можеш да запонмиш, а се правиш на чиждиезичен/а.

fica /fì·ca/ sostantivo femminile 1. VOLG. Vulva. Ecco, adesso con gran piacere ti mando a cagare, tuttologo del cazzo bulgaro.

на момичето , дано успее да се реализира без помощта на такива формати, които е известно , че не допринасят с нищо за кариерите на музиканти , които искат да са от ранга на Гага, Бионсе и тн..

Дават реална представа къде се намира изпълнителят. Ника е постигнала невероятен успех да се пребори с музикалните италиански изпълнители. Такива формати дават АБСОЛЮТЕН ОПИТ в стресови атмосфера, с десетки и стотици конкуренти, да покажеш възможностите си. Това е Школа, която никой професор не може да предложи....Школата на Безпристрастна публика.

Има известна логика в това, което казвате, и вероятно до някъде е така. Но тези формати освен всичко останало са по сценарий поне 80 проценнта са с прогнозирано развитие - там няма изненади и целта им не е да промотират млади изпълнители, а продуцентите , жури да генерират доход, докато ти и аз ахкаме пред екрана, че мечтата на някое млад талант се сбъдва. Нито един изпълнител който има сериозни намерения на музикалния пазар не минава през такива формати, съветът на професионалистите в бранша е дори да се избягват подобни изяви на всяка цена, ако искаш да си на върха в шоубизнеса и имаш даннитие, таланта и увпоритостта да успееш. Целта на такива формати е забавленине на зрителя, а не създаване на успешен изпълнител - статистиката с победителите говори сама по себе си красноречиво - къде са позиционирани на световната музикална сцена победителите. ..

Всъщност има хора, които така започват кариерата си. Kelly Clarkson, Adam Lambert, който пее с Queen, Carry Underwood. И много други. Истината е винаги някъде към средата

Преигравате! "Сан Ремо" е ковачница за италиански певци. Там пеят само на италиански, италианци. "Евровизия" беше, поне в миналото, също. АВВА са пели на Евровизия. Всечки момчета и момичета в България бяхме влюбени в Анита Хегерланд, някога....живата Пипилота Виктоария от Златния Орфей. В България Гласът на България тръгна от такъв формат - уникалната Невена Цонева....със съсипана кариера от Плешливия Учиндолец. Такъв формат даде трибуна на уникалният бесарабски Бисер Лилия Семкова. Уникална като глас, като човек, като излъчване. Заедно с момичетата около Мария Димитрова дадоха НОВ ЖИВОТ на АВТЕНТИЧНАТА БЪЛГАРСКА НАРОДНА МУЗИКА. И не-само народна. Няма продуцент и спонсор, които могат да накарат бездарник да пропее. Нито талант да бъде засенчен. Имам първите 2 албума на Шаная Туейн. Буквално си дере прекрасният глас с хард рок. Всичко прави правилно, но се чувства че не е Тя. И после, когато запя своят стил в следващите албуми....до днес ми е любимка. Невероятен глас. От този глас спечелиха и продуценти и Шаная и....стотиците милиони почитатели на красивата музика.

"Манескин" тръгнаха точно от този формат "нагоре", Класираха се на второ място , но след това спечелиха "Сан Ремо" и Евровизия.

, Mica отивай да се образоваш инак си пропиляно време, особено в Италия, където само le pompe e le trombate extra contano. Mica, fatti rispettare, nn fare le pompe gratis e, nn darla gratis, mi raccomando

Бахти колко много грешки в едно изречение на "италиански" !!!!. Явно си побърсала зад-ници на някой италиански старец и си правила доста помпини, та не си имала време да научиш езика.

sentiamo professore del cazzo?

dai tuoi commenti emerge una personalità complessata che, compensa con l'aggressività verbale sminuendo a prescindere l'altro. Un appuntamento dallo psicologo lo prenderei se fossi te.

sicuramente i sederi li hai puliti tu e, le pompe l'hai fatti te. Nella scienza psicoterapeutica si chiama Proiezione. Quello che pensi e fai lo proietti sugli altri, accusandoli delle stesse cose. Riesci ad arrivarci oppure te lo devo spiegare con i disegni. Poraccio che non sei altro.

Почти нищо не знаех за нея, момичето пее от малка, чаровна, прекрасна, харизматична, с чудесен глас и поведение на сцена. Неслучайно италианците са я оценили. Гордея се с нея и ѝ желая успехи!

С това "розово прозвище" и малко пластични операции успешно може да се развие в друг жанр-ще бъде българската Karma RX. Който не е чувал за въпросната актриса да провери във fux.com.

е просташки, но сте прав , че артистичният псевдоним, който си е избрала, или който са й наложили от форамта да ползва, звучи като псевдоним на актриса от специфичен жанр.

Ника Парис - много българско име.

Псевдоним измислен специално за формата, Никол Паласчева, така се казва това прекрасно създанието!

Браво на Никол! Постигна голям успех за годините си в чужд формат. Италианците обаче едва ли щяха да допуснат чужденец да спечели музикалното състезание. Никол не съжалявай! Бъдещето е пред тебе! Чудесна си!

Именно, живея в Италия и мога да кажа, че най-вероятно само това е причината-че е чужденка! В бълхария се възторгват от всяка чуждестранна отрепка за жалост и срам! Иначе момичето е мбого талантливо и животът е пред нея, до сега постигна много! Желая й още много успехи!

Българка, ама най -обикновенна американка.

Много е добра! Дано продължава да развива уменията си!

Ако става въпрос за "онези" умения, ако не ги е развила вече, със сигурност ще ги развие. Иначе няма пробиване нагоре.

дЕдка, ти си директно за психиатър!

Не е "дядка" а дрът комунист.

Деде, ти си свидетелство за чудесата на медицината. Четохме днес за жената с теансплантираното лице. Очаквам утре статия за невероятния успех на докторите съумяли да ти свържат газюхата с устата, поради което от нея излизат само екскременти.

онези природно наследени или усвоени??? Онези наследени се наричат талант, онези усвоени се наричат приспособяване към околната страна.

Жалко! Уникално момиче и глас, според мен песните само на френски и изиграха лоша шега, тя има прекрасен английски, трябваше поне да ги редува, на английски звучи още по- очарователно! Успех за в бъдеще, има огромен талант!